Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Apsveicu, blin nevaru iedomāties 118cm neesmu pat metru vēl redzējis. Man jau tas ap 80cm liekas milzīgas. Bildē tāds krokodils
4.oktobris 2024, 19:33 | links

Nu riktīgi pa skaisto! Apsveicu! :)

Skaisti lomi!
4.oktobris 2024, 19:21 | links

Manas 118 un 103, un kolēğa 108niece
4.oktobris 2024, 19:11 | links

Lielākais joks bija ar manu to 118nieci, ko sākumā nomērījām kā 128 :D Kad līdaku atbrīvoju no ākjiem, silīti pārliku uz otru laivas sānu un tā kà apgriezu otrādi un sanāk ka mērīju no otra gala un aste sanak otrā pusē pāri 20 atzimei kas man likās kā 120 tajā brīdī…atlaižam valjā un kaut kas neliekas kārtībā, paskatamies video un sākam ņirgt par to visu :D Visos copes chatos protams jau izzinots ka 128niece nokerta :)

andzha33, 4.oktobris 2024, 19:02

He, he, labs. Nu tālu jau nebija no 128-nieces, nieka 10 cm :)))
4.oktobris 2024, 19:08 | links

Kaut kā tā :D
4.oktobris 2024, 19:04 | links

MT9 [4.okt]: Šodien gana laba cope sanāca :) Laivā uz diviem 71, 86, 103, 108 un 118 :) bija vel daži labi shodi, pēc viena noteikti stabili pāri metram un pāris tukšās copes…Viss uz bigbaitu ezera vidū klajumā

andzha33, 4.oktobris 2024, 18:42
3 metri laivā, cepuri nost! Vienu no tiem es redzēju, ilgi ar uztveramo žonglierējāt :)
Lielākais joks bija ar manu to 118nieci, ko sākumā nomērījām kā 128 :D Kad līdaku atbrīvoju no ākjiem, silīti pārliku uz otru laivas sānu un tā kà apgriezu otrādi un sanāk ka mērīju no otra gala un aste sanak otrā pusē pāri 20 atzimei kas man likās kā 120 tajā brīdī…atlaižam valjā un kaut kas neliekas kārtībā, paskatamies video un sākam ņirgt par to visu :D Visos copes chatos protams jau izzinots ka 128niece nokerta :)
4.oktobris 2024, 19:02 | links

Šodien gana laba cope sanāca :) Laivā uz diviem 71, 86, 103, 108 un 118 :) bija vel daži labi shodi, pēc viena noteikti stabili pāri metram un pāris tukšās copes…Viss uz bigbaitu ezera vidū klajumā

andzha33, 4.oktobris 2024, 18:42

3 metri laivā, cepuri nost! Vienu no tiem es redzēju, ilgi ar uztveramo žonglierējāt :)
4.oktobris 2024, 18:49 | links

Šodien gana laba cope sanāca :) Laivā uz diviem 71, 86, 103, 108 un 118 :) bija vel daži labi shodi, pēc viena noteikti stabili pāri metram un pāris tukšās copes…Viss uz bigbaitu ezera vidū klajumā
4.oktobris 2024, 18:42 | links

Otrā copes reize pēc ilgstoša pārtraukuma man izrādījās veiksmīgāka, tomēr šodienas makšķerēšana atgādināja spiningošanu ziemā - tikai 3 copes un 2 mutuļi :D Labi, ka visas copes sanāca realizēt. Skaitliski švaki, bet izmērs ir ok - 80, 91, 105 cm. Vienu laivu redzēju, kur copmaņi nevarētu sūdzēties par zivju aktivitātes trūkumu, pusstundas laikā pāris iecēla laivā manā klātbūtnē :) Bet ir labi, cerams nākamreiz man arī būs ne tikai kvalitāte, bet arī kvantitāte nepievils :)) Visiem foršas brīvdienas, tiekamies ezerā! ;)
4.oktobris 2024, 18:28 | links

kikizozo [4.okt]: Babīte nav tirgus, kur katrs var aiziet un paņemt. Tas ir nopresēts ezers no compaņiem un no zālēm. Pirmajās divās nedēļās, kad notiek sezonas atklāšana, tad met ko gribi. Tagad ir darba copes, jāvelk ārā verņaki, jāpauzē ja pavisam negribīga diena un daudz jābraukā. Ir kam patīk ķert 1 vietā, bet mēs parasti laižamies ar izpletni un daudz pārvietojamies.
Jā, šo tendenci esmu ievērojis, ka presēt vienu vietu ir ne vienmēr izdevīgi, tāpēc esmu sācis piekopt dreifēt un mazāk fokusēties uz vienu vietu, ar ko arī rezultāti man ir uzlabojušies.
4.oktobris 2024, 12:37 | links

Babīte nav tirgus, kur katrs var aiziet un paņemt. Tas ir nopresēts ezers no compaņiem un no zālēm. Pirmajās divās nedēļās, kad notiek sezonas atklāšana, tad met ko gribi. Tagad ir darba copes, jāvelk ārā verņaki, jāpauzē ja pavisam negribīga diena un daudz jābraukā. Ir kam patīk ķert 1 vietā, bet mēs parasti laižamies ar izpletni un daudz pārvietojamies.
4.oktobris 2024, 10:34 | links

Neviens jau nekad nestāsta kā tad zināt, kur tās garās pauzes taisīt. Cik dienas paietu, kamēr katru kvadrātmetru tā apstrādātu? :D
4.oktobris 2024, 09:12 | links

Vakar bija pāris pazīstamie uz ūdens, tie nesūdzējās, bija gan līdz 70, gan virs, gan viena
Davis-Di, 3.oktobris 2024, 18:45

Ko lai saka, vai nu šie māk ķert, vai arī es nemāku ķert. Vai arī, ticamākais, abi varianti reizē izpildās.
4.oktobris 2024, 08:17 | links

Vakar biju Babītē, pavisam trūvīgi.
Negribēja ne džerku, ne lielās gumijas.

Celekants, 3.oktobris 2024, 11:01

Vakar bija pāris pazīstamie uz ūdens, tie nesūdzējās, bija gan līdz 70, gan virs, gan viena 1m+
Mānekļi ja nemaldos nelieli džerki uz garām pauzēm un 25cm gumijas ar lēnu animāciju.
3.oktobris 2024, 18:45 | links

Piekrītu kikizozo. Netaisiet šeit Literāro pulciņu. Tas ir stulbi. Pārējiem- paldies par atskaitēm. Cope Babītē nav vienkārša, tāpēc jebkāda dalīšanās ar pieredzi ir tikai apsveicama. Ne asakas..!
3.oktobris 2024, 17:51 | links

toč:) te pamatīgi auzās brauc, laikam copēt nesanāk daudz, tad jūdzās nost:)))

svens76, 3.oktobris 2024, 14:33

pats jau ari haiku pantmērā raksti, ja nepamanīji :DDD

viss iet uz galu, cilvēku pasaulē kļūst vairāk, konkrēti, kopš 1970. gada, kad es sāku nopietni copēt (man 6 gadi bija!!) - divkāršojies, ne LV, bet pasaulē, ko viņi visi aizdirš...loģiski - klimats mainās, piesārņojums...
3.oktobris 2024, 15:25 | links

kikizozo [3.okt]: Uztaisiet sev literatūras sadaļu un tur ejiet
toč:) te pamatīgi auzās brauc, laikam copēt nesanāk daudz, tad jūdzās nost:)))
3.oktobris 2024, 14:33 | links

Uztaisiet sev literatūras sadaļu un tur ejiet
3.oktobris 2024, 14:13 | links

Purvabridējs.Nevajag piesaukt Dieva vārdu nevietā. Dievs bija savādāk plānojis.Tūkstošiem gadu cilvēks bija lietojis zivis uzturā.Un Dievs to uzskatīja par pareizu.Bieži vien zivis izvilka cilvēkus neražas gados no kritiskām situācijām.Pat svētos rakstos pieminēts,ka Dieva dēls Jēzus izglābis no bada vienu pilsētiņu ar 2 maizēm un 5 zivīm.Jā,jā ar zivīm.Nevis ar gaļu,desām,picām un hamburgeriem. Un tagad tu sludini,ka tiek iznīcinātas mūžigās vērtības,ja kāds kādu zivi paņems ēšanai. Un ja tu atlaid zivi, tad tu kop Dieva dārzu..Tu esi iedomājies sevi par Dievu.Stipri tev kaut kas galvā sakāpis.Laikam vajadzētu vismaz psihologu apciemot.A varbūt tomēr psihoterapeitu.

Bjorgvins, 3.oktobris 2024, 07:26

Mūsu pasaule ir īpaša ar tās bagātību un daudzveidību - mēs, ikkats, esam atbildīgi rūpēs par to. Ja tiek iznīcināti dabas dārgumi bez pietiekamas cieņas, mēs zaudējam līdzsvaru.
Reiz "bārdainā morāles kariete" apspēlēja ideju par pārcilvēku, kur cilvēks var pārvarēt savas ierobežotības un kļūt par dievišķu-āku būtni, kas, protams, būtu saprotams, jo nebaidos pievienoties teiktajam, ka cilvēks ir Dieva līdzīgs un tā dvēsele ir daļa no kosmiskās dvēseles. Taču ļauj man blakus Tev bīties, piedēvējot kādam tā kunga vārdu.
Es alkstu un tiecos izprast pasauli un tās dziļaķos noslēpumus, manas domas un vārdi ir tikai blāvs mēģinājums virzīties uz to. Ja izteiktās idejas tevī rada apjukumu, es lūdzu Tev piedošanu. Slinki kā salnu pārcietis naktenis, taču labvēlīgi tīksminos par tevis izvirzīto tēzi par zivi, kam rodi atvēlēt visbaigāko kluci piramīdu pamatos , taču, kaut rauj un tad sasper mani jods, ja es par pliku grasi te savas žaunas žāvēju - nu kā gan zvejnieks ar gumijas brunčiem sevi par tādu var saukt, ja ķešā tiek bāzts viss, ko tam valstvīrs ar pantu solījis kā lāsts!
3.oktobris 2024, 14:08 | links

nākamnedēļ būs cope.
3.oktobris 2024, 13:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager