Laimīgais!!
20.marts 2019, 21:02 | links
Nav problēmu sāksies sezona dod ziņu kad esi gatavs :)parādīšu kā nav tur nekāda māksla pie līdakas tik braucot uz jebkuru pusi:)
krievsss, 20.marts 2019, 20:55
Nu ja domā ka līdakas ir tikai pa vidu ezerā lielākā daļa,tad nešaubos kā nevar noķert.nu ja kāds vēlas es varu paķert uz astes un parādīt ka tur nav nekāda baigā māksla noķert līdakas vasarā...:)lai neliktos ka es stāstu pasakas
krievsss, 20.marts 2019, 20:04
MT9 [20.03.19]: Nu ja tu atbrauksi ar bleķa vizuāli tad drošiem kā neko nedabūsi izņemot zāles pilnus āķus.nu ja tu esi neveiksminieks tad tev arī pieredze neko nedos:)cik es esmu braucis saulainās dienās karstās un bez vēja, nav bijis sudīgāk kā apmākušās dienās. Jā nu vienīgi tu tur pa kanālu vizinies,tad gan tur var braukāt arī nedēļu tukšā. Es runāju par vasaru. rudenī gan vajag pieredzi labu lai vilktu līdakas jo tuvāk ziemai jo grūtāk piemānīt.es tur copēju no bērnu kājas.Varu apgalvot, ka krieva teikto vari neapšaubīt, viņš noķer pat tad kad 10 stāv blakus ieskaitot mani un neko nenoķer. Esam izauguši uz šā ezera.
krievsss, 20.marts 2019, 12:42
Unikāls copmanis, pat sportisti tevi varētu apskaust, kur nu vēl parastie mirstīgie... :)
Nu ja tu atbrauksi ar bleķa vizuāli tad drošiem kā neko nedabūsi izņemot zāles pilnus āķus.nu ja tu esi neveiksminieks tad tev arī pieredze neko nedos:)cik es esmu braucis saulainās dienās karstās un bez vēja, nav bijis sudīgāk kā apmākušās dienās. Jā nu vienīgi tu tur pa kanālu vizinies,tad gan tur var braukāt arī nedēļu tukšā. Es runāju par vasaru. rudenī gan vajag pieredzi labu lai vilktu līdakas jo tuvāk ziemai jo grūtāk piemānīt.es tur copēju no bērnu kājas.
krievsss, 20.marts 2019, 12:42
Es uzskatu, ka vajadzētu ieviest licenzes un pamainīt zivju paturēšanas ierobežojumu,gan daudzumam ,gan izmēram. No licenzēm novirzīt naudu ezera tīrīšanai un zivju laišanai, un ganjauka kautkas paliktu arī maliķu kontrolēšanai. Jo kautkā visu gadu laikā neesmu nekad redzējis kaut vienu inspektoru uz ezera. Un pa lielam visi būs laimīgi, zivis noķert varēs, kautko paturēt arī, ezers neaizaugs, un ja zivis ķersies tad cilvēki arī brauks.
sosalele, 20.marts 2019, 11:04
Jo kautkā visu gadu laikā neesmu nekad redzējis kaut vienu inspektoru uz ezera.
Es arī maluzvejniekus tur neesmu redzējis, bet tas nenozīmē, ka to tur nav ;) Zivju krājumus, domāju, papildināt nevajag, to tur ir pietiekoši daudz, tikai reti sanāk tikt uz žoru, jo ezers baigi cimperlīgais no laikapstākļu viedokļa. Par gultnes tīrīšanu un zāļu pļaušanu jālemj speciālistiem, man galvenais, lai no bāzes tieku iekšā, jo pagājušajā gadā bija situācija, gad džeki gāja ar kājām pa ezeru un laivu vilka sev līdzi. Tas gan bija metrus 50 no Dūšeļu bāzes :)
MT9, 20.marts 2019, 11:16
Jo kautkā visu gadu laikā neesmu nekad redzējis kaut vienu inspektoru uz ezera.
Nu vasarā tur nav problēmas noķert līdakas pat iesācējam.es nerunāju par trofejām.brauc uz kuru pusi gribi viņas visur ir saule spīd vai lietus līst...un nevajag te stāsti pasakas...es arī tur dzīvoju un eju uz bāzēm papļāpāt ar saimniekiem.spuņciema pusē.un nepārdzivoju ka tur no jūnija tikai drīkst kādreiz drīkstēja no jūlija.tā kā tā kaut kā...
krievsss, 19.marts 2019, 19:13
salvis333 [Vakar]: To ka nedaudz labāk sāks apsaimniekot, ezeram nāks tikai par labu, bet noteikti ezerā negribētos redzēt benzīna motorus/ katamarānus.
cupix, 18.marts 2019, 15:10
Benzīna motori neļaus aizaugt. Ja nelaidīs tos iekšā atā ezeram un sveiks Babītes purvs.
Normāls likums - tik jaudīgs, tik gadus vecs, no tāda līdz tādam laikam(plkst 10.00-18.00) u.t.t. Var piemērot lai visiem ir labi. It sevišķi vasaras otrā pusē.
Ja putni būs svētie, ko tie ēdīs purvā? Laikam jau tad nebūs putni un tad izdomās- tagad var braukt cauru gadu. Tāds pats stāsts par Lobes ezeru un pārējiem seklajiem.Nu ko var cepties?Babītes,kaņiera, engures etc ir seklie piejūras ezeri,kas tuvākajā laikā pārpurvosies vai izžūs.
Kirsis6666, 19.marts 2019, 19:54
salvis333 [Vakar]: To ka nedaudz labāk sāks apsaimniekot, ezeram nāks tikai par labu, bet noteikti ezerā negribētos redzēt benzīna motorus/ katamarānus.
Benzīna motori neļaus aizaugt. Ja nelaidīs tos iekšā atā ezeram un sveiks Babītes purvs.
Normāls likums - tik jaudīgs, tik gadus vecs, no tāda līdz tādam laikam(plkst 10.00-18.00) u.t.t. Var piemērot lai visiem ir labi. It sevišķi vasaras otrā pusē.
Ja putni būs svētie, ko tie ēdīs purvā? Laikam jau tad nebūs putni un tad izdomās- tagad var braukt cauru gadu. Tāds pats stāsts par Lobes ezeru un pārējiem seklajiem.Nu ko var cepties?Babītes,kaņiera, engures etc ir seklie piejūras ezeri,kas tuvākajā laikā pārpurvosies vai izžūs.
Kirsis6666, 19.marts 2019, 19:54
salvis333 [18.03.19]: To ka nedaudz labāk sāks apsaimniekot, ezeram nāks tikai par labu, bet noteikti ezerā negribētos redzēt benzīna motorus/ katamarānus.Nu ko var cepties?Babītes,kaņiera, engures etc ir seklie piejūras ezeri,kas tuvākajā laikā pārpurvosies vai izžūs.
Ja putni būs svētie, ko tie ēdīs purvā? Laikam jau tad nebūs putni un tad izdomās- tagad var braukt cauru gadu. Tāds pats stāsts par Lobes ezeru un pārējiem seklajiem.