barteris [05.09.19]: cupix [42m]: Par copes kultūru : Saprotu ka brīvdienās makšķernieku ir ļoti daudz un no visām bāzēm izbrauc līdz izklīst pa ezeru un var gadīties ka kur kāds copē izbrauz diezgan tuvu garām. It īpaši kur diezgan daudz niedres var sanākt dažādi, bet nu šodien man vnk bija limits !!+++ ir tā darīts!
Džekiņš ar piepūšamo laivu bez nr zīmes uz sāna rakstīts BRIG +- ezera vidus daļa uz jebkuru pusi kuru skaties brīvs ūdens , nav nekādu šķeršļu. Tas netradicionālās izcelsmes cilvēks 10m no manis nobrauc kamēr es atkabinu kārtējo zivi un tieši tur kur es metu...
Protams , cope uzreiz pazuda. Piebraucu pie šī apdāvinātā cilvēka , kurš apstājās 200m tālāk no manis, lai izteiktu savu neapmierinātību un saņemu atbildi "Tu tak zivi noķēri!"
nu bāc ! Dūres vicināt ezera vidū ar tādu garīgi atpalikušu? Nožēloju , ka esmu C&R piekritējs , būtu ar asari sejā iemetis... droši vien asaris to nav pelnījis..Nepatīkami, bet īsti tādiem neko nepadarīsi, tik nervus sabendēsi. Labāk par spīti pēcāk piebrauc pie viņa un palielies ar labu lomu, tad šim sāpēs vairāk par dūrēm :)
5.septembris 2019, 12:58 | links