Un tiem kam ir galva uz pleciem izdomāts kā savādāk piesaistīt tūristus.nejau ezeram no tā labāk būs kad tie tūristi tur brauks.no tā jau ezerā zivju vairāk nepaliks un tīrāks arī...
19.marts 2019, 19:20 | links
Vispār jau ir par daudz tās bāzes savairojušās, kādas 3 vajadzētu likvidēt. Labi vēl, ka Gātes gals ir slēgts līdz augustam un putnus neviens pus vasaru netramda, ir ko augusta otrajā sestdienā paskaldīt. Copmaņi tik raud, ka viss ir sūdīgi, tīkli, btakari utt., bet paši nav paskaitījuši, ka vienā dienā ir vairāk uz ezera nekā 30m garam ķīnietim rūtis. :] vajadzētu ieviest ierobežotu skaitu licences, piem. 30 gab. laivām uz visu ezeru dienā un pārējie lai s..kā. Nav ko tur pātagot bezjēgā visu dienu. Nav jau vienīgais ezers Latvijā. Tādi lūk secinājumi man rodas dzīvojot praktiski pie ezera un visu to redzot katru dienu.
aldenss, 19.marts 2019, 15:21
MT9 [19.03.19]: Sorry, zinu 5 bāzes: Vecupenieki, vēl viena bāze blakus Vecupeniekiem, Ezerkrasti, Dūšeļi, Dālderi.Vēl ir viena otra mazā pašdarbnieku nelegālā bāze.
Vispār jau ir par daudz tās bāzes savairojušās, kādas 3 vajadzētu likvidēt.
Vispār jau ir par daudz tās bāzes savairojušās, kādas 3 vajadzētu likvidēt. Labi vēl, ka Gātes gals ir slēgts līdz augustam un putnus neviens pus vasaru netramda, ir ko augusta otrajā sestdienā paskaldīt. Copmaņi tik raud, ka viss ir sūdīgi, tīkli, btakari utt., bet paši nav paskaitījuši, ka vienā dienā ir vairāk uz ezera nekā 30m garam ķīnietim rūtis. :] vajadzētu ieviest ierobežotu skaitu licences, piem. 30 gab. laivām uz visu ezeru dienā un pārējie lai s..kā. Nav ko tur pātagot bezjēgā visu dienu. Nav jau vienīgais ezers Latvijā. Tādi lūk secinājumi man rodas dzīvojot praktiski pie ezera un visu to redzot katru dienu.
Labāk atzīstās, kurš 1.jūnijā ir ieplānojis copi Babē? Solās būt razdača :P
MT9, 19.marts 2019, 14:55
Tagad iedomājaties kā tos Gulbjus ganīs ar benzīnmotoriem =) kā armāde no 30+ laivām katru dienu viens otram blakus brauks virsū un traucēs viens otram. Izklausās ka grupveida ezera izvarošana , lai iznīdētu makšķerniekus un piesaistītu tieši tūristus ar kempingiem.
cupix, 19.marts 2019, 10:48
apelsins [18.03.19]: Pravietis [Vakar]: Kanalus vajag...to Tev Māte Daba konferencē pateica !?:)Jo vairāk liegumu. :)
snipiens, 18.marts 2019, 20:29
Kas tā tāda.....Man runā tikai intuīcija, jo vairāk caureju, jo labāk....te nu Krumujancim piekriitu, jo vairaak kanaalu, jo vairaak zivju.
Lien gan iekšā kur ir lieguma zonas jūnijā,jā tā nebūtu tad neko neteiktu.ja palasīt noteikumus tad pa dambi kas ir apkārt ezeram staigāt nedrīkst lieguma laikā .kad no pirmā maija ir atļauts makšķerēt no laivas Spuņņupes kanālā viņi lien arī ezerā.kad iemācīsies ievērot noteikumus lielākā daļa tad varētu apspriest arī braukšanu no pirmā maija.
krievsss, 19.marts 2019, 09:28
To neviens nezina kā būs kā izraktu Spuņņupes kanālu vai tas kādam palīdzēs,izņemot biznesam.varkaļu kanālu izraka ar domu ka ezers pašattīrīsies un kas sanāca...un man patīk ka no jūnija sākas sezona nevis no maija nav ko putniem traucēt tur precēties.sezona ir tāpat pietiekami gara...
krievsss, 18.marts 2019, 22:07