Ar visu ādiņu.
20.janvāris 2019, 20:08 | links
Nav obligāti,var būt saldēta.Biju pārsteigts par ēsmu starpību.
leonids, 20.janvāris 2019, 19:44
Jurik,ieskaties Urbeja kolekcijā.Nekas tur īpaši nav jātirina,mierīgā garā,pie pareizas ēsmas.Mana izmantotā ēsma nav īpaši izturīga bet rezultatīva.
leonids, 20.janvāris 2019, 11:55
leonids [20.01.19]: Urbej,Tev pareiza kolekcija.Stinte itkā ir kanibāls,tomērir cita forša ēsma maza jūras zivtiņa.Sīki gabaliņi,ne lielāki par pipargraudiņu.Es atraktorus nelietoju.Man patīk asaru filejiņas ar ādu, jo tās labāk turas uz āķa. Dedijs pareizi saka - ja stinte jāķer ar milzu pierunāšanu - nafig uz tādu copi. Vajag lai ir nāciens un lai ir ņēmiens. Tad vairāk izšķir fiziskā izturība nevis wd40 un apzeltīta sudraba mormiška.
Vienu ziemu ...
kutis, 20.janvāris 2019, 10:10
Asakainais [19.01.19]: Pirmo ēsmu kautkur pirkt vai noķert? Uz baltajiem?Pirmo stinti vai nu pats noķer uz baltajiem, vai arī palūdz lai kāds aizdod stinti!
Asakainais [19.01.19]: Labvakar! Ir parādījusies vēlme šogad pirmo reizi ķert stintes. Kāds var lūdzu visu izskaidrot? Kādas sistēmas, kādi āķi, kādi auklas diametri, uz ko utt.?Makšķernieku bodēs ir nopērkamas gatavas sistēmas stintēm, ar visām mormenēm. Nedaudz dārgāk moš sanāk, bet nav pašam ne kas jāsien. Pieliki svinu galā, uzliki uz āķiem ēsmu un copē!
Asakainais [19.01.19]: Labvakar! Ir parādījusies vēlme šogad pirmo reizi ķert stintes. Kāds var lūdzu visu izskaidrot? Kādas sistēmas, kādi āķi, kādi auklas diametri, uz ko utt.?Sveiks. Es daru tā. Ņemu 3 plastmasas mormiškaa, neliela izmēra. Uz pamatauklas (0.15-0.16) veru cilpās ik pēc 15-20cm. Apakšā svins. Citi liek bļitku, bet man nepatīk. Svinu atkaribā no straumes, bet parasti tā ap 10 gramiem. Makšķerīte un sardziņš pēc paša ieskatiem, tā lai copi redz.