Stintes

gurķīšu zivis!
Atrak pazudis,.. :(

Ledu Lielupē plāno izlauzt līdz 26.martam ....
18.marts 2010, 19:42 | links

Izskatās,ka ar salaku medībām Lielupē būs cauri-līdz 26.martam plāno lauzt ledu(tikko izlasīju Delfos)
18.marts 2010, 19:36 | links

je6ka kur tev tos +10 sola istabā?? Kādi trīs četri būs, bet nejau+10.
18.marts 2010, 19:16 | links

Lenča k-am personaļno ēsmas zivtiņas ir sakārtotas Ramas tukšā margarīna trauciņā tātad par izmēriem viss ir skaidrs suga arī -,cerams ,ir pazīstama.pagaidām ši ir labākā zacene salakai,

18.marts 2010, 18:05 | links

Sveiki copmaņi,ko baidaties par kautkādu dzīvības apdraudējumu kautkādam tur pajoliņam Kaatam.Vaitad kas tika piedraudēts konkrētam cilvēkam ar konkrētu vārdu un adresi.Tādi pamuļķi pilna pasaule,tādiem tik kārtīgi pa dullo.Kādu laiku nostrādāju Ventspilī uz maršruta mikroautobusa,atskatījos visādus ķertos.Par copi:salīdzinot ar citiem gadiem,šogad tiešām tāds jocīgs copes gads.Kādus gadus 3atpakaļ stintes labi saķēru Ventā pie Burtnieku pieturas,tas ir uz Piltenes ceļa pirms Tārgales.Toreiz tas bija jau pie marta beigām,sniegs jau gandrīz bija nokusis,naktī nedaudz piesalis.Cope kolosāla visu dienu bez pārtraukuma,savilku toreiz 421gb.Pagājušo gadu pie Ventspils koka, kur 21 maršruta gala pietura,pie elektrolīnijas,arī jau praktiski uz beidzamā ledus ,saķēru 248gb.ķērās ar nelieliem pārtraukumiem visu dienu.Šogad esmu bijis 4 reizes,teikšu pašvaki,vienu reizi tikai pāri 100,citās reizēs pat kaķim nesanāca.Domāju,viss vēl tik priekšā,nāks svaigi ūdeņi ar skābekli,būs cope.Zivtiņas apakšā papilno,eholote rāda pilnu ekrānu.Viņām tik šobrīd nav apetītes,laikam slikta dūša,jo trūkst gaisa.Nezinu spriest par visādām brīnum zacenēm un visādām smaržvielām,jo neko tādu neesmu mēģinājis,ķeru uz stinti,baltajiem,kādreiz uz motili,bet vislabāk ķeras uz sūdu tārpiņiem,tiem jau ir tāda smarža,ka pats var saost pa gabalu.Tos rudenī salasu lielā spainī ,sūdus virsū, apsedzu ar avīzēm un pagrabā iekšā,pietiek visai ziemai.
18.marts 2010, 16:53 | links

bums
Dalies uz ko kēri un ko pa virsu smērēji:D:D:D
18.marts 2010, 16:42 | links

pašu rītu noseboju pēc 13 vairs nebija jēgas Un vakara copi negribēju gaidīt un fiss :))
18.marts 2010, 16:09 | links

10 gab. stundā nekāda lielā ķera nav, bet pārāk slikti arī tas nav...ko tad tikai 3h sēdēji?
18.marts 2010, 15:50 | links

Lielupe pie pāļiem Beigās salasīju 31 gb no 10 lidz 13-15 Expermentos Vispār švaki laikam es dullojoties ari vilku Zakuska pipeckākā.Vēl tika purgens nav mēģināts jo suka īlens mājās palika un nevarēju tai tabļetkai caurumu izurbt lai uz āķa uzspraustu;DDDDDDDDDDD
18.marts 2010, 15:43 | links

Nedēļas nogalē solot +10 grādus, kā jūs domājat stinti tas ietekmētu?? varbūt šī paliks agresīvāka vai tieši pretējs efekts !? :)
18.marts 2010, 14:51 | links

Andri
pie pāļiem ir biku dziļāks.jo pa to krastu iet pamatgultne.
18.marts 2010, 11:05 | links

Es biju domājis moška tur dziļums savādāks, vai vēl kas, pie Baltās kāpas nav ne vainas , tagad ar autiņu arī var piebraukt un nevajag lāčot gaisa gabalus, kaut vai man pastaigāties arī nav problēm, vienīgais negribas laiku zaudēt staigājot apkārt :D:D:D
18.marts 2010, 11:03 | links

viepli
ar ZR vēju pie pāļiem var dabūt iešņaukt arī sērūdeņradi no attīrīšanas stacijas :))
18.marts 2010, 11:02 | links

arī!:)))
18.marts 2010, 10:59 | links

Urmaas, kāda starpība, kur ozonu saelpoties?
:))
18.marts 2010, 10:59 | links

Andri
kāda starpība kur neķerās!:)
18.marts 2010, 10:57 | links

vairi
nodod šim kvēlu sveicienu no darbāpalicējiem :))

andri
starpība manuprāt nekāda - tas pats ārējais līkums un straume. viss atkarīgs no tā, kur tu ar autiņu piebrauc un kādas iespējas ir uz citu vietu pāriet (lai nav 3, bet tikai 0.5km jāiet) :))
18.marts 2010, 10:52 | links

Pēdējās ziņas no buma - pie pāķliem pagaidām klusums
18.marts 2010, 10:37 | links

Man arī ir doma rīt no rīta pēc darba braukt, vienīgais gribēju uzprasīt, vai pie pāļiem labāk ķeras nekā pie Baltās kāpas (parasti tur copēju)
18.marts 2010, 10:34 | links

Man ir doma pie pāļiem pašā galā uz tilta pusi...ja izdomāsim būsim ar veco ap 9:00 uz vietas:)
Šoreiz braukšu cauri Priedainei...jo no attīrīšanas iekārtām Jūrmalas pusē baigais gabals jāvico pa ledu līdz pāļiem:)
18.marts 2010, 10:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager