Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Davis-Di [3.sep]: nočiepju no sievas sejas kosmētikas vates salveti un ar logu mazgājamo šķidrumu uz spirta bāzes, kā Cilit notīru visus nosēdumus, nožāvē un viss copei gatavs.
Un man likās, ka es esmu pedantisks.
3.septembris 2024, 23:43 | links

Par riņķu tìrīšanu,mazgāšanu pastāsti sīkāk lūdzu!

Willy, 3.septembris 2024, 23:17

Lielupē mazāk, bet ja duļķains ūdens ar nosēdumi ir psc uz riņķiem. Babītē no zālēm utt. slānis izveidojās ātri un tas veido tādu kā abrazīvu slāni, kas protams bojā auklu.
Tieši tas pats novērojams, kad duļķainos ūdeņos raibos ķer.
Starp copēm jāpārbauda un vienkārši jātīra riņķi, es nočiepju no sievas sejas kosmētikas vates salveti un ar logu mazgājamo šķidrumu uz spirta bāzes, kā Cilit notīru visus nosēdumus, nožāvē un viss copei gatavs.
3.septembris 2024, 23:40 | links

Davis-Di [3.sep]: Ar teim mezgliem kā ar bitēm!...es sienu parastu mezglu,var pat tumsā,ar aizmiegtām acīm uzsiet!kā saucas nezinu!nekad nav trùcis!bet nekad netrakoju un cenšos pārsiet laikus...ok,ar diegiem gan necopēju!:)

Willy, 3.septembris 2024, 23:02

Vispār ar smagākiem svariem lielākās slodzes ir tieši metiena brīdī gan uz auklu, gan uz mezgliem.
Ja sūdīgi vai netīri riņķi kātam, tad diezgan ātri var redzēt, ka aukla sāks spuroties arī, ar tievākiem diegiem un smalkākiem rīkiem tā ir mānekļa cena ar garantiju.
Par riņķu tìrīšanu,mazgāšanu pastāsti sīkāk lūdzu!
3.septembris 2024, 23:17 | links

Ar teim mezgliem kā ar bitēm!...es sienu parastu mezglu,var pat tumsā,ar aizmiegtām acīm uzsiet!kā saucas nezinu!nekad nav trùcis!bet nekad netrakoju un cenšos pārsiet laikus...ok,ar diegiem gan necopēju!:)

Willy, 3.septembris 2024, 23:02

Vispār ar smagākiem svariem lielākās slodzes ir tieši metiena brīdī gan uz auklu, gan uz mezgliem.
Ja sūdīgi vai netīri riņķi kātam, tad diezgan ātri var redzēt, ka aukla sāks spuroties arī, ar tievākiem diegiem un smalkākiem rīkiem tā ir mānekļa cena ar garantiju.
3.septembris 2024, 23:12 | links

Willy [3.sep]: Tās jau laupītāju!:)man univerālās...
Drīzāk copes, speciāli iegādātas, lai āķi nokniebtu un zivi nečakarētu. Bet nu kniebj uz urrā ..
3.septembris 2024, 23:09 | links

kikizozo [3.sep]: Nekonezinu [18:32]: Sveiciens visiem! Vēršos pēc padoma pie pieredzejošakiem makšķerniekiem! Šodien makšķerejot Babītes ezerā pirmo reizi sanāca tāda situācija, paņėma lielā līdaka un nokoda visu līdz auklai ( māneklis Chatterbait; pavada flurakarbon 1mm, 15 cm garš, aukla 0.16). Ka izslēgt tādas situācijas?
Uzreiz liels PALDIES VISIEM par padomu!!!Kopš es sāku visus savus mezglus pārbaudīt uz svariem - daudz ko jaunu uzzināju. Nav 100% ka pārkoda tev auklu. Tik pat labi mezglā var pārtrūkt vai atsieties
Ar teim mezgliem kā ar bitēm!...es sienu parastu mezglu,var pat tumsā,ar aizmiegtām acīm uzsiet!kā saucas nezinu!nekad nav trùcis!bet nekad netrakoju un cenšos pārsiet laikus...ok,ar diegiem gan necopēju!:)
3.septembris 2024, 23:02 | links

Kopš es sāku visus savus mezglus pārbaudīt uz svariem - daudz ko jaunu uzzināju. Nav 100% ka pārkoda tev auklu. Tik pat labi mezglā var pārtrūkt vai atsieties

kikizozo, 3.septembris 2024, 22:52

:)
Laikam ko mums te ekspertam stāstīt.

Pašķirsti lapas FC un FC pārkošanas tematika ir diezgan pieminēta.
3.septembris 2024, 22:55 | links

paiks [3.sep]: Willy [12m]: nesen 2copēs pēc kārtas āķi pašam miesā!! Pirmais pirkstā,otrs jau delnā riktīgi cauri zem vēnas!!veiksmīgi nokniebu un izvēru atpakaļ!pat asins netecēja..Rekomendēju šādas!

