Marciks [03.07.19]: Kads varbut var ieteikt kur var piebraukt no krasta paspiningot?Vienīgi Spuņciema pusē tiek normāli klāt, cik zinu.
3.jūlijs 2019, 15:19 | links
Marciks [03.07.19]: Kads varbut var ieteikt kur var piebraukt no krasta paspiningot?Vienīgi Spuņciema pusē tiek normāli klāt, cik zinu.
Marciks [03.07.19]: Kads varbut var ieteikt kur var piebraukt no krasta paspiningot?Nav tādas vietas.
MT9 [01.07.19]: Brencis21 [13:00]: riino [12:38]: Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!:) uzmetu aci, izskatijās ka uz kukana šie ne viena voblera!
:)))))Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!
:)))))Kur tu kukanu saskatīji?
Brencis21 [01.07.19]: riino [12:38]: Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!Kur tu kukanu saskatīji?
:)))))Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!
:)))))
riino [01.07.19]: Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!
:)))))
Esmu arī mēģinājis pie kādiem 12-14m/s, ka ar diviem enkuriem neilgā laikā esi jau otrā ezera krastā, teikšu godīgi laigan zivis tajā dienā bija, galīgi nepatika pati makšķerēšana. Kopš tās reizes cenšos nebraukt ja vējš virs 6m/s, jo ja lielāks manuprāt process neizbaudāms.
sosalele, 27.jūnijs 2019, 15:15
Kādi ir ekstrēmākie apstākļi kad babītē esat copējuši? Plānoju šodien pamēģināt. Esmu bijis ~10ms, gāja grūti bet nekas neizdarāms. Šodien gan sola vairāk tāpēc nāku apjautāties.
zirguzaglis, 27.jūnijs 2019, 12:32
Kādi ir ekstrēmākie apstākļi kad babītē esat copējuši? Plānoju šodien pamēģināt. Esmu bijis ~10ms, gāja grūti bet nekas neizdarāms. Šodien gan sola vairāk tāpēc nāku apjautāties.
zirguzaglis, 27.jūnijs 2019, 12:32