Vakar biju Ezerkrasti bāzē un zinu, ka tur darba grafiks no plkst. 04 - 22 nemainīgs arī svētku dienās.
24.jūnijs 2018, 13:57 | links
MT! ZB lasīt Tavus filosofiskos apcerējumus! Plāno brīvu- dod zināt un laižam uz copi! Ja man atnāks 'slepenie' - izkabināšu arī svarā nevis tikai skaitā ;)
Jurik, 20.jūnijs 2018, 22:21
He, he, skatos, ka redzot manas smukās līdaciņas, tu nolēmi likt malā savu smalko asaru kātiņu.. :D Gan jau kādu dienu saplānosim, gribās tak redzēt tavus "slepenos" :P :D
MT9, 20.jūnijs 2018, 22:38
MT! ZB lasīt Tavus filosofiskos apcerējumus! Plāno brīvu- dod zināt un laižam uz copi! Ja man atnāks 'slepenie' - izkabināšu arī svarā nevis tikai skaitā ;)
Jurik, 20.jūnijs 2018, 22:21
MT9 [20.06.18]: neko nesaka, ka ēd zivis,bet ņem tās mammas, nafig nevar paņemt 1-3kg tomēr garšīgākas.MT! ZB lasīt Tavus filosofiskos apcerējumus! Plāno brīvu- dod zināt un laižam uz copi! Ja man atnāks 'slepenie' - izkabināšu arī svarā nevis tikai skaitā ;)
copmans22, 20.jūnijs 2018, 21:39
Viņi tak tev neuzbāžas, lai tu ēstu tās "negaršīgās" zivis. Viņi paši noķer un paši apēd :)
neko nesaka, ka ēd zivis,bet ņem tās mammas, nafig nevar paņemt 1-3kg tomēr garšīgākas.
Viņi tak tev neuzbāžas, lai tu ēstu tās "negaršīgās" zivis. Viņi paši noķer un paši apēd :)
MT9, 20.jūnijs 2018, 21:46
neko nesaka, ka ēd zivis,bet ņem tās mammas, nafig nevar paņemt 1-3kg tomēr garšīgākas.
tawi posti ir vienkārši pretīgi, ar lomu var padižpties arī citādi, gaļenieku bars..
copmans22, 20.jūnijs 2018, 21:08
Heh, kādam pretīgi, ka ir copmaņu kategorija, kuri brauc copēt prieka pēc un laiž atpakaļ savainotās zivis, citai kategorijai pretīga šķiet tā kategorija makšķernieku, kuri patur visas noķertās zivis. Labi, ka ir vēl trešie - kuri dzīvē nav tik radikāli noskaņoti un pieņem, ka cilvēki ir dažādi un dzīves patiesību - kā tad būtu jāuzvedas, nezina neviens :)
MT9, 20.jūnijs 2018, 21:36
tawi posti ir vienkārši pretīgi, ar lomu var padižpties arī citādi, gaļenieku bars..
Heh, kādam pretīgi, ka ir copmaņu kategorija, kuri brauc copēt prieka pēc un laiž atpakaļ savainotās zivis, citai kategorijai pretīga šķiet tā kategorija makšķernieku, kuri patur visas noķertās zivis. Labi, ka ir vēl trešie - kuri dzīvē nav tik radikāli noskaņoti un pieņem, ka cilvēki ir dažādi un dzīves patiesību - kā tad būtu jāuzvedas, nezina neviens :)
MT9, 20.jūnijs 2018, 21:36
8kg875gr - http://ekodalderi.lv/babites-ezers/notikumi
Dalderi, 20.jūnijs 2018, 17:38
Paldies! Vai ar multu biji jau darbojies agrāk un kā vispār ir ar viņu? Par mānekļiem runājot - lielie jau parasti ir tikai no gumijas? Nesanāk dārgi? - man parastās gumija vairāk par pāris līdakām neiztur - parasti tiek sakostas gabalos. Vai ir kādi citi lielie mānekļi, kas izturīgāki? Kāpēc tieši FC pavada? Te jau ir bijuši briesmu stāsti, ka FC līdakas tomēr kožot nost.
aaaa9, 18.jūnijs 2018, 10:12
Nesanāk dārgi? - man parastās gumija vairāk par pāris līdakām neiztur - parasti tiek sakostas gabalos.
aaaa9, 18.jūnijs 2018, 10:12
aaaa9 [18.06.18]: Paldies! Vai ar multu biji jau darbojies agrāk un kā vispār ir ar viņu? Par mānekļiem runājot - lielie jau parasti ir tikai no gumijas? Nesanāk dārgi? - man parastās gumija vairāk par pāris līdakām neiztur - parasti tiek sakostas gabalos. Vai ir kādi citi lielie mānekļi, kas izturīgāki? Kāpēc tieši FC pavada? Te jau ir bijuši briesmu stāsti, ka FC līdakas tomēr kožot nost.Nedomājiet, ka nu tik sàksiet ar lielajiem mànekļiem un vilksiet lielās mammas, pats ar džerku un lielo mānekļu māniju aizrāvos 5us gadus atpakaļ un bija daudz lietas jaatkož lai sāktu parādīties rezultāti sākot ar tehniku līdz sev piemērotam inventāram. Ja man tgd būtu jāpāriet uz vieglo spiningu es to nedarītu neparko :D
Smuki! Ar ko Tu mētā tos 90g mānekļus - kāts, spole utt. Arī skatos smagās artilērijas virzienā, bet nevaru saņemties - kāda ir Tava pieredze ar lielajiem mānekļiem - ir vērts investēt? Es te vairāk domāju par pašu copes procesu, ne tik daudz par tām lielajām zivīm - kādi plusi, mīnusi, no paša pieredzes? Nav tā, ka to pagali iefērē, kāts bomīgs, nejūtīgs, aukla kā trose - ja ir galā, tad bez emocijām izvelc un viss?
aaaa9, 18.jūnijs 2018, 07:14
#Kāts Fox Rage Prism 230cm, 40-120gr;
#spole Abu Garcia Revo Toro Beast 51;
#6.izmēra (0.4mm) aukla;
#0.9mm flurkarbona pavada.
Copēju ar lielajiem mānekļiem no šīs sezonas - tas ir pusotru mēnesi, tādēļ varu padalīties tikai ar pirmo priekšstatu. Man patīk, kaut gan zivi velkot ar jūtīgākiem kātiem, emiociju būs vairāk, kaut gan, ja šim kātam pieķertos 5+ skaistule, ar sajūtām arī viss būtu OK :)) Pagaidām 3kg lielākā, bet piefiksēju, ka izmērs ir pieaudzis un nevar teikt, ka noķerto zivju kļuvis mazāk. Zemmēri nebūt nebaidās no lielajiem baitiem, asari gan vairs nenoķersi :) Strādājot ar šo komplektu, pārliecība, ka zivs neaizies, kļuvusi spēcīgāka, jo visam ir krietna jaudas rezerve. Zāles ravē uz nebēdu, nav vairs jāairē klāt, ja lēpenēs āķis ieķeras... Bet tas nenozīmē, ka vieglo kātu esmu metis malā, paralēli mētāju rotiņu un citus vieglos mānekļus, ja jūtu, ka šodien zivs tāda kaprīzāka. Vienvārdsakot, jāmēģina... Katram savas simpātijas ;)
MT9, 18.jūnijs 2018, 09:47
Smuki! Ar ko Tu mētā tos 90g mānekļus - kāts, spole utt. Arī skatos smagās artilērijas virzienā, bet nevaru saņemties - kāda ir Tava pieredze ar lielajiem mānekļiem - ir vērts investēt? Es te vairāk domāju par pašu copes procesu, ne tik daudz par tām lielajām zivīm - kādi plusi, mīnusi, no paša pieredzes? Nav tā, ka to pagali iefērē, kāts bomīgs, nejūtīgs, aukla kā trose - ja ir galā, tad bez emocijām izvelc un viss?
#Kāts Fox Rage Prism 230cm, 40-120gr;
#spole Abu Garcia Revo Toro Beast 51;
#6.izmēra (0.4mm) aukla;
#0.9mm flurkarbona pavada.
Copēju ar lielajiem mānekļiem no šīs sezonas - tas ir pusotru mēnesi, tādēļ varu padalīties tikai ar pirmo priekšstatu. Man patīk, kaut gan zivi velkot ar jūtīgākiem kātiem, emiociju būs vairāk, kaut gan, ja šim kātam pieķertos 5+ skaistule, ar sajūtām arī viss būtu OK :)) Pagaidām 3kg lielākā, bet piefiksēju, ka izmērs ir pieaudzis un nevar teikt, ka noķerto zivju kļuvis mazāk. Zemmēri nebūt nebaidās no lielajiem baitiem, asari gan vairs nenoķersi :) Strādājot ar šo komplektu, pārliecība, ka zivs neaizies, kļuvusi spēcīgāka, jo visam ir krietna jaudas rezerve. Zāles ravē uz nebēdu, nav vairs jāairē klāt, ja lēpenēs āķis ieķeras... Bet tas nenozīmē, ka vieglo kātu esmu metis malā, paralēli mētāju rotiņu un citus vieglos mānekļus, ja jūtu, ka šodien zivs tāda kaprīzāka. Vienvārdsakot, jāmēģina... Katram savas simpātijas ;)
MT9, 18.jūnijs 2018, 09:47