Tās jau laupītāju!:)man univerālās...
3.septembris 2024, 22:55 | links

MT9 [3.sep]: Apmānīji mani, bildē tak nav milimetrīga... :P
Nē. Tās pēdējie metri mašīnā, copes somā, pēc šodienas depresīvā copējiena..
3.septembris 2024, 22:54 | links

Nekonezinu [3.sep]: Sveiciens visiem! Vēršos pēc padoma pie pieredzejošakiem makšķerniekiem! Šodien makšķerejot Babītes ezerā pirmo reizi sanāca tāda situācija, paņėma lielā līdaka un nokoda visu līdz auklai ( māneklis Chatterbait; pavada flurakarbon 1mm, 15 cm garš, aukla 0.16). Ka izslēgt tādas situācijas?
Uzreiz liels PALDIES VISIEM par padomu!!!
Kopš es sāku visus savus mezglus pārbaudīt uz svariem - daudz ko jaunu uzzināju. Nav 100% ka pārkoda tev auklu. Tik pat labi mezglā var pārtrūkt vai atsieties
3.septembris 2024, 22:52 | links

Sausais atlikums pēc ļoti daudzu gadu copes. Asarus speciāli neķeru, drāts no bb laikiem, laba arī rotiņu izgatavošanā, milimetrīgās fļuras pēdējie metri (vis ejošākā), kkur nobēdzināti.

paiks, 3.septembris 2024, 22:40

Es no šīs atteicos, pārāk bieži pārkoda.
3.septembris 2024, 22:51 | links

Willy [3.sep]: nesen 2copēs pēc kārtas āķi pašam miesā!! Pirmais pirkstā,otrs jau delnā riktīgi cauri zem vēnas!!veiksmīgi nokniebu un izvēru atpakaļ!pat asins netecēja..

Rekomendēju šādas!
3.septembris 2024, 22:51 | links

Sausais atlikums pēc ļoti daudzu gadu copes. Asarus speciāli neķeru, drāts no bb laikiem, laba arī rotiņu izgatavošanā, milimetrīgās fļuras pēdējie metri (vis ejošākā), kkur nobēdzināti.

paiks, 3.septembris 2024, 22:40

Apmānīji mani, bildē tak nav milimetrīga... :P
3.septembris 2024, 22:46 | links

MT9 [3.sep]: Pat nejūt. Drošvien trāpās uz pareizā zoba..

paiks, 3.septembris 2024, 22:29
Tad man visus šos gadus ir dikti veicies, jo, kā jau minēju, smagajai artilērijai lietoju diametrā plānāku pavadu, bet pagaidām spīd, kaut gan dikti daudz līdaku zobeļu to ir skrāpējuši :)

Tā tas ir!veicas,var nekad nenokost...man ar 0,81fluo nocirta kā ar žileti,pat copi nesajutu!..a nesen 2copēs pēc kārtas āķi pašam miesā!! Pirmais pirkstā,otrs jau delnā riktīgi cauri zem vēnas!!veiksmīgi nokniebu un izvēru atpakaļ!pat asins netecēja..
3.septembris 2024, 22:42 | links

3.septembris 2024, 22:40 | links

Pat nejūt. Drošvien trāpās uz pareizā zoba..

paiks, 3.septembris 2024, 22:29

Tad man visus šos gadus ir dikti veicies, jo, kā jau minēju, smagajai artilērijai lietoju diametrā plānāku pavadu, bet pagaidām spīd, kaut gan dikti daudz līdaku zobeļu to ir skrāpējuši :)
3.septembris 2024, 22:33 | links

Pat nejūt. Drošvien trāpās uz pareizā zoba..
3.septembris 2024, 22:29 | links

Garums mulsinošs, tas tiesa. Citādi jau ok. Džigā, līdacīgos ūdeņos, 1.0 japāņu numerācijas pīto, jūdzu kopā ar 1mm fļuru. Divi nokoššanas gadījumi dzīves laikā, vienreiz ņēma no priekšas, otrreiz paslinkoju pārsieties.

paiks, 3.septembris 2024, 22:16

Pat nezinu, kā var milimetrīgu FC pavadu pārgriezt, ja copē ar tik smalkiem rīkiem ;)
3.septembris 2024, 22:24 | links

Willy [3.sep]: ...man liekas,ka 1mm flouo pavadu 15cm garumā diezvai var nopirkt,vienīgi pašam uzmuķīt!:)kkas tur neiet kopā
Garums mulsinošs, tas tiesa. Citādi jau ok. Džigā, līdacīgos ūdeņos, 1.0 japāņu numerācijas pīto, jūdzu kopā ar 1mm fļuru. Divi nokoššanas gadījumi dzīves laikā, vienreiz ņēma no priekšas, otrreiz paslinkoju pārsieties.
3.septembris 2024, 22:16 | links

man liekas,ka 1mm flouo pavadu 15cm garumā diezvai var nopirkt,vienīgi pašam uzmuķīt!:)kkas tur neiet kopā

Willy, 3.septembris 2024, 21:43

Gluži manas domas.
3.septembris 2024, 21:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager