Padomju cilvēks arī kapitālismā ir gatavs paciest jebko. Vienmēr man šitādu biznesmeņu aizstāvji izraisa smaidu.
15.jūlijs 2014, 19:56 | links
Pīto auklo, ja viņa būs nostiepta un kāts neamortizēs zivs rāvienus, vai arī nestrādās spoles bremze, zivs pārraus vēl ātrāk nekā mono auklu. Izņēmums varētu būt ļoti resna pītā aukla :D
micuks, 11.jūlijs 2014, 22:42
Paldies par informāciju chakars ! Vajadzētu ieviest atsevišķu sadaļu par šādu viesu uzņemšanu ,varbūt kas līdzētu ja negribētu lai biznes noiet uz grunts :)Katrā ziņā ja vairāki cilvēki saka vienu un to pašu,tātad nav dūmu bez uguns :)braukšu uz citām bāzēm ,lai nebojātu pirms copes garastāvokli :D Dālderos ir būts un ir bijis super ,bez problēmām un stresiem
j0nis, 15.jūlijs 2014, 15:57
Pīto auklo, ja viņa būs nostiepta un kāts neamortizēs zivs rāvienus, vai arī nestrādās spoles bremze, zivs pārraus vēl ātrāk nekā mono auklu. Izņēmums varētu būt ļoti resna pītā aukla :D
micuks, 11.jūlijs 2014, 22:42
es šodien jūtos loti dranķigi. tikko atbraucu no upes misas,biju pametat spini. noķeru 1,5kg lidaku. viss sākums forši,jo nebija pat stunda jāgaida. tad mētāju gar aizsprosta,tur koka sanesumiem. tur paņēma tāda lidaka,ko es tikai pa tv un bildēs biju redzējis. svars tur bija virs 10kg stabils. es vinu jau pie krasta biju atvilcis-tad kapu udeni ar visam drebeem,lai to dinazauru izceltu. protams,ka neizcēlu,vina ardijaas taa,ka domaju visu manu spiningu parlauzis. parrava manu auklu 0.40 un ar 10eir vobleri prom bija. pec si notikuma-domas bus izmantot pito auklu. es vienmeer biju pasparliecinaats,ka manu auklu nepaarraus. vot sovakar man iemesls idzert
vikings38, 11.jūlijs 2014, 18:37