Stintes

gurķīšu zivis!
Sodien Lielupe pie baltas kapas pa kadai izvelk,izskatas ka tur 4makskerites pa 4aki ir standarts,uzzinaju baltas kapas tulkojumu krievu valoda-lisaja gora.
25.februāris 2012, 14:01 | links

nu tad kautkas ir palaists garam ...Sory
24.februāris 2012, 22:05 | links

kad inspicēju kolonu , starp citu apmeram kilometru garumā , pie pāļiem, tad jau vienam otram bija pa 1-2 kg maisā, bet vakarā personīgi redzēju ka stiepa nost 2-vatā maximas maisu ar stintām
24.februāris 2012, 21:56 | links

nu nezinu nezinu kur tie pilnie maisi ,veci skraidija apkart to pie baltas kapas to pie paliem to pie uzvaras rezultata nenema nekur ,nu ja kads tur pa vienai sur tur salasija .bet mulkibas pilnigas ja kads saka ka ir sakeris......
24.februāris 2012, 21:48 | links

Es gan šodien biju asaros, bet papētīju arī stintes lielupē pie pāļiem. Sedēja cilvēku nedaudz 60-70 garā ridā ieejot līkumā. Nostaigāju gar rindu, daži vilka ik pa brīdim , daži staigāja un sēdēja, cik sapratu ķeršanās bija atkarīga no copenes. Visvairāk bija vīru kas salikuši 3 copenes apmēram ik pa 2 m upes platuma un . Parbaudīju straumi, ar 15 gr pilnīgi pietiek apm. 5-6 m dziļumam lai turētu auklu taisni. Pēc 4 vakarā kad veči sāka iet nost dažī nesa pilnu iepirkumu maisus, uz aci kg 5 vai vairāk. Apmēram tā. Uz upes ledus cm 15-30 , gar krastiem visi 50 cm,
tikt virsū var , ja pameklē gar krastu, daži gan lai tiktu virsū sien kules ap kājā , vai izmanto PSRS laika ķīmiskās aizsardzības zābakus
24.februāris 2012, 19:57 | links

Straume ir ok. Nu man ar 7 gramu svininju mierigi lidz gruntij gaaja. tas pie paaljiem. Pie kaapas straumes vispar nav. Es rita brauksu atkal, nopirku piemerotus zabakus, bet nemsu ari garos kazupisamos drosibas pec lidzi.
24.februāris 2012, 19:27 | links

to martins_riga, kā ir ar straumi Lielupē pie pāļiem, man te šodien teica ka nevarot grunti sačamdīt un spriežot pēc ūdens krāsas no āliņgiem tur nēesot ko darīt, man vai vai kā gribās uz ledu vēl paspēt uzlīst bet vai maz ir jēga uz turieni braukt??
24.februāris 2012, 17:23 | links

Ja jau šodien Ventā vajag gumijniekus tad svētdien laikam virsū vairs netiks? Bet tā gribētos...
24.februāris 2012, 16:28 | links

tikko atbraucu no lielupes. biju pie paaljiem un ari pie baltas kaapaas. konkrets atsos, pa visu dienu 3 gab.

lai tiktu virsu vajag gumijniekus, protams ka man vinu nebija, tapec naacaas visu dienu tuset ar slapjam kaajaam. :D
24.februāris 2012, 16:12 | links

ventā ledus tikpat biezs.straume lielāka.krastā vajag gumijniekus.
24.februāris 2012, 12:27 | links

ka ventinos ar ledu venta. var tikt virsu///
24.februāris 2012, 12:03 | links

Tulit braucu ara uz stintem, nu redzes ka bus, varbut atkusni vinas labaks nems.
24.februāris 2012, 08:22 | links

Kā Liepājas pusē kanālā ar stintēm? Kanāls nav atkusis? :D
22.februāris 2012, 22:39 | links

Ventiņos līst lietus un ar stinti pa visam švaki. Kaut ko jau salasīt var bet izmērs tāds pasīks.
22.februāris 2012, 19:32 | links

Advokaat, 21.02.biju preti Buļkas ietēkas..rez.- 32.gab pa visu dienu 8-16.00 Parējiem daudz sliktāk.
22.februāris 2012, 15:18 | links

Kā Ventiņos ar stinti??
22.februāris 2012, 13:47 | links

Taa cena ir nesameriga, jo menesi atpakalj salakas c-tirgu pa 1,20 pirku. Varbut zvejniekiem lomos pamaz, ta jaads cipars..
22.februāris 2012, 13:43 | links

Kraft atsuti savu numuru, man pagaidam darbi saskreja, 4dien tad zinasu vai bus brivs vai ne tad ari jasazvanas.
22.februāris 2012, 13:35 | links

Lprā raksta, ka kaut ko jau velk, bet tā nav salaku ķeršana, ja jātirina un rezultātā 30-40 gab. (~1kg) loms pa visu dienu labākajā gadījumā.

IMHO tā zivtiņa ir garšīga, bet nav sportiska. Ja baigi jātirina un jāmeklē, tad labāk mēģināt asari, breksi vai vimbu izsēdēt, kad jūti, ka aukliņa staipās un sirds kāpj pa muti ārā... :))
22.februāris 2012, 13:02 | links

Sveiciens, Kungi!

Kādas ziņas no Lielupes Baltās kāpas rajonā? Ir tur Sinte parādījusie vai nē?
22.februāris 2012, 12:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager