johaidī.... prognozi redzējāt?? 18.12. un vēl pirms pāris dienām rādīja, ka janvārī pirmajā pusotrā nedēļā -2-8 robežās, bet šodien rāda +1-2...... nu dritvaiiiiii, kas tā par sūda būšanu!!!!
25.decembris 2020, 22:56 | links
swordfish216 [25.12.20]: Sveicīns visim Latgaļīšim i Latvīšim. Vysim Gaišus i Prīceigus Zīmassvātkus.Darvas karote un varbūt kādam rūgta patiesība Ziemassvētkos - latgaļi ir latvieši.
swordfish216 [25.12.20]: Sveicīns visim Latgaļīšim i Latvīšim. Vysim Gaišus i Prīceigus Zīmassvātkus.PAĻDISJ!
Šodien jau citā ezerā par 1.5 h 15 zivis, raudas, plauži un nervus bojāja pliči. Lietus, auksti rokām. Ledus 10 cm.
Alex, 22.decembris 2020, 15:34
Alex [17.12.20]: willijs [17:10]: Alex [16:12]: Kad sākās atkusnis, līdakas negrib ēst. Toties asari aktīvāki palika. Jau labu laiku stāv zīme, ka Kovšu ezerā bīstams ledus un sods 100 €, mani jau pabrīdināja par sodu puiši no Domes. Tie kuri pieņem likumus, nekad nav bijuši uz ledus. Šodien uzlika lielu plakātu. Rīt došos tālāk no pilsētas.Nu dodies gan!Labãk papirdíšu dívãnã!)))
Galvenais atgriezies mãjãs!!!)))Es zinu ko nozīmē drošs ledus, protu atšķirt sliktu ledu no laba, bet mājās pirdēji tikai bildēs redz ledu. Lai mēģina likt man sodus, ar lielāko prieku ar birokrātiem satikšos tiesā!!!
P. S. Šodien tēvam zivs nozaga makšķeri.
Alex [17.12.20]: Kad sākās atkusnis, līdakas negrib ēst. Toties asari aktīvāki palika. Jau labu laiku stāv zīme, ka Kovšu ezerā bīstams ledus un sods 100 €, mani jau pabrīdināja par sodu puiši no Domes. Tie kuri pieņem likumus, nekad nav bijuši uz ledus. Šodien uzlika lielu plakātu. Rīt došos tālāk no pilsētas.mums vakar visu dienu lija, ledus vienā brīdī palika caurspīdīgs. līdakas aktivitāte bij ļoti laba gan uz ūdu, gan balansieri un ratlinu. kopskaits bija labs. tas Viesītes pusē
willijs [17.12.20]: Alex [16:12]: Kad sākās atkusnis, līdakas negrib ēst. Toties asari aktīvāki palika. Jau labu laiku stāv zīme, ka Kovšu ezerā bīstams ledus un sods 100 €, mani jau pabrīdināja par sodu puiši no Domes. Tie kuri pieņem likumus, nekad nav bijuši uz ledus. Šodien uzlika lielu plakātu. Rīt došos tālāk no pilsētas.Nu dodies gan!Es zinu ko nozīmē drošs ledus, protu atšķirt sliktu ledu no laba, bet mājās pirdēji tikai bildēs redz ledu. Lai mēģina likt man sodus, ar lielāko prieku ar birokrātiem satikšos tiesā!!!
Galvenais atgriezies mãjãs!!!)))
Alex [17.12.20]: Kad sākās atkusnis, līdakas negrib ēst. Toties asari aktīvāki palika. Jau labu laiku stāv zīme, ka Kovšu ezerā bīstams ledus un sods 100 €, mani jau pabrīdināja par sodu puiši no Domes. Tie kuri pieņem likumus, nekad nav bijuši uz ledus. Šodien uzlika lielu plakātu. Rīt došos tālāk no pilsētas.Nu dodies gan!