Bet protams ka ar ikriem! Viņām taču drīz jānārsto.
Es zinu ka mēs lohi, bet pēdējā laikā Babītē galīgi bēdīgi.
Jozis23, 26.oktobris 2018, 23:10
Cik es zinu visur ir diezgan svaki, netikai Babite.
27.oktobris 2018, 09:52 | links
Bet protams ka ar ikriem! Viņām taču drīz jānārsto.
Es zinu ka mēs lohi, bet pēdējā laikā Babītē galīgi bēdīgi.
Jozis23, 26.oktobris 2018, 23:10
Juus tieshaam, atvainojos - cirvji, nevarat noriit to krupi, ja kaads pamulkis atkal iesaak tos striidus? Tiesham jaapiegaana visas iespeejamaas foruma sadalas?
zhora_zirgs, 26.oktobris 2018, 22:06
krumujancis [24m]: Ja taisnību, tad nejūtos ne apdalīts, ne arī man skauž, jo pats, paldies Dievam, varu noķert tik, cik vēlos un tik, cik man pietiek.
Taču neesmu piekritis un nepiekritīšu tam, ka par jebkuru dzīvu radību, šajā gadījumā zivi, kādi var atklāti ņirgāties, to mocīt, pat bez īpašas vajadzības - tāpat vien, sava prieka pēc. Te humānisma nav, pat ja šo izvaroto zivi atlaiž.
Ja esi pats to audzējis, savā dīķī, tad vēl tam it kā var atrast attaisnojumu, bet publiskajos ūdeņos - tam attaisnojuma nav.
Ja gribi zivi noķert savai vajadzībai, reizē arī izpriecai, tad ķer un izmanto, ja ķer tikai izpriecai, tad audzē pats un tikai tad priecājies. Kas arī būtībā nav pareizi, bet tāda jau ir tā cilvēka daba, ar citu ciešanām nerēķināties, pat ar savu līdzcilvēku ciešanām nē.
Tāpēc esmu un arī palikšu C&R stabils pretinieks.
Kas attiecas uz politiku, tad viss ko esmu rakstījis - ir piepildījies. Protams, maniem "faniem", to atzīt ir grūti, jo pretargumentu nav. Ir tikai zākāšanās, un uz to var atbildēt tikai ar to pašu, gan nonākot šo zākātāju līmenī.Tikai netaisnojies, izklausās dikti žēlīgi.
Par puikām, kas spēj atlaist!
Arlb G. Baisma
apelsins, 26.oktobris 2018, 00:09
Apelsīn! Pat to tu nespēj saprast. ka paskaidroju tikai savu viedokli, nevis par kaut ko žēlojos.
Ja esi nežēlīgs varmāka, kam interesē tikai citu mocības, tad tā arī saki.
Tad nemeklē policiju, vai kādu citu palīdzību, ja kāds pašam iešauj tā kārtīgi pa pieres kanti.
Bet tad - ak mī un žē - esmu cietušais un kāds vēl! Nevainīgi cietušais!
Un kā ar zivi - kāpēc tai jāpārcieš tava "izprieca"? Vari atbildēt pēc būtības, vai tikai zākāties?
krumujancis, 26.oktobris 2018, 00:19
Un kāpēc zivīm jāpacieš to, kad Tu tās nosit? Solepkavo! TU gan "izpriecājies", gan noslepkavo! ko?! M?
C&R ir veids, kā apvienot patīkamo ar lietderīgo - respektīvi gūt pozitīves emocijas jeb kā Tu saki "izpriecu" + saglabāt zivju un lielo zivju skaitu ūdenstilpnē. Protams, jautājums ir diskutējams par humānu un ētiskumu, bet esmu vairāk kā pārliecināts, ka C&R nodara 90% mazāku postu dabai, zivs resursam kā tādi kā TU, kas nozslāna visu, kas pagadās. Padomā pats, kritiski padomā...
Tev pa lielam C&R copmaņiem jāsaka paldies un jauzsauc aliņš, jo viņi tak Tev atstāja vairāk gaļas ezerā! ;)
Lai Tev ritīgi ķeras! ;)
Cipuls, 26.oktobris 2018, 12:12
Kkranci: par politiku citā sadaļā, kur tevi ļoti ciena.
1. es nevienu nemäcu.
2. Jūties apdalīts ka kāds kaut ko ir noķēris ? Tev skauž vai kā, ja pats nespēj, bet citus nonievā ?
Modzha, 25.oktobris 2018, 22:58
Ja taisnību, tad nejūtos ne apdalīts, ne arī man skauž, jo pats, paldies Dievam, varu noķert tik, cik vēlos un tik, cik man pietiek.
Taču neesmu piekritis un nepiekritīšu tam, ka par jebkuru dzīvu radību, šajā gadījumā zivi, kādi var atklāti ņirgāties, to mocīt, pat bez īpašas vajadzības - tāpat vien, sava prieka pēc. Te humānisma nav, pat ja šo izvaroto zivi atlaiž.
Ja esi pats to audzējis, savā dīķī, tad vēl tam it kā var atrast attaisnojumu, bet publiskajos ūdeņos - tam attaisnojuma nav.
