Da labi katrs zinās pats ko darīt ar lomu kā nekā lielās ir trofejas un katrs pēc tās dzenās. Tas ko vinjš darìs ar savu trofeju lai paliek pašu zinjā.
8.jūnijs 2017, 22:52 | links
Dalderi [08.06.17]: /Tad jau tīkli ar nekas ļauns nav,jo zivi noķer humāni :D/Negausība,lūk kur ir problēma.
Šeit pacēlās jautājums nevis par veidu, kā noķert zivi, bet gan kāpēc ķer ...
Dalderi [13:04]: Apskaidro ,man zivju ieguvējam@iesācējam- kāds ir normālais copmanis ???
NEKAD NEESMU SAPRATIS TOS, KURI MITINAS PILSĒTVIDĒ UN ĶERT ZIVI DODAS PRIEKA PĒC. Priekš manīm TĀDI ir - vienkārši sadisti.
LB "Dālderi" īpašnieks Aigars.Normāls copmanis neslaktē lielās un normāla bāze nepropagandē zivju slaktēšanu. Tā skaldīšana ir vēsture un ja vel kāds par to priecājas un lepojas, tad man viņu žēl!
Jurcik, 8.jūnijs 2017, 17:59
Dalderi [08.06.17]: Apskaidro ,man zivju ieguvējam@iesācējam- kāds ir normālais copmanis ???Normāls copmanis neslaktē lielās un normāla bāze nepropagandē zivju slaktēšanu. Tā skaldīšana ir vēsture un ja vel kāds par to priecājas un lepojas, tad man viņu žēl!
NEKAD NEESMU SAPRATIS TOS, KURI MITINAS PILSĒTVIDĒ UN ĶERT ZIVI DODAS PRIEKA PĒC. Priekš manīm TĀDI ir - vienkārši sadisti.
LB "Dālderi" īpašnieks Aigars.
Dalderi [08.06.17]: /Dalderi tiešām labi reklamejas..visiem normāliem copmaņiem ir jāzin kur nebraukt :D/ - tā Jurčiks.Tad jau tīkli ar nekas ļauns nav,jo zivi noķer humāni :D
Apskaidro ,man zivju ieguvējam@iesācējam- kāds ir normālais copmanis ???
Pats, nu jau kādus 25-gadiņus medīju, 13-gadiņus vadu medību formējumu. Medības ir kompleks pasākums, kurā ir svarīga kompānija ar kuru medī,svarīga ir gaļa un tikpat svarīga ir trofeja.Ieciklēšanās tikai kādā vienā medību sadaļā, sačakarē pasākumu kopumā.
Pasākumu kopuma "Dālderu cope" pamat uzdevums ir paradīt, TO, ka Babītē zivis IR ...
/Dalderi tiešām labi reklamejas..visiem normāliem copmaņiem ir jāzin kur nebraukt :D/ - tā Jurčiks.
Pats, nu jau kādus 25-gadiņus medīju, 13-gadiņus vadu medību formējumu. Medības ir kompleks pasākums, kurā ir svarīga kompānija ar kuru medī,svarīga ir gaļa un tikpat svarīga ir trofeja.Ieciklēšanās tikai kādā vienā medību sadaļā, sačakarē pasākumu kopumā.
Pasākumu kopuma "Dālderu cope" pamat uzdevums ir paradīt, TO, ka Babītē zivis IR ...
Dalderi, 8.jūnijs 2017, 13:04
/Dalderi tiešām labi reklamejas..visiem normāliem copmaņiem ir jāzin kur nebraukt :D/ - tā Jurčiks.
Dalderi, 8.jūnijs 2017, 13:04
A neesi aizdomājies, kāpēc vidusmēra pilsonim ir tāda problēma noķert trofeju? Tieši dēļ personāžiem pie Dālderu būdas, lūk tā!!!
Headhunter, 8.jūnijs 2017, 00:54
Headhunter [08.06.17]: A neesi aizdomājies, kāpēc vidusmēra pilsonim ir tāda problēma noķert trofeju? Tieši dēļ personāžiem pie Dālderu būdas, lūk tā!!!Pilnīg izrāvi vārdus no mutes ;)
Nav nekāda problēma, ja copmanis paņem līdakas 1-3 kg apēšanai, pats tā daru. Es esmu par trofeju atlaišanu. Nu kur problēma - noķēri, nobildējies, sabučoji, atlaidi, citam arī cerība pacīnīties.
Headhunter, 7.jūnijs 2017, 21:51
skutans [07.06.17]: Tā tak ir vienkārša laivu bāzes popularizēšana, reklāma tā teikt...Dalderi tiešām labi reklamejas..visiem normāliem copmaņiem ir jāzin kur nebraukt :D