Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Arcijsk un Pluume, jūs runājat par tādu maza auguma vīriņu ar Napaleona izturēšanos Ezerkrastos? Es tur biju pirms kādas nedēļas apmēram, man ar šis likās interesants , pie sevis vēl nodomāju ka šim pašam laikam šķiet ka ir baigais vīrs, tik no malas viarāk atgādina klaunu. Principā jau vienalga kādi tur tie laivu īpašnieki, mani jau tā laiva interesē. Bet šitos izgājienus šie var atļauties dēļ ta ka ir tads ka monopols un nabaga copmanim reizēm nav kur citur likties. Mana bāze ir Spuņupe, tur vismaz ir normāli ļaudis pie laivu dalīšanas. Diemžel tur brīvdienās ir pilns. Dalderos un ezerkrastos galvenais ir grābt naudiņu. Ezerkraastos vēl ta vadītāja apliecības savākšana.... Sorry, ja man nav taisnība, bet tāds priekšstats man ir radies
31.oktobris 2011, 09:01 | links

mja zinu laikam Zigi :)) bet nu ja normāli parunājas tad jau ir oki, kā sacīt sposibo ņe buļkajet :))
30.oktobris 2011, 19:14 | links

to pluume..
ja pluume laikam tas ir tas pats zigis....
sodien pieprasija triskarsu apmaksu ja izbrauc vienu minuti pec 2...
30.oktobris 2011, 18:58 | links

Šķiet to klaunu sauc Zigis :D pirmaja reizē šis man pat norādija vietu kur man laivā jāsēž un, kā pareizi jaairē :D bet pecāk jau kad pie šamēja brauc tad šis jau draudzīgāks paliek....
30.oktobris 2011, 18:26 | links

No 10:30 līdz 16:30 kā vannā - pat neviena piesitiena, izmēģināts viss iespējamais sākot ar Megabass Anthrax, Pontoon 21 Agarron līdz pat parastajiem roteriem - šodien tur zivju nebija :(
30.oktobris 2011, 18:25 | links

no 8-13 pilniga nulle, vispar ne piesitinea, tada sjauta ka dzivibas nav ezera...
nez laiks vai vienkarsi tik daudz ir izdauzits tas ezers ka nav ko nokert...
sargs ezerkarastos pilnigs klauns ar savam replikam....
30.oktobris 2011, 16:13 | links

pļaviņā nav nevienas mašīnas.... un laivas arī neredzēju.
zems līmenis.
no 10-15 divi zemmēri un viss. copes nav.
30.oktobris 2011, 16:08 | links

Šodien no rīta gaismas līdz 13:00 neviena zive!!!
30.oktobris 2011, 14:04 | links

Runājot par to vai zivis paliek ezerā vai dodas uz Lielupi, īsti nezināšu teikt, bet varu vienu pavisam notiekti apgalvot, ka divus gadus atpakaļ, februāra sākumā biju ezerā ar vides inpektoriem, lielākajā ezera daļā mērītais skābekļa daudzums bija tik zems, ka tāda zivis vienkārši nobeidzas un pēc visiem rādītājiem zivis ir gājušas bojā, bet kā paši redzam, tad zivis vēl ir un pietam ir no visa veida lieluma un svara, tā ka varētu būt, ka viena daļa pavisam noteikti dodas Lielupē, kur paliek pārējas, kad ezerā nav skābekļa spriediet paši...
24.oktobris 2011, 21:54 | links

Vakar ar kolēģi pabijām Babītē.Sākot copi šķita,ka zivju te nav,taču beigu beigās atradu puslīdz pareizu pieeju un lieta aizgāja.Rezultātā 3 gab līdz 1,3kg+1 zemmērs+vairākas nočakarētas copes un 1 shods.Kolēģis palika tukšā.Nebija pareizie štrumi un laikam veiksme pietrūka.Līdakas visas ar dēlēm.Arī maniju vīru,kas uz džerka ap 5kg līdaku izvilka.Izskatās,ka džerks laikam strādā,jo līdz vienam brīdim,kad man bija apaļa 0,šim jau pieciniece un daudz siļķu.Tā vismaz stāstija.
24.oktobris 2011, 20:23 | links

pieljauju ka ziemaa babiitee praktiski nepaliek liidaku,taa kaa peedeejaas ziemaas ar lielo sniega daudzumu,pilniigi skaidri ka taa jau ar skaabekli nabadziigajaa videe,puustot zaaleem tur uztureeties tajos 2m nav iespeejams,bez tam,ko gan vinjas tur ziemaa eediis
24.oktobris 2011, 17:56 | links

Kāds varbūt var padalīties kā īsti ir ar līdakām Babītē. Vai viņas dodas uz Lielupi vai paliek ezerā un meklē kādus nosacīti dziļākos punktus!
24.oktobris 2011, 15:32 | links

delem
24.oktobris 2011, 09:47 | links

Vakar man bija pilnīga nulle, tā vēl nebija bijis, tāda sajūta, ka ezerā nemaz zivju nav. Varbūt bija uz otru galu aizpeldējušas, biju no Spuņciema puses. Laivu gan daudz.

Vakar no ezerkrastiem 1 68cm, daudz zemmeru, panemta visa aplipusi ar zalem, jadoma ka zivs vel nekustas ja piemet pie purna tad gareim zobiem panem....redzeju viens tadu ap 5 uz dzerka izvilka...
dazi "sieri" krameja zemmerus kulkenes...vajag drazt sitos te...blauj mates valoda pa pus ezeru...
sargs stastija ka aizvakar viena 7-8kg izvesta ara.
pilu mednieki blieteja uz nebedu diezgan neomuligi - dazi nemaz nebija redzami....

nu labāk jau bija nekā pārējiem pat vienu neizdevās dabūt
23.oktobris 2011, 22:23 | links

maituputns tas skaitās, ka zivi atradāt!? 6 zivis uz trijiem, no kurām 2 mēra?
23.oktobris 2011, 21:47 | links

vakardien Babītē, 3 vīri laivā, vējš labi pūta bet zivi atradām, vienam 1.7 un ~1 otram ~1.5 kg un zemmērs, man 4 zemmēri. ņēma uz džerku un tviču, mazas mailes 7 - 9 cm garumā. no rīta pagaja ilgs laiks līdz atradām pieeju zivīm, un vietu kur šamās ir, bet vēlāk veiksmīgi atradām.
23.oktobris 2011, 12:36 | links

vienk veel nav cope, Lielupee jau peedeejas nedeellaas taads pats klusums....
23.oktobris 2011, 12:05 | links

Pie iepriekš minētā, varu tikai piebilst, ka līdaku var atrast, tikai tur, kur viņa vispār vēl ir.
ne asakas :)
23.oktobris 2011, 11:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager