Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Dalderi
:)es lielā vējā ar liekšķeri lietoju,peldēties kaut ka negribas:DDDD
1.novembris 2011, 16:30 | links

Dalderi: Rējēji??? Cilvēki izsaka savu nesaprašanu par nicinošo attiekmi laivu bāzē! Palasot no malas "rējēji" sanākat Jūs laivu bāžu darbinieki-īpašnieki nezinu! Manuprāt, jo laipnāka vide, jo labākas atsauksmes, bet ja reiz aizbrauc un tiec palikt jau zem "liekšķerē mīzēja" statusa, tad tas nav normāli!
1.novembris 2011, 16:25 | links

Jani.a-atvaino tiešām nezinu kas ir domāts ar nosaukumu "spuņupes bāze" ja nemaldos tur ir kādi 2-3 laivu nomnieki....
Nejau bāzu īpašnieki vai darbinieki velk laivā nenoskalotu enkuru, met izsmēķus, čurā liekšķerē un trāpa arī laivā ......to dara laivu iznomātāji...es runāju ne jau par visiem makšķerniekiem bet gan par vidējo aritmētisko....
Katrā laivu nomas punktā ir izveidojusies sava patstāvīgā klientūra ar kuru tā pamatā strādā,nesaprašanās sanāk ar jaunpienācējiem it īpaši sestdienas un svētdienas rītos kad iepriekšējā nedēļā ir bijusi laba cope.
Nereju ne uz vienu bet gan cenšos saprast rējējus.
1.novembris 2011, 16:14 | links

Tas onkulītis ezerkrastos tiešām uzvedas kā klauns, bet ir tak pofik var tak viņu saprast dzīvē kaukas nepaveicies utt... ir miljons iemeslu kapēc cilvēks nevar būt adekvāts :)
1.novembris 2011, 08:37 | links

Cienījamasi Dālderi. Neizplūdīsim diskusijās, kuras ne pie kā nenoved. Daži ieteikumi:
1. Neuzskatīt visus klientus par "cūciskiem" (Jūsu traktējums).
2. Netēlot "nezinīti", kurš nesaprot par kuru bāzi ir runa.
3. Painteresēties, kāpēc uz dažām bāzēm cilvēki brauc ar prieku, bet uz citām - nelabprāt un pārņemt labāko, bet nevis "noriet".
1.novembris 2011, 08:23 | links

Duglas,būs pa garu,droši vari zāģēt vismaz četrās daļās,vienu atstāj sev,-pārējos izdali pa bāzēm, zelta klients būsi...:D
1.novembris 2011, 08:07 | links

Nezinu ko nozīmē "spuņupes bāze" 3 gadu garumā kamēr tika izstādāti Dabas lieguma "Babītes ez." aizsadzības un izmantošanas noteikumi no tāda veidojuma pārstāvja nebija.Nepiedalijās neviens kas sevi dēvētu par makšķernieku vai makšķernieku pārstāvi......kaut gan tie saieti bija īstie kur izteikt savas velmes vai pretenzijas.
Par makšķerniekiem-salīdzinot šīsdienas vidējo aritmētisko ar vidējo aritmētisko 10 gadus atpakaļ šīsdienas ir palicis "cūciskāks"
1.novembris 2011, 07:39 | links

Nezinu ko nozīmē "spuņupes bāze" 3 gadu garumā kamēr tika izstādāti Dabas lieguma "Babītes ez." aizsadzības un izmantošanas noteikumi no tāda veidojuma pārstāvja nebija.Nepiedalijās neviens kas sevi dēvētu par makšķernieku vai makšķernieku pārstāvi......kaut gan tie saieti bija īstie kur izteikt savas velmes vai pretenzijas.
Par makšķerniekiem-salīdzinot šīsdienas vidējo aritmētisko ar vidējo aritmētisko 10 gadus atpakaļ šīsdienas ir palicis "cūciskāks"

Duglas. Pilnībā atbalstu. Es uzskatu, ka Babītes ezerā ir vai nu bāzu par maz vai arī bāzēs laivu par maz. Man arī nepatīk, ja mani bāzes īpašnieks uzreiz uzskata par zagli (autovadītāja apliecības izņemšana to nozīmē) vai arī, ka esmu atbraucis ar mērķi visu salauzt un piemēslot. Bāzu turētājiem ir jāsaprot, ka mēs visi esam viņu klienti, kuri ir gatavi maksāt naudu par pakalpojumu, bet ne par pazemojumu. Es domāju, ka tas sevišķi aktuāli ir tagad, kad aktīvo makšķernieku skaits ir samazinājies (daudzi ir aizbraukuši, citi ir bezdarbnieki). Es domāju, ka bāzu turētājiem vajadzētu domāt, kā pievilināt vairāk klientu, nevis tos aizbaidēt. Šķiet, ka tas lielā mērā attiecas uz Babītes ezera bāzēm. Kāpēc visur nevarētu būt tāda attieksme, kā Spuņciema bāzē? Varbūt tur ne vienmēr ir pietiekams laivu skaits, bet tevi nekad "neapries".
31.oktobris 2011, 23:54 | links

tonis, Lielupē visas izkvokotas (ar tavas konstrukcijas kvoku) , tagad visi pārvācas uz Babīti. Kādu kvoku vajag Babīte , man šķiet 8m būs bik par daudz, ko ieteiksi ?
31.oktobris 2011, 23:51 | links

A ko jūs tai Babītē vēl darat,vai ta kāda līdaka ar vēl palikusi?...D
31.oktobris 2011, 23:42 | links

ingvers , ja vēlme ir tikai lamāties un apvainot tad es neatbildēšu. Ja kādu aizvaino , ka nosaucu par klaunu - atvainojos. Bet ja pret mani attiecas - " nu ko tu te atbrauci, man tapat nomnieku pietiek, nu labi, ja reiz esi atvilcies , te viena sile vēl palikusi, bet tā ka enkurs būtu tīrs, laiva nepieganīta, cerpaks nesalauzts, un ja pēc 2:00 atbrauksi maksāsi papildus, mums te kārtība, ne ta ka tai miskastē Spuņos (apmēram ta ar teica). "
Ja pret mani šita attiecas normālos konkurences apstakļos es apgriežos un braucu prom. A te nav kur likties, Spuņciemā viss pilns. Tad atliek tikai pasmieties par vīriņa napaleoniski-klauniskajiem izgājieniem. Var jau būt jums tas liekas normali. Vēl to apliecību savāc, principā ja uz ezera bauda inspektors, tas nozīmē jābūt līdzi arī pasei. Es saprotu - tadi ir noteikumi , nepatīk , tinies, bet to var akceptēt ja es varu legāli aiziet citur vai uzpumpet savu laivu. Ja ta ir piespiedu situācija , tad es tam nepiekrītu un par to izsaku publiski savu viedokli.

Dālderi - mani nokaitināja tas ka ierodos ar mazgadīgu bērnu, bet jūsu dežurants - " ā jūs vairāki, maksājiet klāt, laiva gan mums palikusi pēdējā salauztā, bet variet stumt paši iekšā ja apmierina, airi gan saluzti bet varat paši saremontēt, galvenais mudīgi dodiet naudiņu.." Man ir vienalga vai patīku bāzes īpašniekiem vai ne, es braucu makšķerēt ne apmainīties laipnībām. Tomēr ja es par pakalpojumu maksāju naudu , man ir tiesības arī prasīt pretī. Sevišķi ja pakalpojums ir veiklas politiskas darbības rezultātā uzspiests.

Ja es te viens būtu tads cimperlīgs ar visu neapmierināts, bet te vairāki ir pacēluši jautajumu par atieksmi un kartību laivu bāzēs pie Babītes. Man šķiet jūs paši labi arī saprotat, ja jums nebūtu tads izlobēts monopolstavoklis, jūsu attieksme gan pret apmeklētajiem gan inventaru būtu pavisam cita. Kapēc Spuņupes bazē ir normali un ir vēlēsanās gan atgriesties gan maksāt (man nav nekada radniecība ne draudzība ar Spuņupes bāzes īpašniekiem)
31.oktobris 2011, 23:18 | links

nepatīk, rakstam atsauksmes. tas ir tikai normāli. Vajag gan atcerēties, ka tas viņiem babītē nav bizness, bet gan ir labi kā ir un konkurences trūkums. Bizness ir varkaļu ostā. Latviešu uzņēmējam ir raksturīgs slikts serviss un gauzšanās, ka viss ir slikti. Man laukos tāpat, diviem samniekiem ir viesu mājas blakus pie ezera. Bet vienam visu laiku ir ciemiņi viss notiek, otrs sūdzās, ka viss slikti, viesus ne pa tēmu visu laiku ārstē, kaimiņš slikts un tādā garā...
31.oktobris 2011, 20:01 | links

nepatīk, nebraucam
31.oktobris 2011, 19:27 | links

ingver,lūdzu savu vārdu,uzvārdu,mājas adresi,mašīnas numuru,vai arī tu esi tāds pats anonīmais uzd...s?atceries"bāba" kas cilvēki pērk pakalpojumu un tiesīgi saņemt pretī cienīgu izturēsanos!!!Pretējs,tavus radus,draugus u.t.t.vērtējošs viedoklis,nenozīmē ka tu visus drīksti apmētāt dubļiem.
31.oktobris 2011, 18:58 | links

O ,pamodušies abižotie tārpiņ drāzēji,laikam skolas laikā dikti daudz spārdīti un aiz ausīm raustīti,ka tagad izgāž savu žultu .Pirms sākt di...st vajag vispirms noskaidrot lietas būtību. Ja jau jums meitenes tik slikti Dalderos un Ezerkrastos ,tad nebāziet tur savus purnus un visiem būs labi. Man pretenziju nav ne pret Dalderiem, ne pret ezerkratiem ,jo pašam jābūt cilvēkam. Es braucu pārmaiņus jau daudzus gadus uz dalderiem un ezerkrastiem un esmu ļoti apmierināts. Bet ja jau jūs nevainīgie jēri paši uzvedāties kā napoleoni,tad jau nav brīnums ,ka rādās ,ka visi tā uzvedās. Es jums klaču bābas ieteiktu aizbraukt uz dalderiem un ezerkrastiem un personīgi izteikt savas pretenzijas Aigaram un ieliktenim Zigim,jo viņi ir īpašnieki laivu bazēs. Anonīmi uzdirst kādam jau nav liela māksla.Uz priekšu varoņi. Sveiciens Aigaram un Zigim neņemiet galvā tos mūžīgi apbižotos nīkuļus.Sūdīgam dejotājam pauti arī traucē ,šis nu ir tas gadījums.
31.oktobris 2011, 18:49 | links

Duglas-tādu viedokli vajag pamatot konkrētāk.
31.oktobris 2011, 15:12 | links

To Duglas

Es uz ezerkrastiem tikai viena iemesla del braucu, ka nav kolhozs, ka tu teici par spunnupi, vienmer laivas, laigan divata stavet un dzerkot ir bistami it seviski ja biskin palielaks vejs, viens jau kautka...
Tas zigis ir kolorits virins...hahaha svetdien sakam skali smieties, kad vins vienam aizradija ka vinam ir viena minute lai noliktu airus un enkuru taja buda, citadi bus jamaska 5ls klat...vinam redz laika neesot ka te visiem parejiem kas te brauc...
tas Zigis saucamais ir saimnieks vai kautkads ieli ktenis pie laivu izdosanas????
31.oktobris 2011, 10:47 | links

Starp citu vadītāja apliecības "savākšana" ir pretlikumīga. Tas ir likuma pārkāpums. Ir taču kaut kādas uzraugošās iestādes, kurām šo vajadzētu kontrolēt.
31.oktobris 2011, 09:41 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager