Vakar Babītē noķerts labs iedegums. Bonusā 5 asari un viena līdaciņa uz 55 cm. Tas arī viss. Pa dienu aizvējā pie niedrēm varēja novērto kā līņi sauļojās, nu ļoti ievērojami eksemplāri.
22.jūlijs 2019, 12:58 | links
Kengurs24 [20.07.19]: Šodien biju,nekā tur nav....līmenis zemsSpriežot pēc novērojumu stacijas datiem, šādu līmeni par augstu nenosauksi, bet ir copēts, kad līmenis vēl par 0.5m zemāks. Gaidīsim cilklonu ar stipru vējeli ;)
MT9 [19.07.19]: Kā Babītē ar copi? Ezers pilns ,bet visi klusē kā partizāni!Šodien biju,nekā tur nav....līmenis zems
Kengurs24, 19.jūlijs 2019, 15:48
Tad jau čābīgi, savādāk kāds palielītos :) Es noteikti nenociestos... : Darba
Kā Babītē ar copi? Ezers pilns ,bet visi klusē kā partizāni!
Kengurs24, 19.jūlijs 2019, 15:48
Sveiki, kāds var ieteikt kādu vietu ezerā iesācējiem, kur labi pacopēt?
Neasakietis3, 16.jūlijs 2019, 16:52
MT9 varbūt vari iekomentēt ar ko strādāt lielajos plankumos pie lēpēm. Parcik mans kastes saturs tāds pieticīgs tad tomēr nesanāca šodien atrast asari kas būtu lielaks par plaukstu.
proasaris, 15.jūlijs 2019, 13:49
Es starp lēpenēm praktiski necopēju. Pārsvarā tos ķeru pie puduru malām un klajumos, kur apakšā zāle, tādēļ neko labāku par rotiņu nevaru iedomāties. Starp lēpenēm var izmantot mazās gumijas uz ofsetnieka, bet jārēķinās, ka realizācija būs švakāka. Es jau arī to lielo asari nesameklēju, vidēji tādi līdz 150gr, bet gribētos vidējo rādītāju ap 300 :)))
MT9, 15.jūlijs 2019, 13:56
Skaidrs, tad uzreiz nākamais jautājums. Varbūt ne īstajā sadaļā, bet kādu kātu rotiņam izvēlēties? Šobrīd darbojos ar vobleriem,/džerkam paredzēto un arī MJ paredzēto. Saprotu ka abi kāti nav ne šis ne tas - kads tad butu īstais?
proasaris, 15.jūlijs 2019, 14:11
proasaris [15.07.19]: Skaidrs, tad uzreiz nākamais jautājums. Varbūt ne īstajā sadaļā, bet kādu kātu rotiņam izvēlēties? Šobrīd darbojos ar vobleriem,/džerkam paredzēto un arī MJ paredzēto. Saprotu ka abi kāti nav ne šis ne tas - kads tad butu īstais?Ar testu 5-15gr. Ja neplāno lielākus rotiņus par Nr3
MT9 varbūt vari iekomentēt ar ko strādāt lielajos plankumos pie lēpēm. Parcik mans kastes saturs tāds pieticīgs tad tomēr nesanāca šodien atrast asari kas būtu lielaks par plaukstu.
proasaris, 15.jūlijs 2019, 13:49