Stintes

gurķīšu zivis!
Ar visu ādiņu.
20.janvāris 2019, 20:08 | links

Nav obligāti,var būt saldēta.Biju pārsteigts par ēsmu starpību.

leonids, 20.janvāris 2019, 19:44

Universāla gan tā zivtiņa, vai saldēta tomēr labāka. Viņa jau uz āķīša turās kamēr sasalusi, vai nē.....
20.janvāris 2019, 19:47 | links

Nav obligāti,var būt saldēta.Biju pārsteigts par ēsmu starpību.
20.janvāris 2019, 19:44 | links

Jurik,ieskaties Urbeja kolekcijā.Nekas tur īpaši nav jātirina,mierīgā garā,pie pareizas ēsmas.Mana izmantotā ēsma nav īpaši izturīga bet rezultatīva.

leonids, 20.janvāris 2019, 11:55

Jā, jā...., laikam jau tava brēča, tikai vēlams svaiga.
20.janvāris 2019, 19:40 | links

par Liepajas tirdzniecibas kanalu.tiek apsekots regulari.pats meginaju piektdien.rezultats - absoluta nulle.naca garam pazina - teica,ka promenade ari izluks sedejis.tad aizgajis.rezultats- pa stintem 0. bonusa kazrags.kaimins stastija,ka ceturtdien vienam redzejis 1 stinti.secinajumus izdariet pasi ....
20.janvāris 2019, 14:04 | links

Un cik ziemas Tev vispār ir?? :DDDDD

Ja salaka "jāiztirina" kā asaris vai vimba, tad nafik tādu zivi, lai viņu zvejnieki ķer...

Salakai jāķeras uz sistēmu, dupleti, tripleti...10 kg norma :)
To jau leiši arī dara ar saviem prožektoriem pa naktīm :DDD
daddy_j, 20.janvāris 2019, 10:59[/quote]
20.janvāris 2019, 12:18 | links

Kāds nav bijis Liepājas kanālā meiğināt?
20.janvāris 2019, 12:15 | links

Jurik,ieskaties Urbeja kolekcijā.Nekas tur īpaši nav jātirina,mierīgā garā,pie pareizas ēsmas.Mana izmantotā ēsma nav īpaši izturīga bet rezultatīva.
20.janvāris 2019, 11:55 | links

leonids [20.01.19]: Urbej,Tev pareiza kolekcija.Stinte itkā ir kanibāls,tomērir cita forša ēsma maza jūras zivtiņa.Sīki gabaliņi,ne lielāki par pipargraudiņu.Es atraktorus nelietoju.
Man patīk asaru filejiņas ar ādu, jo tās labāk turas uz āķa. Dedijs pareizi saka - ja stinte jāķer ar milzu pierunāšanu - nafig uz tādu copi. Vajag lai ir nāciens un lai ir ņēmiens. Tad vairāk izšķir fiziskā izturība nevis wd40 un apzeltīta sudraba mormiška.
20.janvāris 2019, 11:27 | links

Urbej,Tev pareiza kolekcija.Stinte itkā ir kanibāls,tomērir cita forša ēsma maza jūras zivtiņa.Sīki gabaliņi,ne lielāki par pipargraudiņu.Es atraktorus nelietoju.
20.janvāris 2019, 11:19 | links

Vienu ziemu ...
kutis, 20.janvāris 2019, 10:10

Un cik ziemas Tev vispār ir?? :DDDDD

Ja salaka "jāiztirina" kā asaris vai vimba, tad nafik tādu zivi, lai viņu zvejnieki ķer...

Salakai jāķeras uz sistēmu, dupleti, tripleti...10 kg norma :)
20.janvāris 2019, 10:59 | links

Vienu ziemu Buļļupē pie atčistkas uz ķīša gaļu bija desmit reizes labāks rezultāts nekā uz stintes gaļu un Spuņkā vispār dragāju ar pliku banānu bez ēsmas tikai iesmērējot ar megu, tajā pašā laikā visi ar sistēmām baudīja pilnīgu atsosu. Tā ka nav 100% receptes, ir jāprovē un jāmeklē, pats galvenais lai tā zivs tur apakšā ir.
20.janvāris 2019, 10:10 | links

Asakainais [19.01.19]: Pirmo ēsmu kautkur pirkt vai noķert? Uz baltajiem?
Pirmo stinti vai nu pats noķer uz baltajiem, vai arī palūdz lai kāds aizdod stinti!
20.janvāris 2019, 06:28 | links

Pirmo ēsmu kautkur pirkt vai noķert? Uz baltajiem?
19.janvāris 2019, 22:47 | links

Salaku ķer tik uz gaļas zivs vai vistu (aknām) un var lietot klāt ķiploku eļļu vai arī atraktori no CC Moore ,Halibult vai Salamon oil . Vienigas nemegini uz Maksimas Lasa svaki . :) Uz Baltajiem ņem smalkāka un ja kazaragi uznāk tad ir vāks ....
19.janvāris 2019, 22:45 | links

Asakainais [19.01.19]: Labvakar! Ir parādījusies vēlme šogad pirmo reizi ķert stintes. Kāds var lūdzu visu izskaidrot? Kādas sistēmas, kādi āķi, kādi auklas diametri, uz ko utt.?
Makšķernieku bodēs ir nopērkamas gatavas sistēmas stintēm, ar visām mormenēm. Nedaudz dārgāk moš sanāk, bet nav pašam ne kas jāsien. Pieliki svinu galā, uzliki uz āķiem ēsmu un copē!
19.janvāris 2019, 22:02 | links

Asakainais. Aizmirsu pierakstīt. Stintes ķer uz tādas pašas stintes gabaliņiem. Sagriež un pa gabaliņam uz āķa. Citi liek arī baltos tārpus, bet man uz gabaliniem ir vienmēr bijis labāk.
19.janvāris 2019, 21:43 | links

Asakainais [19.01.19]: Labvakar! Ir parādījusies vēlme šogad pirmo reizi ķert stintes. Kāds var lūdzu visu izskaidrot? Kādas sistēmas, kādi āķi, kādi auklas diametri, uz ko utt.?
Sveiks. Es daru tā. Ņemu 3 plastmasas mormiškaa, neliela izmēra. Uz pamatauklas (0.15-0.16) veru cilpās ik pēc 15-20cm. Apakšā svins. Citi liek bļitku, bet man nepatīk. Svinu atkaribā no straumes, bet parasti tā ap 10 gramiem. Makšķerīte un sardziņš pēc paša ieskatiem, tā lai copi redz.

Forši ja ir eholots un var saprast uzreiz, kādā dziļumā zivtiņa nāk.
19.janvāris 2019, 21:40 | links

Lt,Lv
19.janvāris 2019, 21:13 | links

Atradu Lv identiskas tik 3 mm lielākas zu tam bezcooe . Tad var uz nagu vīles uztaisīt formu un izmēru kas strādās ..
Kaukas pietrūkst murmulim savā skatījumā tas ir nopērkamas floricejosa krasa.
19.janvāris 2019, 21:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager