Vakar no 7:00 līdz 15:00 cope laba ar uznācieniem kopā 1,900kg, varēja būt laiks labāks.
8.februāris 2019, 09:16 | links
Krishss [07.02.19]: Fishmens [4m]: Krishss [3m]: Tu saja saita biezi dirsies tev pat admins ir bridinajumu izteicisIemet savu telefonu man pm!es pedikiem nr nedodu mekle sev citu draudzeniSk. Kārtējais dīvānā pirdējs un mīkstais!
Fishmens [07.02.19]: Krishss [3m]: Tu saja saita biezi dirsies tev pat admins ir bridinajumu izteicisIemet savu telefonu man pm!es pedikiem nr nedodu mekle sev citu draudzeni
Krishss [07.02.19]: Es no sakuma normali pajautaju ko tu lecies teTu pafiltrē savu tekstu, puišel! Tu te katru dienu to vien dari kā prasi atskaites. A kur ir tavas? Brauc un ķer! Un palasi forumu, pirms irs!
Fishmens [07.02.19]: Krishss [7m]: Fishmens [13m]: Krishss [20m]: Fishmens [26m]: Jā, aizpeldējušas. Jaua tu pedik,ss patik tev laikam di...sa nemties
nedēļu ne vienas copes. Ledus arī izgājis, veči ar laivām samus velcē!
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))pedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligstiBeidz dzert un palasi desmit cm zemāk ziņas ko vakar par copi ierakstīja Jordan23!:))Tada sajuta ka vins viens bija . Parejie laikam miiza lunkas ka tuTiešām atradi rakstīto?! Dikti sarežģīti bija? Malacis!:)))
Tu pats puikiņ vari vienreiz pa visiem laikiem aizbraukt un pēc tam kādu atskaiti ielikt, nevis tikai vāvuļot te!
Krishiņ... Tu esi lohs!:))))
Fishmens [07.02.19]: Krishss [20m]: Fishmens [26m]: Jā, aizpeldējušas. JauTada sajuta ka vins viens bija . Parejie laikam miiza lunkas ka tu
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))pedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligstiBeidz dzert un palasi desmit cm zemāk ziņas ko vakar par copi ierakstīja Jordan23!:))
Krishss [07.02.19]: Fishmens [26m]: Jā, aizpeldējušas. JauBeidz dzert un palasi desmit cm zemāk ziņas ko vakar par copi ierakstīja Jordan23!:))
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))pedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligsti
Fishmens [07.02.19]: Jā, aizpeldējušas. Jaupedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligsti
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))