skutans [07.07.19]: Nu nav obligāti vējam stipram jābūt, man kā reizi gadījās praktiski bezvējā...Ēda kā trakas:)Es tādu joku neesmu piedzīvojis :)
7.jūlijs 2019, 18:50 | links
skutans [07.07.19]: Nu nav obligāti vējam stipram jābūt, man kā reizi gadījās praktiski bezvējā...Ēda kā trakas:)Es tādu joku neesmu piedzīvojis :)
Brencis21 [15:54]: Vismaz senos laikos mēdza teikt: Z vējš bada vējš.Uz Babīti tas noteikti neattiecas. Ja vēl vējelis tāds stiprāks, žors garantēts ;)
MT9, 7.jūlijs 2019, 16:44
Brencis21 [07.07.19]: A kur atskaite par jaunā motora eksplotāciju?Motors nav bijis.
MT9 [07.07.19]: Brencis21 [15:54]: Vismaz senos laikos mēdza teikt: Z vējš bada vējš.Uz Babīti tas noteikti neattiecas. Ja vēl vējelis tāds stiprāks, žors garantēts ;)Ir brīvāks un rītvakar uz Enguri, tad arī redzēs kā tai Z vējā, vai uz to tas attiecas, ceru ka nē tāpat kā Babītē. :)
Naits [07.07.19]: Es šādu teicienu esmu dzirdējis par austrumu vēju+ ++ :).
Brencis21 [07.07.19]: Vismaz senos laikos mēdza teikt: Z vējš bada vējš.Uz Babīti tas noteikti neattiecas. Ja vēl vējelis tāds stiprāks, žors garantēts ;)
sosalele [07.07.19]: Kāds vēja virziens jums liekas piemērotākais Babītei? un kāds pēc jūsu domām ir sliktākais?Man netīk A (ZA; DA) virziens, bet copes dienas neizvēlas - kad ir brīva diena, jālaiž :)
riino [07.07.19]: Jautājums m-džigitiem; cik jums pa sezonu aiziet spicītes?Ne karkaj!
skubrags [06.07.19]: Brauc no Ezerkrastiem ,vai Dušeļiem.Tur uzreiz ir atklatais ezers,nav jāmaldās pa niedrēm.Ne asakas!Man Dušeļu apkārtne ar zivīgām vietām neasociējas. Dalderu apkartne gan, tur zivīgās vietas (vismaz man) sākas praktiski izbraucot no bāzes. No Ezerkrastiem nav mēģināts.