ingvers , ja vēlme ir tikai lamāties un apvainot tad es neatbildēšu. Ja kādu aizvaino , ka nosaucu par klaunu - atvainojos. Bet ja pret mani attiecas - " nu ko tu te atbrauci, man tapat nomnieku pietiek, nu labi, ja reiz esi atvilcies , te viena sile vēl palikusi, bet tā ka enkurs būtu tīrs, laiva nepieganīta, cerpaks nesalauzts, un ja pēc 2:00 atbrauksi maksāsi papildus, mums te kārtība, ne ta ka tai miskastē Spuņos (apmēram ta ar teica). "
Ja pret mani šita attiecas normālos konkurences apstakļos es apgriežos un braucu prom. A te nav kur likties, Spuņciemā viss pilns. Tad atliek tikai pasmieties par vīriņa napaleoniski-klauniskajiem izgājieniem. Var jau būt jums tas liekas normali. Vēl to apliecību savāc, principā ja uz ezera bauda inspektors, tas nozīmē jābūt līdzi arī pasei. Es saprotu - tadi ir noteikumi , nepatīk , tinies, bet to var akceptēt ja es varu legāli aiziet citur vai uzpumpet savu laivu. Ja ta ir piespiedu situācija , tad es tam nepiekrītu un par to izsaku publiski savu viedokli.
Dālderi - mani nokaitināja tas ka ierodos ar mazgadīgu bērnu, bet jūsu dežurants - " ā jūs vairāki, maksājiet klāt, laiva gan mums palikusi pēdējā salauztā, bet variet stumt paši iekšā ja apmierina, airi gan saluzti bet varat paši saremontēt, galvenais mudīgi dodiet naudiņu.." Man ir vienalga vai patīku bāzes īpašniekiem vai ne, es braucu makšķerēt ne apmainīties laipnībām. Tomēr ja es par pakalpojumu maksāju naudu , man ir tiesības arī prasīt pretī. Sevišķi ja pakalpojums ir veiklas politiskas darbības rezultātā uzspiests.
Ja es te viens būtu tads cimperlīgs ar visu neapmierināts, bet te vairāki ir pacēluši jautajumu par atieksmi un kartību laivu bāzēs pie Babītes. Man šķiet jūs paši labi arī saprotat, ja jums nebūtu tads izlobēts monopolstavoklis, jūsu attieksme gan pret apmeklētajiem gan inventaru būtu pavisam cita. Kapēc Spuņupes bazē ir normali un ir vēlēsanās gan atgriesties gan maksāt (man nav nekada radniecība ne draudzība ar Spuņupes bāzes īpašniekiem)
31.oktobris 2011, 23:18 |
links