Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Sveika tauta!
edzhuss2: gan pie zāļu puduriem, gan pie zāļu salām, gan pie lēpēm gan lēpju logos, gan klajumos, klajumos parasti stiprā vējā viņas drošāk iekož. Teiksim pie zālēm vai puduriem ir jāpiemet 10cm blakus nevis metru vai vairāk garām, tad var cerēt ka uzkodīs. Ūdeni aug noteikti zāļu puduri aļa eglīte', pie tādiem arī līdakas mīl! Vēl noteicošs faktors ir, kur ezerā ir maļoks, tur būs arī plēsīgās zivis. Jāskatās vai ūdens ir dzidrs, tas veicina zivij atrāk pamanīt mānekli. Principā, kad žors līdakas rij visu ar to atšķirību, kad uz vienu mānekli ķersies labāk uz citu sliktāk. Tomērt mans uzskats, ka maneklim ir jābūt ar kautko neatkārtojamu, te vairāk ir domāts spēles neatkārtojamību, nevis atsķirīgu no citiem kustību frekvenci. Un kaņešna veiksmi, ticību tam ko dari.
Ne asakas :)
24.jūnijs 2012, 11:22 | links

Seit laikam neviens negrib daliities ar info...
23.jūnijs 2012, 20:28 | links

seinass , Bija divas mēra un divas pa 40 cm .
23.jūnijs 2012, 16:49 | links

un cik tas lidakas lielas rapali?
23.jūnijs 2012, 15:07 | links

Ezeraa liidakas labaak mekleet klajumos vai gar zaalu puduriem un zaalees!??
Ko labaak iesakat virseejos voblerus vai gumijas zives!??
Cik esmu bijis pie meera veel neesmu ticis lai gan sis ezers man looti patik!
23.jūnijs 2012, 14:57 | links

Tiko no copes ezerā iebraucu 4 no rīta . Pirmā līdaka pieteicās 5 otrā pus 6 bet trešā 6:45 un tad pēdējā septiņos ar to viss arī beidzas sacēlās liels vējš un bija jābrauc krastā !
23.jūnijs 2012, 13:56 | links

Vakara copē viena mēra līdaķele un pāris amnestētas!
21.jūnijs 2012, 07:03 | links

Vakar vakarā vairākās vietās nosēdējos bez copes...nekas cits neatlika,kā ruduļus paķeselēt,lai kaimiņa kaķi neapēd pašu...!Pa kādiem padsmit ap 5kg.
19.jūnijs 2012, 09:05 | links

Uzzinot par jauniem murgiem ezera lieguma noteikumos palasījos likumus,kuros ņikuja nesapratu...,skaidrību ieguvu aizbraucot uz Dālderiem,kur uz galda ir karte ar skaidrojumiem,kuri ir saprotami arī cilvēkam bez juridiskas izglītības!Par copi runājot...reizēm iebraucot trāpās pa kādai mēriniecei,entie zemmēri,bet uz makšķeri pagaidām tikai ruduļi,bet monstrīgi viens otrs,līņi vēl nārstojas!
17.jūnijs 2012, 20:37 | links

Sestdien,piedaloties Lattelecom copes mačos Babītē gadījās tikt pie 1,300kg zandarta.Kopumā tika noķerts vēl viens tieši tāda paša izmēra.
17.jūnijs 2012, 12:15 | links

RAPALIS, palasi šo forumu un protams Dabas lieguma "Babītes ezers" individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi
13.jūnijs 2012, 09:23 | links

Vai kāds nevarētu pateikt kur babīte ir liegumi , ko esmu dzirdējis ka dažās vietās vispar nevar copēt .
13.jūnijs 2012, 08:57 | links

Vakar no 17-22 3 knapmēri (50-53cm)+2 zemmēri.Vēl pāris copes.Ņēma dikti negribīgi,āķi knapi lūpā.Ja trāpa deguna priekšā tad ir galā.Kolēģim tikai viens mini zemmērs.
11.jūnijs 2012, 18:22 | links

Vakar, Varkaļu bāze, no no 5 līdz 14, viena 4kg, gramu 300 karūsa aizķerta ar vobleri un pāris šņores, ļoti daudz gāja pakaļ, bet ņemt negribēja. Aizgāja baltais salmo mūdzis, arī peldošo azumi tādā pašā krāsa nesmādēja.
11.jūnijs 2012, 10:21 | links

Sestdien no 4:00 līdz 9:00. Trīs copes un trīs zivis laivā. 2 x 56 cm un 63 cm. Visas zivis sēž ļoti dziļās zālēs. Klajā ūdenī nekas nenotiek. ūdens zems un diezgan duļķains - zivij nepatīk. Cik apjautājos apkārt, tad neko vairāk par zemmēru nevien nebija redzējis.

Ā, un vēl kas. Strādāja tikai ļoti koši mānekļi un agresīva spēle. Dabīgās krāsas neiekāroja.
11.jūnijs 2012, 08:25 | links

Atceros ka man 5dien bija divi čomi uz rīta copi no Spuņciema bāzes, uz 3šo metienu viena cope bijusi un tas arii vis uz diviem pa visu rītu! Pagaidam ir ļoti bedigi ar Babīti
10.jūnijs 2012, 22:39 | links

Šodien ezers man neko nedeva,apaļa nulle!!!
10.jūnijs 2012, 18:30 | links

Šodien 1 mēra līdaka un 2 zemēra + vēl trāpijās 2 asari , un divas nerealizētas copes.
10.jūnijs 2012, 18:09 | links

Edgar laid uz Babīti, lai kads nočeko kad tur sāk kost :D
10.jūnijs 2012, 10:34 | links

Ehh dilemma bagarēt Lielupi vai Babītes ezers.. palīdziet izlemt :D
9.jūnijs 2012, 23:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager