Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
H20 kāpēc tikai uz 4 stundām? Un kā var tikai divus zemmērus dabūt?
9.oktobris 2011, 18:26 | links

no 7-11.divi zemēri.dalderi
9.oktobris 2011, 17:32 | links

Šodien babītē 7:00- 11:00 3 siļķītes.. šodien uz zivtiņu sistēmā pat apaļa nulle.. laivu bāzē lielījās ka vakar esot vairākas piecinieces krastā nākušas:)
Runājot par laivām, spuņciema bāzei nav nekādas vainas, tikai vajag nedaudz poņu kādā laivā jāsēžas, itsevišķi ja brauc viens copēt, nav obligāti jāņem pats lielākais kastrolis :))
9.oktobris 2011, 15:21 | links

nja kaut kā paskopi ar vakardienas rezultātiem šeit, pats vakar iebraucu ezerā ap 13:30, lielākā daļa jau brauca mājās, izbraucu no kanāla un domāju notestēšu jauno 6 izmēra slaideri, ar trešo metienu jau 54cm, tad gan kādas stundas divas tikai pa pāris uzsitieniem, bet nu pa 5 stundām 8 uzsitieni un laivā 54-54-59
9.oktobris 2011, 14:25 | links

Dalderos ir 4, 5 un 8 ls! Par pieci garaas slaidaas! Labi iet bet hujova kaajaas staaveet ja copee kaajaas staavot! Pa 8 ls ir lielaa lamata no kuras esam copeejuši trijataa! liel eerta, bet ja jaabrauc pet veeju tad labaak kaapt aaraa un stumt pa duuņām. a pa 4 ls ir kautkaadi atkritumi! ir mazais sams! ja brauc viens ir ok! un tad veel taadas caurspiidiigas un griiļīgas lamatas, kas ir nosmālas tikai pilniigaa bezveejaa! tas mans viedoklis:D
9.oktobris 2011, 12:31 | links

Labasrītas, neiet runa par cenu, ja ir attiecīgs pakalpojums var maksāt 10, 20 , 50 ls par laivu. Runa ir tieši par plēsīgo attieksmi, pretī dodot pakalpojumu - "ņem sili un kraties" . Es biju atbraucis ar bērniem , tapēc man dusmu uzdzina, kad braucu viens man ir pofigs kā pret mani attiecas , ja cenu varu atļauties un citu variantu nav varu braukt aŗī ar abru

janis.a - paldies par info par ezerkrastiem, mani tracina vietas kur jāatstāj dokuments, tur nebraukšu

labi, jāskrien pacopēt, pēc pusdienas sieva liks pie saimnieciskiem darbiem, 3 dienas esmu copējis a pagrabs stāv puspabeigts
9.oktobris 2011, 11:01 | links

Vakar biju dalderos no 13:00-19:00
Neko nedabūju. :(
9.oktobris 2011, 10:46 | links

5 ls pa 6ls jau lielaka.
9.oktobris 2011, 00:44 | links

biomasters. Bet kā ar cenām par laivu? Pēc manas pieredzes nav budžeta variants. Varbūt vari informēt par cenrādi?
9.oktobris 2011, 00:19 | links

Jau padsmit reizes ezera braucu no dalderiem! Viss tur ir normaali! Var izvēlēties kādu sili sirds kāro! Laipna attieksme, salīdzinoši tuvu ar airiem līdz manām līdaku vietām! Nav ne vainītes!
8.oktobris 2011, 23:58 | links

Duglas. Bet Ezerkrastiem arī ir savi mīnusi. Augstākas cenas, ķīlā jāatstāj vadītāja apliecība (pretlikumīgi) un pēc zivīm arī jābrauc diezgan tālu (pie bāzes šķiet ka zivju nav).
8.oktobris 2011, 21:45 | links

janis.a, esmu bijis Spuņupē, nav ne vainas , a tai airēšanai ir risinājumi - elektromotors , vai - pozitīva apziņa ka ar katru airu vēzienu alus tulzna iet mazumā. Man tie Dalderi vienkārši tuvāk no sētas, bet patīkamu emociju dēļ turpmāk piecietīšu tas 20 min. papildus ceļa. Ta ka laikam klausīšu tavu padomu un turpmāk tiešām braukšu no Spuņupes vai ezerkrastiem
8.oktobris 2011, 21:24 | links

Duglas. Aizbrauc uz Spuņciema bāzi. Tur cenas ir draudzīgākas, laivas, dažādas. Tikai ir viens mīnuss: diezgan tālu jāpeld līdz ezeram. Bet principā plusi atsver mīnusus. Ne asakas.
8.oktobris 2011, 21:01 | links

Dzirdēju ka ezerkrastos sacīkstes, nez ko puiki (un arī meitiņas protams) savilkuši ?
8.oktobris 2011, 20:56 | links

Biju dabraucis da Dalderiem,.. gribējas sarakstīt daudz indes par viņu kārtību, cenām un laivu stavokli, bet lai paliek. Vienkārši tur vairs nebraukšu. Cope - kriminalmēra līdaciņas. Pēc vakardienas skaistās lielupes copes baigais kontrasts.
8.oktobris 2011, 20:54 | links

Parasts seklais ezers! Piekrītu ir jābrauc daudz reizes lai atrastu zivis un saprastu kādā zālē un kur tās stāv!
7.oktobris 2011, 21:40 | links

Nu es atzīstu tikai lielus voblerus un džerkus un pareizu vietas izvēli. Es šoruden 3 reizes esmu bijis Babītē, esmu dabūjis kopā kādas 40 līdakas no kurām kādas 15-20 stabilie mēri! 3,4; 3,3; 3,0; 2,6; 2,5; 2,5; 2,2; 1,8; 1,6; 1,5; 1,5 un vēl kāda čupiņ ar 50-55 centimetrīgajām ko atlaižu! Eksperimentē un riskē!
7.oktobris 2011, 21:38 | links

edzuss2. Man šķiet, ka Babītes ezers ir diezgan sarežģīts. Cik runāju ar draugiem - makšķerniekiem, nevienam tas īpaši nepatīk. Laikam tiešām ir jābraukā gadiem, lai to izkostu. Man arī sākumā vairākas reizes ir nācies palikt tukšā. Pamēģini aizbraukt uz Engures ezeru. Tur plēsīgās zivis noķert ir vieglāk. Vismaz man tā šķiet. Biju 4 reizes un ne vienu tukšā.
7.oktobris 2011, 21:33 | links

biomasters - pedeejaa laikaa loti man Babiite ir iepatikusies bet ar lomiem gan pasvaki - paarsvaraa tik zemmeeri un asari bet normala zalaa naw bijusi..tiek meeginati visadi varianti bet dzerki gan naw meeginati..weekendaa biju Babiitee - rezultataa tikai 3 zemmeeri un meginaju tikai uz gumjam un rotiniem..
taa gribaas kadu normalu zalo bet k-kas veel nesanaak :(
7.oktobris 2011, 21:22 | links

Biomater... tā nu sanāca ka tāda bija viena... bet nu jau iepirku kaudzi tādu pašu..melna mugura,pati dzeltena,sarkana galva( iesaucu par Ivanu Urbanoviču SC :) )viena sakosta ,otrai aste nokosta..trešā knapi elpo...vēl 3 gaida nākamo braucienu
7.oktobris 2011, 20:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager