Sestdien bija interesanti. Iebraucu no 14.00-19.00. Vienu brīdi elektromotors gāja uz piektā ātruma + pašam jāsēžas pie airiem lai tiktu uz priekšu. Ar lomiem tā viduvēji, 3 mērā un daudz asaru.
2.jūlijs 2018, 16:29 | links
Vispār jau nemaz tik traki nebija. Vējš pūta, parasināja lietus bet tuvāk mežmalai un niedru salu aizvējā bija tīri mierīgi. Zivs tikai sīka kodās, bet kodās :)
snitraM, 2.jūlijs 2018, 15:34
Vakar notika liela nelaime. Uz džerka pievilku milzu monstru, pēc skata vismaz 10kg. Bet tādam monstram nebijām gatavi un sačoks bija par mazu. Dabūjām sačokā knapi pusi zivs, tad viņa atspērās ar asti un prom bija. Neizturēja pavadiņas sakabe
Dredainais, 2.jūlijs 2018, 14:31
Tā ir, ka nedomā kā tāda zivs ir ņemama mazā ķeselē.
Nebūšu jau skolotājs, taču, kad pats biju tādā pašā situācijā, sapratu tomēr, kas un kā man jādara, lai to zivi dabūtu laivā ar to, kas man tajā brīdī ir.
Skumji, ka zivs aizgāja, taču tagad vismaz ir mācība, ka copē, un uz ceļa - sīkumu nav. Kaut kas palaists garām vienmēr beidzas ar zaudējumiem.
krumujancis, 2.jūlijs 2018, 15:18
Vakar notika liela nelaime. Uz džerka pievilku milzu monstru, pēc skata vismaz 10kg. Bet tādam monstram nebijām gatavi un sačoks bija par mazu. Dabūjām sačokā knapi pusi zivs, tad viņa atspērās ar asti un prom bija. Neizturēja pavadiņas sakabe
papirs [30.06.18]: Sveiki. Vai šodien kāds ar mēģināja ,jeb pūtiens par traku? Bij doma rīt braukt,bet ja iekšzemē tā pūš tad pie jūras,Babītē laikam nav ko darīt?Vējš ir un rīt arī būs!
snitraM [28.06.18]: Vai Babītes ezerā var izmantot savu laivu? protams bez iekšdedzes dzinēja. Pasen atpakaļ man stāstīja ka ezerā drīkstot izmantot tikai laivas no "oficiālām bāzēm" - savu no krasta nedrīkstot.Var izmantot savu laivu.
Vai Babītes ezerā var izmantot savu laivu? protams bez iekšdedzes dzinēja. Pasen atpakaļ man stāstīja ka ezerā drīkstot izmantot tikai laivas no "oficiālām bāzēm" - savu no krasta nedrīkstot.
snitraM, 28.jūnijs 2018, 12:04