Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Ēst, to ko noķēri vai nomedīji ir normāli) Man ir gan cits jautājums… vai piemēram Babītē notiek zivju resursu atjaunošana? Ir kaut kāda biedrība, kas ar to nodarbojās? Vai tikai izklaidējamies, bet par dabu nerūpējamies?
3.jūlijs 2024, 09:12 | links

MT9 gaļinieks, nav divu domu!
Ņem cik gribi, bet tad beidz likt tās līķu bildes, gan jau metrīgās pēc mega kvalitatīvās bildes, maisā iekšā arī!

KerisAsaka, 3.jūlijs 2024, 06:47

Nešau nu pār strīpu! Es tik tā ar draudzīgu šaržu paapcēlos. Viņš viens no nedaudzajiem personāžiem dēļ kuriem vispār šo sadaļu pa retam atveru. Atšķirībā no lielā vairākuma (tai skaitā manis) rāda stabilu rezultātu nevis 'šodien badavējš, migla, laiks mainās, kreisā kāja no gultas, venēra marsā un ezerā zivju nav'
3.jūlijs 2024, 07:01 | links

MT9 gaļinieks, nav divu domu!
Ņem cik gribi, bet tad beidz likt tās līķu bildes, gan jau metrīgās pēc mega kvalitatīvās bildes, maisā iekšā arī!
3.jūlijs 2024, 06:47 | links

Raimi! Ja rūpīgāk pasekosi viņa gaitām - redzēsi ka vienmēr uz copi līdz pielādē milzīgu kasti ar visadiem tur kartupeļiem mundierī un vistu stilbiem. Nu vinš vienkārši ir tāds rijīgāks, bet ne aiz ļauna. Nav jau ķengurs kas uzturā lieto tikai metrīgās kotletes :)
3.jūlijs 2024, 06:01 | links

RaimisD [2.jūl]: MT9 [1.jūl]: Da es ne par ,paēst ,sacepos ;)
Par to ka pieredzējis copmanis un forumietis lielās ar pārsniegtu asaru normu.
Te nu tu gan, draugs, iebrauci grāvī...
3.jūlijs 2024, 00:41 | links

RaimisD [2.jūl]: Par to ka pieredzējis copmanis un forumietis lielās ar pārsniegtu asaru normu.
Un tas galīgi nav labs piemērs copmaņiem, kas tikai sava ceļa sākumā.
3.jūlijs 2024, 00:01 | links

MT9 [1.jūl]: Pat saldētavā nelieku ;) Apniga ēst Lido gaļas izstrādājumus, būs man zivju diēta :P
Da es ne par ,paēst ,sacepos ;)
Par to ka pieredzējis copmanis un forumietis lielās ar pārsniegtu asaru normu.

Par labu copi nav brīnums.
Vakar čomi jūrnieku Lielupē forši atvilkās.
Sāk ienākt.
2.jūlijs 2024, 23:35 | links

Vakar no 7 - 15 tikai BB, 5 mēri uz diviem. 57, 58, 60, 63, 70 cm. no rīta līdz kādiem 12 bija tikai 70 cm.

10 minūtes pirms lietus labs blieziens pa džerku, lielā uzšāva, bet nepieķērās. pēc 5 min līdz laivai vēl viena atnāk līdzi bet nepaņem.

Sākās ietus un visu laiku copes un zivis. Pirmo reizi tādā lietusgāzē līdakas bija aktīvas - balta lietus siena a šīs tik ēd.

Jūlijā šortos kā reiz copēt:)
2.jūlijs 2024, 08:14 | links

Loms fantastisks, nav runas, bet cik ģimenei vakariņām vajam. Tiešām bija nepieciešams tāds slaktiņš.

Es saprotu ,,Dēlēni četri un meitiņa Peciņa"
Nopieti, tas ir apēdams ?

RaimisD, 1.jūlijs 2024, 22:07

Mieru tikai mieru, 3 dieniņas un zivtiņu nebūs. Pat saldētavā nelieku ;) Apniga ēst Lido gaļas izstrādājumus, būs man zivju diēta :P
1.jūlijs 2024, 22:19 | links

RaimisD [1.jūl]: MT9 [20:14]: drīz tiks cepti asarīši :PLoms fantastisks, nav runas, bet cik ģimenei vakariņām vajam. Tiešām bija nepieciešams tāds slaktiņš.

