Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Edzuss> Es ķeru ar dažādiem peldošiem virsūdens džerkiem un milzīgām gumijas zivīm kā arī ar lieliem seklūdens vobleriem. Man vairāk patīk ķert pa vidu kur retākas niedru salas! Ja vienā vietā līdakas nav meklē, braukaa un meklē. Man piemēram šodien vienā enkurošanās vietā bija 5 līdaku copes. Patīk man vislabāk oranžie toņi!
7.oktobris 2011, 20:09 | links

biomasters - uz ko Tu zalaas visu laiku izmaani aaraa no uudens!??Pa zaaleem gar puduriem vai klajumos!??
Rotini...vobleri..bleki vai gumijas tev viss ejosaakie!??
7.oktobris 2011, 18:06 | links

Sveiki! Gribu izmēģinat copēšanu Babītes ezerā. Vai kads varētu pateikt no kuras bazes labak laisties iekšā ezerā? Un vai var laisties ar savu laivu ne no bāzes, it ka jau nevar bet soda reāli par to ka laidies ne no bāzes?
7.oktobris 2011, 17:59 | links

Šodien Babīte! No rīta divas 2,2 un 2,5 kg zaļās, vēl kādi 5 shodi vairāki uzsitieni un kādas 10 amnestētas. ap vieniem uznāca tāds pūtiens, ka nespēju sili valdīt un šķūrējām uz krastu!
7.oktobris 2011, 17:27 | links

Tikko no copes, putiens sodien nopietns, bet nu zivtinja nedaudz kustejas, laiva divas 78, 67 cm, un barinjsh zemeru protams amnesteti! Copeju no 15:00 - 19:00!
6.oktobris 2011, 21:03 | links

KristapB kas tur ar vienu gumiju uz Babīti brauc?:D
5.oktobris 2011, 11:34 | links

Kungi nēesat slinki šinī pašā portālā pašā augšā visa prognoze, arī kad saule lec un noriet.
5.oktobris 2011, 06:12 | links

Ja ir skaidrs laiks, tad tagad īstais laiks varētu būt ap 6:30-7:00 jo kaut kur ap 7:00 jau saule lec, bet rīt ja nemaldos sola apmākušos, tad drošvien ātrāk pa 7:30 nez vai ir ko darīt pa tumsu....
5.oktobris 2011, 00:59 | links

Riit no riita plaanojam doties Babiitee...bet gribeeju jautaat cikos iisti paradaas tagad pirmaa gaisma un cikos var airet ieksaa??
4.oktobris 2011, 23:05 | links

Šodien daudz zemmēru...copes bieži un daudz paturēju 2gab 1-1.5kg. Dzeltena Relax gumijzivs sakosta līdz pēdējam..katru stundu dedzināju ar šķiltavām un lipināju kopā...
4.oktobris 2011, 20:01 | links

Protams, ezers ir liels un gultne ir visdažādākā, tā pat kā ar zālēm, katrā lokā tās ir dažādākas un katrā vietā zivis ņem savādā, ja runā par mānekļu izvēli!
4.oktobris 2011, 15:31 | links

To: AkachiTeam
Es ne tik daudz bet čoms man ir ar brienajamām biksēm 1/2 ezeru izbradājis un gūltne vietām ir tīra cieta smilts vietām dūņas ir līdz celim.

2m ir pretī spuņupei un to kartē labi var redzēt un dūņa nav lielāka pa 20cm!
4.oktobris 2011, 14:27 | links

Tak ar to dziļumu ir maldīgi, jo reāli visurs kur paskaties ūdenī vairāk pa 50cm nesazīmēsi, Babītē jau tā vieta kur ir ļoti liels dūņu daudzums, pats esmu iebrucis vienā līcī uz robežas kur ar aci neliekas vairāk pa 50cm, bet ieliekot enkuru tas vienkārši iegrimst līdz visiem 2m
4.oktobris 2011, 13:45 | links

Dāvi, es todien izbraukāju gandrīz visu ezeru.. zinu, ka līdakas bija zālēs, jo plunkšķi bija daudz un visi kā reiz zālēs. Izmēģinājos visu, sākot no 3 izmēra rotiņiem, gumijām, poperiem līdz pat lielajiem salmo slaideriem... Tur kur nebija zāles viss bija ok, bet copes neviena. Zāļu vietās nemācēju copēt, jo visi mānekļi aplipa ar zāli (šoreiz mazāk zaļo putru, kā skujaino zāli). Nezinu, varbūt tiešām jācopē bez pavadas, jo savu zāļu devu iegīstu tieši no tās.. māneklis zaudē spēli.. un ko var tad gribēt..
Kā jau minēju, izbraukājām daudz un dziļākajā vietā ko redzēju varēja būt kādi 2 m, bet 2.5..nu nezinu gan..

Štrunts, ka krievvalodīgie parasa, kā ar copi, pretīgākais, ka tiek paturēti zemmēri un izpratne par makšķerēšanas kultūru ir nulle.. nesaprotu kādēļ tā, jo pat copes raidījumiem, kas nāk no Krievijas, visu laiku tiek uzsvērta makšķerēšanas kultūra, ilgtspējīga attīstība, zaļāka vide utt..
4.oktobris 2011, 13:28 | links

Es babbīti (ar nelieliem pārtraukumiem) apmekleju jau no ~86 gada - pārāk daudz apstākļu, kas iespaido līdaku atrašanās vietu, lai es apgalvotu, ka zinu kur un kad viņas uzturas!

Protams ir pieredze, loģika un doma kur kurā mirklī ir jāmeklē!

Ja viss būtu tik skaidrs tad nebūtu interesanti uz turieni doties!

Bet varu apgalvot ka katrs gads tomēr ir savādāks!
4.oktobris 2011, 09:41 | links

Pieņemu ka izskost nozīmē arī to, ka jāzin kurās vietās un kad ir iespēja tikt pie gaidītā loma, paziņa jau 5 vai 6 gadus ņemas pa turieni un tikai tagad droši apgalvo, ka daudz maz zin tās vietas, kur tieši rudenī līdz pirmajam ledum pulcējas lielās mammas...
4.oktobris 2011, 08:59 | links

Regulāri un cienījami...
4.oktobris 2011, 08:42 | links

Vienīgais ko nozīmē izkost: regulārs loms? Vai kas :)
4.oktobris 2011, 00:17 | links

Izkost varbūt var ātrāk!
Bet problēma vecā - mēs braucam makšķerēt tad kad ir laiks nevis tad kad vajag!

Savus svētdienas rezultātus uz 90% paredzēju, bet braucu tāpēc ka bija laiks + gribēju sevi pakačāt arī tādos apstākļos!
4.oktobris 2011, 00:16 | links

Gulbi37-iespējams ka ar ūdens līmeni viss ir vienkārši...bet izkost copi Babītē saistībā ar to... nu kādus 10 gadus vajag...
3.oktobris 2011, 23:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager