Dzabars- mieru tikai mieru!
Uz Babīti braucu salīdzinoši regulāri , un sadzīvot ar medniekiem nav problēmu. Par to kompašku, kuru aprakstīju- pierijušies bija, promiles nenosaukšu , pēc smakas!!!
Ar to pašu kompašku arī sanāca skarbāku vārdu apmaiņa- ir tādas mazas , melnas ''pīlītes'' ar baltiem knābjiem. Tad nu tie murmuļi divas blieza turpat, iebraucot ezerā no Spuņkas , uzreiz pa labi. Blieza tā , ka viena jau bij krastā izmukusi, bet tik pat -močī:(. Ja labi saprotu - šie putni nav medījamie. Un , spriežot pēc tā, kā viņas tika fiksiņām iebāzstas maisā , un tad mugurenē-nav tīra lieta.
Ja runājam par bendēm:)))- tas tiesa! Es ar dažreiz esmu bende. Tik , normālam copmanim , tā pat kā labam medniekam- ir kādi ētikas jautājumi( nav runa par likumu , vai nolikumu) kurus nepārkāpj. Es neņemu vairāk ,kā mana mazā ģimene var vienā reizē nobaudīt labi pagatavotu zivi, nu moš vēl dažreiz sievasmātei ko aizvedu. Nelienu ar rokas gaļas maļamo mašīnīti ezerā, tā pat kā neslēpju savu lomu pa maisiem un pakrēslēm!!
Nerakstīju par visu situāciju, kas ir ar medībām ezerā, bet gan par vienu gadienu , kurš notika pirms diviem gadiem!
19.augusts 2011, 13:10 |
links