Ja gribi zivi noķert savai vajadzībai, reizē arī izpriecai, tad ķer un izmanto, ja ķer tikai izpriecai, tad audzē pats un tikai tad priecājies. Kas arī būtībā nav pareizi, bet tāda jau ir tā cilvēka daba, ar citu ciešanām nerēķināties, pat ar savu līdzcilvēku ciešanām nē.
Kas attiecas uz politiku, tad viss ko esmu rakstījis - ir piepildījies. Protams, maniem "faniem", to atzīt ir grūti, jo pretargumentu nav. Ir tikai zākāšanās, un uz to var atbildēt tikai ar to pašu, gan nonākot šo zākātāju līmenī.
krumujancis, 25.oktobris 2018, 23:48
MT9 [26.10.18]: Interesanti, kādēļ tieši Babītes ezera foruma sadaļā tik aktīvi tiek apspriesta C&R tēma. Ir taču atsevišķa sadaļa, tomēr diskutējam šeit. Laikam tādēļ, ka Babīte ir dāsns ezers un vienīgais, kur tik bieži tiek publicēti skaisti lomi. Presings gan arī nopietns... Vairāki lielo mammu ķērāji vairs nepublicē šeit savus lomus, jo viņiem nav vēlmes uzklausīt pamatotu/nepamatotu kritiku. Vienīgi NEO uzaudzējis biezu ādu, bet viņš ir izņēmums. Es ar nekautrētos savus metrus nobildēt, atlaist un foto ievietot galerijā, taču no manis mammas mūk kā no ļaunuma iemiesojuma :))parPar daudz saradušies jaunie gudrinieki, kuri sadzird pa ausu galam kaut ko, un tad te lej vaļā.
krumujancis [24m]: Ja taisnību, tad nejūtos ne apdalīts, ne arī man skauž, jo pats, paldies Dievam, varu noķert tik, cik vēlos un tik, cik man pietiek.
Kas attiecas uz politiku, tad viss ko esmu rakstījis - ir piepildījies. Protams, maniem "faniem", to atzīt ir grūti, jo pretargumentu nav. Ir tikai zākāšanās, un uz to var atbildēt tikai ar to pašu, gan nonākot šo zākātāju līmenī.Tikai netaisnojies, izklausās dikti žēlīgi.
Arlb G. Baisma
Apelsīn! Pat to tu nespēj saprast. ka paskaidroju tikai savu viedokli, nevis par kaut ko žēlojos.
Ja esi nežēlīgs varmāka, kam interesē tikai citu mocības, tad tā arī saki.
Tad nemeklē policiju, vai kādu citu palīdzību, ja kāds pašam iešauj tā kārtīgi pa pieres kanti.
Bet tad - ak mī un žē - esmu cietušais un kāds vēl! Nevainīgi cietušais!
Un kā ar zivi - kāpēc tai jāpārcieš tava "izprieca"? Vari atbildēt pēc būtības, vai tikai zākāties?
krumujancis, 26.oktobris 2018, 00:19
MT9 [Vakar]: Sveiki! Nesen tik sāku iepazīt šo ezeru un ir daudz interesantu vietu. Bet tīri ziņkārības pēc, kur atrodas "sarkanais jumts"!? ))) vnk viņš tiek pieminēts tik bieži un daudzos forumos, ka neliek miera ..
PB13, 25.oktobris 2018, 10:04
Veca sūkņu māja pretīm Dūšeļiem pāri ezeramVecā sūkņu stacija pretīm Dūšeļiem pāri ezeram
duseli.lv, 26.oktobris 2018, 07:49
MT9 [25.10.18]: Sveiki! Nesen tik sāku iepazīt šo ezeru un ir daudz interesantu vietu. Bet tīri ziņkārības pēc, kur atrodas "sarkanais jumts"!? ))) vnk viņš tiek pieminēts tik bieži un daudzos forumos, ka neliek miera ..Vecā sūkņu stacija pretīm Dūšeļiem pāri ezeram
PB13, 25.oktobris 2018, 10:04
Veca sūkņu māja pretīm Dūšeļiem pāri ezeram
Arlb G. Baisma
krumujancis [25.10.18]: Ja taisnību, tad nejūtos ne apdalīts, ne arī man skauž, jo pats, paldies Dievam, varu noķert tik, cik vēlos un tik, cik man pietiek.Tikai netaisnojies, izklausās dikti žēlīgi.
Kas attiecas uz politiku, tad viss ko esmu rakstījis - ir piepildījies. Protams, maniem "faniem", to atzīt ir grūti, jo pretargumentu nav. Ir tikai zākāšanās, un uz to var atbildēt tikai ar to pašu, gan nonākot šo zākātāju līmenī.
Kkranci: par politiku citā sadaļā, kur tevi ļoti ciena.
1. es nevienu nemäcu.
2. Jūties apdalīts ka kāds kaut ko ir noķēris ? Tev skauž vai kā, ja pats nespēj, bet citus nonievā ?
Modzha, 25.oktobris 2018, 22:58