Visi šie pētījumi ir statistiski nenozīmīgi un vērā neņemami. Ja gribētu iegūt statistiski nozīmīgus rezultātus, tad būtu vienam cilvēkam jāmet identiski tālu 2 mānekļi vienlaicīgi, ideāli tuvu viens otram un tad abi jāvelk, zinot, ka turpat kaut kur ir līdaka. Un tā simtiem reižu ar vismaz 20 dažādām līdakām ūdenī. Tad tiešām varētu izsecināt, kurš māneklis vidēji ir iekārojamāks līdakai.
Parasti tie "medīgie" mānekļi ir tieši tie, kurus visvairāk lietojam....vai tie ir medīgi tāpēc, ka medīgi, vai tāpēc, ka vairāk tos mētājam?
VilnisL, 29.augusts 2019, 14:45
Visu cieņu, bet tā nu gluži laikam nebūs vis. Iespējams, ka man nav tik daudz šo pētījumu, kā autoram, taču arī es esmu apkopojis informāciju par visām savām copes reizēm sākot no 2014 gada sezonas sākuma līdz šodienai, un, tā rūpīgi palasot un salīdzinot, var pietiekoši daudz ko saprast gan no pielietoto mānekļu rezultivitātes, gan copes taktikas, gan citiem sīkumiem, kuri tad arī visbiežāk vien stipri koriģē loma un zivs lielumu.
Un ari pašam šad tad ir iespēja atjaunot atmiņā tās reizes, kad lomā ir bijušas trofejas. Nostaļģija, bet ko padarīsi...
29.augusts 2019, 21:57 | links