Interesanti, tu pa ielu ejot arī viesiem uzbrūc kurš par daudz, kurš par maz pelna vai kurš pareizi ģērbjās, vai nepareizi? Varbūt šitie lielie dīzeļmotori arī pārāk ozona slāni iznīcina? Vai tev tas tikai pret zivīm?
1.jūlijs 2024, 22:15 | links

RaimisD [1.jūl]: MT9 [20:14]: drīz tiks cepti asarīši :PLoms fantastisks, nav runas, bet cik ģimenei vakariņām vajam. Tiešām bija nepieciešams tāds slaktiņš.

Interesanti, tu pa ielu ejot arī viesiem uzbrūc kurš par daudz, kurš par maz pelna vai kurš pareizi ģērbjās, vai nepareizi? Varbūt šitie lielie dīzeļmotori arī pārāk ozona slāni iznīcina? Vai tev tas tikai pret zivīm?
1.jūlijs 2024, 22:15 | links

Sotaku paņem!;)slapĵš laikam kā žurka!?loms varens!!

Willy, 1.jūlijs 2024, 20:47

Iepriekšējā vakarā pačolēju, ka iespējams lietus, tādēļ paķēru kostīmu, bet blakus laivā otrs Oskars gan bija šortos :)
1.jūlijs 2024, 22:14 | links

MT9 [1.jūl]: drīz tiks cepti asarīši :P
Loms fantastisks, nav runas, bet cik ģimenei vakariņām vajam. Tiešām bija nepieciešams tāds slaktiņš.

1.jūlijs 2024, 22:07 | links

MT9 [1.jūl]: Pēc ilgāka pārtraukuma šodien devos uz Babi medīt asarēnus. Tā kā 1. jūlijs klāt, krietni vairāk iespēju pierunāt kādu strīpaini, jo copējāmā platība manāmi paplašinājusies ;) Ātri vien izdevās sameklēt vietiņu ar pamatīgu maiļu baru, tādēļ strīpaiņu medības problēmas nesagādāja, piedevām vēl mana otrā meža vimba (61 cm) atnāca sasveicināties. Periodiski arī kāds līdacēns pieteicās. Bija arī otras meženes krietns blieziens pa mānekli, bet to nopūdelēju. Turpinājumā nolēmu pameklēt kādu brangāku zaļsvārci un devos Spuņciema virzienā. Dienas vidū uznāca tāda lietusgāze, ka maz nelikās. Piedevām tā gāza nevis pāris minūtes, bet krietnu laiciņu. Izdomāju šajos ekstrēmajos laikapstākļos uzlikt rotiņu, lai zivij vieglāk sajust mānekļa vibrāciju un ātri vien kāds spēcīgi pakampj rotējošo joku. Domāju līdaka, jo labi pretojās, bet pievelkot pie laivas, pamanu riktīgu kimlaku. Likās, ka kilogramam jābūt, bet pie pašas laivas tas parāda man garu degunu. Īsā laikā seko vēl pāris copes, bet arī tās zivis netiek līdz laivai. Man pielavās nelāga doma, ka āķis pie vainas un tā arī bija - sen nelietotais, bet kādreiz sevi labi pierādījušais Sukre rotiņš galīgi zaudējis āķa asumu... Diemžēl, bet trofeja nopūdelēta paša vainas dēļ. Turpinājumā lietus pierimst, un iegriežas spēcīgs R, ZR vējš. Likās nu tik būs, bet zivīm citi plāni :) Tomēr kopumā sūdzēties nevar, beidzot tiku pie gardajiem asarīšiem, meženes un 9 knapmēra līdaciņām (51, 52, 53, 55, 56, 57, 60, 62, 63 cm). Aliņš jau atvērts, drīz tiks cepti asarīši :P Visiem vieglu darba nedēļu, tiekamies pie ūdeņiem! :)
Sotaku paņem!;)slapĵš laikam kā žurka!?loms varens!!
1.jūlijs 2024, 20:47 | links

