Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Padomju cilvēks arī kapitālismā ir gatavs paciest jebko. Vienmēr man šitādu biznesmeņu aizstāvji izraisa smaidu.
15.jūlijs 2014, 19:56 | links

man liekas, ka viņš pats ir saimnieks, jo tās laivas ciena daudz vairāk par saviem klientiem. Acīmredzot, cilvēkam ir cits ieņēmumu avots, citādi nekādi nevar izskaidrot šo fenomenu izturēties pret viesiem ar absolūtu necieņu. Katrs solis, jebkura darbība ko veic viņa laivu bāzes pagalmā uzreiz ir pelnījusi viņa komentāru, kas, kā likums ir vai nu dzēlīgs vai kā citādi negatīvs
15.jūlijs 2014, 16:56 | links

Pīto auklo, ja viņa būs nostiepta un kāts neamortizēs zivs rāvienus, vai arī nestrādās spoles bremze, zivs pārraus vēl ātrāk nekā mono auklu. Izņēmums varētu būt ļoti resna pītā aukla :D

micuks, 11.jūlijs 2014, 22:42
Paldies par informāciju chakars ! Vajadzētu ieviest atsevišķu sadaļu par šādu viesu uzņemšanu ,varbūt kas līdzētu ja negribētu lai biznes noiet uz grunts :)Katrā ziņā ja vairāki cilvēki saka vienu un to pašu,tātad nav dūmu bez uguns :)braukšu uz citām bāzēm ,lai nebojātu pirms copes garastāvokli :D Dālderos ir būts un ir bijis super ,bez problēmām un stresiem

j0nis, 15.jūlijs 2014, 15:57

Vajag dabūt saimnieka telefonu :0 vai arī paprasīt tam pārvaldniekam - vai saimnieks atbalsta šādu viņa attieksmi pret klientiem :)
15.jūlijs 2014, 16:17 | links

Pīto auklo, ja viņa būs nostiepta un kāts neamortizēs zivs rāvienus, vai arī nestrādās spoles bremze, zivs pārraus vēl ātrāk nekā mono auklu. Izņēmums varētu būt ļoti resna pītā aukla :D

micuks, 11.jūlijs 2014, 22:42

Paldies par informāciju chakars ! Vajadzētu ieviest atsevišķu sadaļu par šādu viesu uzņemšanu ,varbūt kas līdzētu ja negribētu lai biznes noiet uz grunts :)Katrā ziņā ja vairāki cilvēki saka vienu un to pašu,tātad nav dūmu bez uguns :)braukšu uz citām bāzēm ,lai nebojātu pirms copes garastāvokli :D Dālderos ir būts un ir bijis super ,bez problēmām un stresiem
15.jūlijs 2014, 15:57 | links

Sveika tauta! :)
Forsi, toties aizbrauc un juties, kā ercens neviena tuvā apkaimē un pietam netālu no Rīgas ;)
naksies piemaksāt baziniekam, lai tā arī turpinās!
15.jūlijs 2014, 15:19 | links

Ezerkrastu pārvaldnieks rullē, tiešām ļoti neparasts tips. Tiešām negatīvs un noguris. Nosacījumi par krastā būšanu uz 22 arī izraisa pārdomas, ja nervi tur un negribās vēlu copi, tad ir ok.
15.jūlijs 2014, 13:58 | links

Par EZERKRASTIEM, pagājušo gad pirmo reizi nolēmu pacopēt Babītes ez. Aizbraucu uz šo bāzi. Pirmajās 5 minūtēs gribējās to "saimnieku" aprakt tai viņa būdā! Nervi nav dzelzs, lai nenotiktu slaktiņš, ta vairāk uz to bāzi nebraucu. Braucu uz DĀLDERIEM, laivas labas, attieksme arī. Ne asakas.
15.jūlijs 2014, 13:06 | links

:) Upss, kā sacepušies par Ezerkrastiem, neviens tur rokas nebučos, jo nav izdzīvošanas biznes, kā jeb kurā privātā vietā ir savi nosacījumi, ja atstāsi savā teritorijā visu pašplūsmā būs bardaks, vienmēr būs neapmierinātie un visiem tur nava jābrauc, citādi visiem laivas nepietiks:)
Salīdziniet laivu tīrību ar Dālderiem, ir manām atšķirība...
Visiem ir savas dīvainības, gan laivu bāžu īpašniekiem/apsainiekotājiem un mums makšķerniekiem... ne asakas!
15.jūlijs 2014, 13:02 | links

Kkāda greiza loģika. 0.7, lai normāla attieksme un vēl jāmaksā par laivu. No daļas tautiešu, tāpat kā no preža bērziņa, PSRS neizdzīt.
15.jūlijs 2014, 11:37 | links

A Jūs noliekat viņam uzreiz 0.7.....pavisam cita lieta būs!!DD
15.jūlijs 2014, 11:18 | links

