Jerk Bait raksta FB, ka Babīte šodien bija galīgi kūtra. Diezgan prognozējama situācija tik stiprā vējā. Biku par traku priekš šīs seklās ūdenstilpes. Līdz 15 m/s vēl būtu OK.
17.septembris 2020, 20:01 | links
Kengurs24 [17.09.20]: Jurik [59m]: spriežot pēc laikapstākļiem - mt šobrīd ezerā un ķengurs savā Lielupē. Laivas pilnas ar metriem būs piepūstas.Ķengurs pie kamīna sildās!vienīgais, kas mani attur noMīktais!?:))))
copes-ir liels vējš!
Jurik [17.09.20]: spriežot pēc laikapstākļiem - mt šobrīd ezerā un ķengurs savā Lielupē. Laivas pilnas ar metriem būs piepūstas.Ķengurs pie kamīna sildās!vienīgais, kas mani attur no
spriežot pēc laikapstākļiem - mt šobrīd ezerā un ķengurs savā Lielupē. Laivas pilnas ar metriem būs piepūstas.
Jurik, 17.septembris 2020, 18:51
skubrags [15.09.20]: Šodien no paša rīta 2 zemmēri un asaris uz 300 g.Pēc tam tikai uzsitieni.Kāds ūdens līmenis?
Tā ir katra makšķernieka pieredze, man ļoti patīk spiningot seklās, zāļainās un piekokotās vietās. Pārsvarā ar gumiju bez svara un lietoju tikai ofsetāķus. Tā tas pārgāja arī uz tīrām vietām, gumija spēlē daudz stabilāk un smukāk. Ir daži noteikumi, āķim jābūt labam, gumijai mīkstai. Ir plusi ir mīnusi, bet ar realizāciju viss ir kārtībā, stabili virs 50%.
Vigulis, 11.septembris 2020, 15:21