Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Kādēļ Tavuprāt, tas nav sabalasēts komplekts? Man šķiet, pamatota izvēle, līdaku bagātos ūdeņos, bez noslieces uz bb.

paiks, 3.septembris 2024, 21:37

Rakstīju nesabalansēts, jo manuprāt priekš tik salīdzinoši smalkas auklas likt 1mm resnu un īsu FC pavadu nav tas pareizākais. Var jau likt tik resnu, bet garāku, ja izmanto tikai vienmērīgi velkamos mānekļus, bet, ja ar šo komplektiņu arī voblerīšus grib izspēlēt, tad šāda trose traucēs.
3.septembris 2024, 21:44 | links

paiks [3.sep]: MT9 [18:47]: To MT9
Kaut kāds nesabalansēts komplekts, ja tā ir taisnība - 1mm resna pavada un 0.16 aukliņa :)Kādēļ Tavuprāt, tas nav sabalasēts komplekts? Man šķiet, pamatota izvēle, līdaku bagātos ūdeņos, bez noslieces uz bb.
Var jau balasnēt visādi...man liekas,ka 1mm flouo pavadu 15cm garumā diezvai var nopirkt,vienīgi pašam uzmuķīt!:)kkas tur neiet kopā
3.septembris 2024, 21:43 | links

saimnieks1 [3.sep]: MT9 [24m]: kapēc tik strikti esi pret trubiņām??

Willy, 3.septembris 2024, 21:01
2 reizes pievīla LV ražotās (zaļš iepakojums) pilnīgi jaunas pavadas ar apspiedējtrubiņām, kopš tās reizes šo variantu vairs nelietoju. Abas reizes, copējot lauku ūdenstilpēs no krasta, nopūdelēju līdakas ap 5 kg, kas uz to brīdi bija manas rekordzivis un pārdzīvoju gandrīz mēnesi :)))Pats personīgi ilgi nenodarbojos ar pavadu taisīšanu. Kā jūs paslēpjat mezglu? Liekat caurulīti gumijas? Man vienmēr viņas laika gaitā paliek sķidras un aiz viņām ķeras aukla.
Titāns Knot 2 Kinky. Neko neslèpju. Astotnieks un nekādu problēmu nav bijis
3.septembris 2024, 21:40 | links

Lv ražotājs jāatbalsta, jāsaprot un tam jāpiedod!;)tas ganjau bij sen!..tas,ka viss nogurst un laicīgi jāmaina it kā skaidrs!nu un fluo pavadām īpaši jāseko līdzi,pat pēc šņāpīša noķeršnas...copē jau gadās visādi!es pirmo metru noķēru visp.bez pavadas!:)...tā turpināju līdz nokoda ar visu mānekli!

Willy, 3.septembris 2024, 21:27

Nu priekš sevis es lēmumu izdarīju, brīdinu arī citus, bet katrs pats var izvēlēties savu ceļu :) Nav jau tā, ka sienamais titāns nepieviļ, arī tas var pievilt, bet jauns gan nav lūzis. Par FC piekrītu, jāseko līdzi, kaut gan pats ar to dažreiz grēkoju, laikam tādēļ, ka šī tipa pavadas vēl ne reizi nav pievīlušas. Vienreiz gan bija uz robežas, izvilku riktīgi tusnīgu līdaku, labi, ka bremze multam atbrīvojās vairāk kā parasti, jo, ja būtu ciešāk pievilkta cauri balle. Kad izvilku 10 kg skaistuli, izrādījās, ka FC pavada no 0.85 mm bija pārvērtusies par 0.3 mm un gara strēmele bija no tās atdalījusies. Līdaka purināja galvu, bet tā kā biku par daudz atbrīvoju bremzi, tā visu laiku nostrādāja un pavada netika nogriezta pilnībā :)
3.septembris 2024, 21:40 | links

MT9 [3.sep]: To MT9
Kaut kāds nesabalansēts komplekts, ja tā ir taisnība - 1mm resna pavada un 0.16 aukliņa :)
Kādēļ Tavuprāt, tas nav sabalasēts komplekts? Man šķiet, pamatota izvēle, līdaku bagātos ūdeņos, bez noslieces uz bb.
3.septembris 2024, 21:37 | links

saimnieks1 [3.sep]: MT9 [22m]: kapēc tik strikti esi pret trubiņām??

2 reizes pievīla LV ražotās (zaļš iepakojums) pilnīgi jaunas pavadas ar apspiedējtrubiņām, kopš tās reizes šo variantu vairs nelietoju. Abas reizes, copējot lauku ūdenstilpēs no krasta, nopūdelēju līdakas ap 5 kg, kas uz to brīdi bija manas rekordzivis un pārdzīvoju gandrīz mēnesi :)))Pats personīgi ilgi nenodarbojos ar pavadu taisīšanu. Kā jūs paslēpjat mezglu? Liekat caurulīti gumijas? Man vienmēr viņas laika gaitā paliek sķidras un aiz viņām ķeras aukla.
Es neko nelieku!nodezinu ar šķiltavām atstājot mazu astīti...cenšos pēc apm 5 copēm mezglu pārsiet!
3.septembris 2024, 21:31 | links

MT9 [3.sep]: kapēc tik strikti esi pret trubiņām??

2 reizes pievīla LV ražotās (zaļš iepakojums) pilnīgi jaunas pavadas ar apspiedējtrubiņām, kopš tās reizes šo variantu vairs nelietoju. Abas reizes, copējot lauku ūdenstilpēs no krasta, nopūdelēju līdakas ap 5 kg, kas uz to brīdi bija manas rekordzivis un pārdzīvoju gandrīz mēnesi :)))
Lv ražotājs jāatbalsta, jāsaprot un tam jāpiedod!;)tas ganjau bij sen!..tas,ka viss nogurst un laicīgi jāmaina it kā skaidrs!nu un fluo pavadām īpaši jāseko līdzi,pat pēc šņāpīša noķeršnas...copē jau gadās visādi!es pirmo metru noķēru visp.bez pavadas!:)...tā turpināju līdz nokoda ar visu mānekli!
3.septembris 2024, 21:27 | links

MT9 [3.sep]: kapēc tik strikti esi pret trubiņām??

2 reizes pievīla LV ražotās (zaļš iepakojums) pilnīgi jaunas pavadas ar apspiedējtrubiņām, kopš tās reizes šo variantu vairs nelietoju. Abas reizes, copējot lauku ūdenstilpēs no krasta, nopūdelēju līdakas ap 5 kg, kas uz to brīdi bija manas rekordzivis un pārdzīvoju gandrīz mēnesi :)))
Pats personīgi ilgi nenodarbojos ar pavadu taisīšanu. Kā jūs paslēpjat mezglu? Liekat caurulīti gumijas? Man vienmēr viņas laika gaitā paliek sķidras un aiz viņām ķeras aukla.
3.septembris 2024, 21:26 | links

kapēc tik strikti esi pret trubiņām??

3.septembris 2024, 21:06 | links

MT9 [3.sep]: Paldies Oskaram par komentāru! Tad kā pareizi sabalanset auklu ar pavadu?

Nekonezinu, 3.septembris 2024, 19:25
Es šādam komplektam lietotu titāna pavadu ap 30 cm garumā. Tikai neizmantotu apspiedējtrubiņas, bet pirktu jau gatavu vai taisītu pats, galus sasienot mezglā... Ir jau varbūtība, ka tev līdaka nenogrieza auklu, bet tu to aprāvi, ja jau juti, ka līdaka maktena. Jo, ja tā uzreiz ar ziebiem iebrauktu tik tievā auklā, pat īpaši pretestību nejustu.
Lietoju tikai pirktās pavadas!gan titāns gan fluo!visas ar saspiedējtrubiņām...nekad nav bijis problēmu!griezuļus modes pēc nokniebju!:)kapēc tik strikti esi pret trubiņām??
3.septembris 2024, 21:01 | links

Paldies Oskaram par padomu!
3.septembris 2024, 19:57 | links

Paldies Oskaram par komentāru! Tad kā pareizi sabalanset auklu ar pavadu?