Jā, arī man ir gadījies kļūdīties un iemaldīties tajā kantorī zem nosaukuma "Ezerkrasti". Varu tik pievienoties iepriekš rakstītajam...laivu izsniedzējs ir varen noguris no šīs nodarbes un nevēlas savā bāzē nevienu redzēt. Viņš par visām varēm cenšas nosist vēlmi izmantot viņa pakalpojumus un vispār copēt. Tā pēc tādas kļūdas nekad vairs nepieļaušu un pie tā loha nekad vairs nebraukšu. Arī citiem neiesaku.
15.jūlijs 2014, 10:49 | links

Paaraak daudz negatiiva ir dzirdeets par Ezerkrastiem, taapeec laikam arii nekad uz turieni nebraukšu.:)
15.jūlijs 2014, 08:14 | links

Atbraucu uz Ezerkrastiem, sasveicinu laipni Ezerkrasti bāzes saimnieku, saku Labdien, pretī pilnīgs klusums un pirmais ko saka "Laivu ej izvēlies". Izvēlos laivu, eju uz to viņa būdu un šis saka "vai tad citas laivas nebija, tev tieši to bija jāizvēlās? Skrien izvēlies citu" tad noklausījos pārmetumus par to, kā jāparko mašīnu viņa pagalmā, tad noklausījos pārmetumus par to, ka airi nometu zalē, viņam visu laiku jālīmējot viņi un devos ezerā. Noķēru pāris asarus, priecīgs dodos krastā, kur mani sagaida Ezerkrasti bargais vecis un no krasta auro "cik ir pulkstens?" Izrādās, nokavēju 10 minūtes un šis man draud, ka ārā netikšu, slēgšot ciet vārtus. Paspēja pa vidam pateikt, ka asaris nav zivs un esot ar galvu jādomā, zivis pa nakti neķeroties, kaut bija tikai ap 21:15
14.jūlijs 2014, 23:57 | links

11.jūlijs 2014, 22:42 | links

A pričom te Misa??? un 0,4 monofilo lai norautu tur 10++ līdaka jāizmet no viesnīcas Latvija jumta un jāļauj tai lidot vismaz 23 stāvus brīvā kritienā....

es šodien jūtos loti dranķigi. tikko atbraucu no upes misas,biju pametat spini. noķeru 1,5kg lidaku. viss sākums forši,jo nebija pat stunda jāgaida. tad mētāju gar aizsprosta,tur koka sanesumiem. tur paņēma tāda lidaka,ko es tikai pa tv un bildēs biju redzējis. svars tur bija virs 10kg stabils. es vinu jau pie krasta biju atvilcis-tad kapu udeni ar visam drebeem,lai to dinazauru izceltu. protams,ka neizcēlu,vina ardijaas taa,ka domaju visu manu spiningu parlauzis. parrava manu auklu 0.40 un ar 10eir vobleri prom bija. pec si notikuma-domas bus izmantot pito auklu. es vienmeer biju pasparliecinaats,ka manu auklu nepaarraus. vot sovakar man iemesls idzert

vikings38, 11.jūlijs 2014, 18:37
11.jūlijs 2014, 21:58 | links

es šodien jūtos loti dranķigi. tikko atbraucu no upes misas,biju pametat spini. noķeru 1,5kg lidaku. viss sākums forši,jo nebija pat stunda jāgaida. tad mētāju gar aizsprosta,tur koka sanesumiem. tur paņēma tāda lidaka,ko es tikai pa tv un bildēs biju redzējis. svars tur bija virs 10kg stabils. es vinu jau pie krasta biju atvilcis-tad kapu udeni ar visam drebeem,lai to dinazauru izceltu. protams,ka neizcēlu,vina ardijaas taa,ka domaju visu manu spiningu parlauzis. parrava manu auklu 0.40 un ar 10eir vobleri prom bija. pec si notikuma-domas bus izmantot pito auklu. es vienmeer biju pasparliecinaats,ka manu auklu nepaarraus. vot sovakar man iemesls idzert
11.jūlijs 2014, 18:37 | links

Katram normaalam brakam soda kviitis ir desmitiem arii tiesu izpildiitaaji entaas reizes ir bijushi ciemos, probleema ka nav vairs ko atnjemt. Taada ir realitaate.
9.jūlijs 2014, 15:42 | links

Vismaz līdakas un asarus mums būs atstājis
9.jūlijs 2014, 14:00 | links

"sēdēt" neviens nav sēdējis, uzliek sodu+stundas ...
sodu nomaksā ieliekot kārtējos 2-3 km tīklus, un viss čikipiki..... tā lūk.....
9.jūlijs 2014, 11:57 | links

Bet protams, ka no audzētavām :)
9.jūlijs 2014, 11:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager