Taapat kaa Babiite- aizaug arii šī sadaļa un visur dūņu garša !
27.jūlijs 2017, 08:31 | links
NAV NEKĀDU PIEGARŠU NEVIENAI ZIVIJ!!!!!
Horizonts, 26.jūlijs 2017, 16:46
Atļaušos daļēji nepiekrist. Piekrītu tādā ziņā, ka slavenā līņu dūņu garša u.t.t. - ieskatu to visu par pupu mizām. Esmu visādus līņus ēdis un tie jau vis pa granti netusējas. Nekādas izteiktas dūņu garšas nav bijis. Domāju, ka tas zināms stereotips - analogi kā lielas līdakas tak sīkstas un neēdamas u.t.t.
Tajā pašā laikā ir bijuši atsevišķi (varbūt uz pirkstiem skaitāmi) precedenti, ka jūtu tiešām nelāgu dūņu garšu. Ķēru ziemā zivis un no ceptajām 1 rauda nu baisi pēc dūņām. Citas no tā paša āliņģa ne. Kāpēc? Kas zina...
Hotentots, 26.jūlijs 2017, 18:25
Hotentots,pietiek pļūtīt par lietām kur nejēdz,tu esi makšķernieks ne pavārs un par lielām zivīm paklusē.Vakar biju Kaļķu vārtos un rēdzēju no kāda lieluma zivīm uzkodas un otros taisa (līdaka,forele no Latvijas dīķiem),arī menca nebūt tirgus giganti.Neviens nesaka ka lielās nav ēdamas,runa par gardēšanu.Gribi dzīvo pēc principa ka ar kečupu un majonēzi zābaku var apēst,vai kā viens gudrinieks te minēja ka Krievijas ceļojuma laikā redz visas zivis kūpinājis,nu ja nav ko ēst ....
mazkalns, 26.jūlijs 2017, 22:05
NAV NEKĀDU PIEGARŠU NEVIENAI ZIVIJ!!!!!
Horizonts, 26.jūlijs 2017, 16:46
Babītē asari ir ar dūņu garšu? Kā ar līdakām, nav dīvainu piegaršu?
Moriartijs, 26.jūlijs 2017, 11:53
Babītē asari ir ar dūņu garšu? Kā ar līdakām, nav dīvainu piegaršu?
Moriartijs, 26.jūlijs 2017, 11:53
pēdējais laiks atjaunot dabīgo caurteci, kas tika aizbērta Padumjajos laikos.
Jurcik, 26.jūlijs 2017, 11:27
Horizonts [26.07.17]: Braucat uz dušeļiem zāle ļoti maz.Paldies par info ;) esmu tur bijis tik vienu reizi bija labi neko sliktu nevarēju teikt ;)
cupix [26.07.17]: Sveiki kas notiek babītē vai tiešām no Vecupenieku bāzes ezers ir aizaudzis?Hmm tad jau laikam rudeni jāgaida :(
copmans22, 26.jūlijs 2017, 09:59
Es teiktu pat ļoti , pirmās vietas kur var vispār iemest spiningu parādās ap centra vidu . Līdz tam brīdim droši vien uzmetīsi vai nu uz ūdensrozēm vai zālēs kuras pacēlušās līdz ar ūdens virsmu.
Sveiki kas notiek babītē vai tiešām no Vecupenieku bāzes ezers ir aizaudzis?
copmans22, 26.jūlijs 2017, 09:59