Pēc ilgāka pārtraukuma šodien devos uz Babi medīt asarēnus. Tā kā 1. jūlijs klāt, krietni vairāk iespēju pierunāt kādu strīpaini, jo copējāmā platība manāmi paplašinājusies ;) Ātri vien izdevās sameklēt vietiņu ar pamatīgu maiļu baru, tādēļ strīpaiņu medības problēmas nesagādāja, piedevām vēl mana otrā meža vimba (61 cm) atnāca sasveicināties. Periodiski arī kāds līdacēns pieteicās. Bija arī otras meženes krietns blieziens pa mānekli, bet to nopūdelēju. Turpinājumā nolēmu pameklēt kādu brangāku zaļsvārci un devos Spuņciema virzienā. Dienas vidū uznāca tāda lietusgāze, ka maz nelikās. Piedevām tā gāza nevis pāris minūtes, bet krietnu laiciņu. Izdomāju šajos ekstrēmajos laikapstākļos uzlikt rotiņu, lai zivij vieglāk sajust mānekļa vibrāciju un ātri vien kāds spēcīgi pakampj rotējošo joku. Domāju līdaka, jo labi pretojās, bet pievelkot pie laivas, pamanu riktīgu kimlaku. Likās, ka kilogramam jābūt, bet pie pašas laivas tas parāda man garu degunu. Īsā laikā seko vēl pāris copes, bet arī tās zivis netiek līdz laivai. Man pielavās nelāga doma, ka āķis pie vainas un tā arī bija - sen nelietotais, bet kādreiz sevi labi pierādījušais Sukre rotiņš galīgi zaudējis āķa asumu... Diemžēl, bet trofeja nopūdelēta paša vainas dēļ. Turpinājumā lietus pierimst, un iegriežas spēcīgs R, ZR vējš. Likās nu tik būs, bet zivīm citi plāni :) Tomēr kopumā sūdzēties nevar, beidzot tiku pie gardajiem asarīšiem, meženes un 9 knapmēra līdaciņām (51, 52, 53, 55, 56, 57, 60, 62, 63 cm). Aliņš jau atvērts, drīz tiks cepti asarīši :P Visiem vieglu darba nedēļu, tiekamies pie ūdeņiem! :)
1.jūlijs 2024, 20:14 | links

mandulas velcē? :))
28.jūnijs 2024, 09:49 | links

daddy_j [28.jūn]: ...šādā laikā braucot copēt man līdz ir aukstumkaste ar 2x1.5L saldētām petenēm.

Var jau iemest vēl kādus kalibrus, ko iebāzt aiz jostas vai padusēs :) līdz smadzenēm gan patālu...tur speciālu formu vajag :(

Naktī ir ok!;)
28.jūnijs 2024, 07:58 | links

...šādā laikā braucot copēt man līdz ir aukstumkaste ar 2x1.5L saldētām petenēm.

Var jau iemest vēl kādus kalibrus, ko iebāzt aiz jostas vai padusēs :) līdz smadzenēm gan patālu...tur speciālu formu vajag :(
28.jūnijs 2024, 07:01 | links

snipiens [Vakar]: MT9
Visu laiku galvā doma ielekt ūdenī, atvēsināt smadzenes... :D

Un kas Tev liedz to darīt !?:)Tas palīdz dikti īslaicīgi, jo ūdens pārāk silts. Man vajag ūdens temperatūru tuvu nulle grādiem, tad arī pie +30 būs komfortabli copēt :))

MT9, 27.jūnijs 2024, 19:29

Nu re...nauda mētājas zem kājām...vajag tik mācēt to pacelt !:)Laivas ar ,,kondišku":) un laivu nomu bizness ritēs nepārtraukti un varēs lielākas naudas prasīt,kā tas mūsdienās ir it visur...:)
28.jūnijs 2024, 01:04 | links

snipiens [27.jūn]: MT9
Visu laiku galvā doma ielekt ūdenī, atvēsināt smadzenes... :D

Un kas Tev liedz to darīt !?:)
Tas palīdz dikti īslaicīgi, jo ūdens pārāk silts. Man vajag ūdens temperatūru tuvu nulle grādiem, tad arī pie +30 būs komfortabli copēt :))
27.jūnijs 2024, 19:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager