kikizozo [27.jūn]: Kāds bija šajā ellē ezerā?Biju netālu!karstums jau pēc 7 nenormāls,ap +30laivā.bezvējš...līdaku cope nekāda!
27.jūnijs 2024, 18:01 | links
kikizozo [27.jūn]: Kāds bija šajā ellē ezerā?Biju netālu!karstums jau pēc 7 nenormāls,ap +30laivā.bezvējš...līdaku cope nekāda!
Davis-Di [35m]: Droši var kāds pamācīties un padalīties, kā vasarā pie liela karstuma mazā vējā var noķert līdaku :D Jo pagaidām es nesaprotu.
saimnieks1, 26.jūnijs 2024, 21:23
Liels karstums, bezvējš, mazs vējš un saule nav līdaku laiks, tas tiesa, tad manā skatījumā ir šādas opcijas:
1. Lien zālēs, ofsets/bez, bet zāles kā doņi, kalmes un mazie lēpeņu pleķi, kur pavilkt vari labi ja metru.
2. Lien seklumā, citreiz jo seklāk jo labāk - tur vieglāk izprovocēt līdaku, jo citreiz šādos laikapstākļos līdaka pat 1m uz augšu negribēs paskriet, bet ja gar purnu vilks reaģēs.
3. Kas dažreiz nostrādā ir oversize, jeb gumijas sākot no 26cm un + , tas izprovocē, bet jārēķinās ar daudz bakstieniem, daudz shodiem un sūdīgu realizāciju., bet arī karstumā labs izmērs tā var izšaut.Tieši lielā karstumā visu laiku vienmēr centos meklēt līdakas lielā karstumā ar mānekļa iegrimi, tā lai iet gar pašu zāli. Jo vienmēr ir sajūta, ka tā līdaka paliek slinka un nemetīsies pakaļ, izņemot kādu mazo 20-30cm līdak bērnu. Un kā reiz bija iešāvusies doma, varbūt viss pretēji jādara, pilnīgā pretsatā- seklums, kur knapi var potītes iemērkt :D Bet likās nepareizi, ko tad viņa tajā karstumā darīs tajā seklumā, kur ūdens ir siltāks.
Katrā ziņā paldies par ieteikumu. :)
saimnieks1, 26.jūnijs 2024, 22:59
Davis-Di [26.jūn]: Droši var kāds pamācīties un padalīties, kā vasarā pie liela karstuma mazā vējā var noķert līdaku :D Jo pagaidām es nesaprotu.Tieši lielā karstumā visu laiku vienmēr centos meklēt līdakas lielā karstumā ar mānekļa iegrimi, tā lai iet gar pašu zāli. Jo vienmēr ir sajūta, ka tā līdaka paliek slinka un nemetīsies pakaļ, izņemot kādu mazo 20-30cm līdak bērnu. Un kā reiz bija iešāvusies doma, varbūt viss pretēji jādara, pilnīgā pretsatā- seklums, kur knapi var potītes iemērkt :D Bet likās nepareizi, ko tad viņa tajā karstumā darīs tajā seklumā, kur ūdens ir siltāks.
Liels karstums, bezvējš, mazs vējš un saule nav līdaku laiks, tas tiesa, tad manā skatījumā ir šādas opcijas:
1. Lien zālēs, ofsets/bez, bet zāles kā doņi, kalmes un mazie lēpeņu pleķi, kur pavilkt vari labi ja metru.
2. Lien seklumā, citreiz jo seklāk jo labāk - tur vieglāk izprovocēt līdaku, jo citreiz šādos laikapstākļos līdaka pat 1m uz augšu negribēs paskriet, bet ja gar purnu vilks reaģēs.
3. Kas dažreiz nostrādā ir oversize, jeb gumijas sākot no 26cm un + , tas izprovocē, bet jārēķinās ar daudz bakstieniem, daudz shodiem un sūdīgu realizāciju., bet arī karstumā labs izmērs tā var izšaut.
Droši var kāds pamācīties un padalīties, kā vasarā pie liela karstuma mazā vējā var noķert līdaku :D Jo pagaidām es nesaprotu.
Droši var kāds pamācīties un padalīties, kā vasarā pie liela karstuma mazā vējā var noķert līdaku :D Jo pagaidām es nesaprotu.
Bet agro rītu arī nav jēga taisīt, ja?
Trimmeris, 26.jūnijs 2024, 20:30
MT9 [26.jūn]: Kas ar līmeni tagad?Bet agro rītu arī nav jēga taisīt, ja?
Trimmeris, 26.jūnijs 2024, 19:19
Pēdējā laika standarts. Bet 30 grādu svelmē un atklātos saules staros... Jābūt dikti lielai apetītei copēt :)
MT9 [26.jūn]: Kas ar līmeni tagad?Īstais laiks bābes līņiem sākas
Pēdējā laika standarts. Bet 30 grādu svelmē un atklātos saules staros... Jābūt dikti lielai apetītei copēt :)
Kas ar līmeni tagad?
ralflauren [22.jūn]: Šodien mēs abi veiksminieki!!Apsveicu vīri ! Super loms.
Willy [22.jūn]: ralflauren [10:09]: Pirmais metrs Babē! Precīzi 100cmNo rìta viens man rakstīja-nekas nebūs,tiri piri...!;)Šodien mēs abi veiksminieki!!
Malacis!prieks par Tevi!;))
ralflauren [22.jūn]: Pirmais metrs Babē! Precīzi 100cmNo rìta viens man rakstīja-nekas nebūs,tiri piri...!;)
ralflauren [22.jūn]: Pirmais metrs Babē! Precīzi 100cmApsveicam!