sosalele [22.09.19]: sosalele [50m]: nipijs38 [Vakar]: Es savulaik sāku ar mazajiem relax.tad pārgāju uz 6coligo relaks.tad pārgāju dzerkiem un gumijas svarā līdz 100.sogad daudz strādāju ar rotiniem.bet šodien izmēģināju visu no iepriekš minētā,bet nekā.tiesa gan ka pārsvarā ar lielo arsenālu strādāju.pedejas 2h liku vislielāko kas man pieejams,jo kāda starpība uz ko nekeras-bet cerība uz trofeju paliek.Es sāku babītē ar "mūdzi"Savus komentārus vari paturēt pie sevis, ja nav ko jēdzīgu rakstīt tad neraksti vispār. Par copes aktiviātēm ir jāraksta bevis otrs jānorej! Jauku dienu!
un iepriekšējā mēneša laikā divas metrīgas līdakas, vairāki mēri un daudz zemmēri. Tā kā strādāju tikai ar vienu mānekli un ir OK.
Gaigals27, 22.septembris 2019, 00:14
Šī ir vismaz ceturtā reize, kad Tu pēdējā meneša laikā raksti , ka makšķerē tikkai ar savu mūdzi un esi noķēris divas labas līdakas.Vari vairs nepūlēties, es domāju , ka visi jau to saprata.Priecājos par to ka tu seko līdzi. Pašam nav ar ko palielīties tāpēc tik neapmierināts!
Gaigals27, 22.septembris 2019, 08:57
Neuztraucies par mani, man ir gana daudz ar ko palielīties. Vienkārši no malas skatoties Tu atgādini vecu plašu atskaņotāju kurš ir ieķēries un atskaņo vienu un to pašu uz riņķi.
22.septembris 2019, 09:31 | links