Nekonezinu, 3.septembris 2024, 19:25

Es šādam komplektam lietotu titāna pavadu ap 30 cm garumā. Tikai neizmantotu apspiedējtrubiņas, bet pirktu jau gatavu vai taisītu pats, galus sasienot mezglā... Ir jau varbūtība, ka tev līdaka nenogrieza auklu, bet tu to aprāvi, ja jau juti, ka līdaka maktena. Jo, ja tā uzreiz ar ziebiem iebrauktu tik tievā auklā, pat īpaši pretestību nejustu.
3.septembris 2024, 19:43 | links

Paldies Oskaram par komentāru! Tad kā pareizi sabalanset auklu ar pavadu?
3.septembris 2024, 19:25 | links

Viemkārši līdaka uzbruka māneklim no priekšas un atvērtajaā mutē patrāpijās ari pavada,ir gadījies ka tādā veidā zaudē ari 50cm un garākas pavadas....
3.septembris 2024, 19:12 | links

Sveiciens visiem! Vēršos pēc padoma pie pieredzejošakiem makšķerniekiem! Šodien makšķerejot Babītes ezerā pirmo reizi sanāca tāda situācija, paņėma lielā līdaka un nokoda visu līdz auklai ( māneklis Chatterbait; pavada flurakarbon 1mm, 15 cm garš, aukla 0.16). Ka izslēgt tādas situācijas?
Uzreiz liels PALDIES VISIEM par padomu!!!

Nekonezinu, 3.septembris 2024, 18:32

Kaut kāds nesabalansēts komplekts, ja tā ir taisnība - 1mm resna pavada un 0.16 aukliņa :) Man pat uz big bait un džerka kāta smalkāka ;) Bet vispār, 15 cm gara pavada der asarim, līdakai skaties 25 cm+...
3.septembris 2024, 18:47 | links

Nekonezinu [3.sep]: Sveiciens visiem! Vēršos pēc padoma pie pieredzejošakiem makšķerniekiem! Šodien makšķerejot Babītes ezerā pirmo reizi sanāca tāda situācija, paņėma lielā līdaka un nokoda visu līdz auklai ( māneklis Chatterbait; pavada flurakarbon 1mm, 15 cm garš, aukla 0.16). Ka izslēgt tādas situācijas?
Pavada stipri par īsu. 30cm vajag...
3.septembris 2024, 18:45 | links

Sveiciens visiem! Vēršos pēc padoma pie pieredzejošakiem makšķerniekiem! Šodien makšķerejot Babītes ezerā pirmo reizi sanāca tāda situācija, paņėma lielā līdaka un nokoda visu līdz auklai ( māneklis Chatterbait; pavada flurakarbon 1mm, 15 cm garš, aukla 0.16). Ka izslēgt tādas situācijas?
3.septembris 2024, 18:32 | links

snipiens [16:50]: Turpmākajās diena sola austrumvēju...līmenis kritīsies...vietām varēs dzērvenes stādīt .:)Tas ir ļoti labi,katram jāzin sava vieta!zivs beidzot būs tur kur tai jābūt!;)

Willy, 3.septembris 2024, 18:07

Būs,būs...kur ta paliks !:)
Sensenos laikos,kad ziemas bija ziemas arī tā bija.Pirmais ledus...asari tika vanckāti pa Babi.Kad ezers aizsala,gandrīz līdz gruntij,tad asarus izspieda ( tā tautā teica ) Lielupē...tad šamos kapāja pie Viktora bāzes un ne tikai.
3.septembris 2024, 18:20 | links

snipiens [3.sep]: Turpmākajās diena sola austrumvēju...līmenis kritīsies...vietām varēs dzērvenes stādīt .:)

Tas ir ļoti labi,katram jāzin sava vieta!zivs beidzot būs tur kur tai jābūt!;)
3.septembris 2024, 18:07 | links

sorry...kļūdu labojums ( dienās ).:)
3.septembris 2024, 16:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager