PS mācos no MT9! :)
3.augusts 2019, 20:36 | links
sosalele [03.08.19]: Veči, kā gāja šodien? :)Ui, tiešām zems līmenis, gara zāle. Nedaudz pamētāju cūku, sapratu, ka nervi svarīgāki, noliku smago kātu nost, paņēmu asaru stibu, rezultātā 30+ asarīši un 5 līdacēni (1 mērs 56cm).
sosalele [03.08.19]: Veči, kā gāja šodien? :)6:00 līdz 11:00 neredzēju nevienu copi, zems ūdens... kādam citam asari bijuši.
cupix [02.08.19]: nē , es zaļsvārcēs ar mērķi roku uzsist jerkbaitam( apmācos) un kamēr roka atpūšas no jerka tad pamēģināt arī vienu otru asarīti izmānīt( C&R)Nu uz džerkbaitu mācīties babītē nav īstais laiks izņemot ar supper shallow.
cupix [02.08.19]: Sestdien būs traki - zvanīju laivu rezervēt - Vecupeniekos visas laivas principā rezervētasNu redzēs, kā rīt būs. Vienīgi cope nebūs agrā, bet vairāk uz dienas otro pusi, vēji atkal galīgā tūtā....
Davis-Di, 2.augusts 2019, 13:16
Ceru, ka tādejādi manās copes vietās tautas vispār nebūs :)
MT9, 2.augusts 2019, 14:09
Būs būs , personīgi nedaudz sastādīšu tev konkurenci ,bet tikai izbraucot no bāzes . Tā kā tiekamies pie ūdens =)
Sestdien būs traki - zvanīju laivu rezervēt - Vecupeniekos visas laivas principā rezervētas
Ceru, ka tādejādi manās copes vietās tautas vispār nebūs :)
MT9, 2.augusts 2019, 14:09
Sestdien būs traki - zvanīju laivu rezervēt - Vecupeniekos visas laivas principā rezervētas
Šorīt ar gaisminu esmu uz ūdens.cope aktīvā no 5-5,30 un apmēram no 7-7,30
Par cik pirmajos metienos jau pieteicies asarītis svara ap 250 tad sāku uz to arī darboties.kadi 10gab pieķeras ātri vien, 3maisinaa.lidakas divas gab,mazmera.
Parādās migla un vis mainas uz slikto pusi.stundu pusotru copi i neredzēju.izklida migla atkal, i asarītis ķeras i mazmera līdakas kuras negribīgi piesakās- katru reizi kad sajutu galā kko jaudīgāku pie sevis nocuksteju,nu cerams ka kimlaks,bet nekā.bet prieks nebija ilgs,parādījās saule,vējš nomainījās no dienvidu uz ziemeļu minūtes laikā, pirmoreiz ko tādu redzu ka tik krasi var mainīties.
Rezultātā 7 asarisi uz māju 150-250 vēl kādi 20 atlaisti augt.un kādas 5 lidacinas,viena knapmers,bet par cik tur ēst nu svaki ko tad lai jau paaugas līdz 60.
Un interesanti bija arī tas ka šorīt visas zivis kas ņēma,ņēma ļoti droši.knabieni un bakstisana nebija.
nipijs38, 2.augusts 2019, 13:40
Kad man kādu laiku atpakaļ bija 5 mēra līdaku nerealizētas copes, es jau raudāju, bet te vīriem 20+ un līdz laivai netiek neviena, tas tiešām var morāli sagraut :))) Prieks par puiku! Gan jau tētis arī drīzumā sagūstīs to nekrietno līdakmammu :)) Ceru, ka es tevi sestdien apsteigšu :P
MT9, 31.jūlijs 2019, 14:43