Šodien, beidzot, atklāta ziemas sezona.
Izvēle krita uz Rāznas rietumu krastu aiz Ginevičiem. Rīta optimisms zuda, kad izejot uz ledus, satiku vīru, kurš jau gāja uz mašīnu, lai pārbrauktu, jo pat nepakustināja... Njā... nu ja jau uz ledus, tad jāmēģina ir... Tā līdz 11.00 "nomēģinājos" arī es bez nevienas copes, līdz sapratu, ka radikāli jāmaina dislokācijas vieta. Braucot uz priekšu redzēju, kā ap divpadsmitiem vīri kāpa mašīnā Dvarčos, tad tālāk arī Lamašos. Tā aizbraucu līdz Foļvarkovai un secināju, ka arī tur zivis mani negaida. Vienubrīd gandrīz iestājās panika...:( Atcerējos jaungada krievu filmu "Jolki", kur vecis karūsu ķēra... mani tikai dāmas pie egles negaidīja un telefonu nebiju aizmirsis mājās :). Pulkstens jau rāda 13.00, bet zivju ta nav... Pārgāju uz kārtējo, pēc manām domām, perspektīvo vietu un...beidzot 13.30 šīs sezonas pirmā zivs/ašuks, tad vēl pāris 300g. bonusiņi un arī, tā saucamie, zirgazobi. Trijos bija paredzēts likt mieru, tāpēc beigās sanāca tik, cik sanāca, nedaudz vairāk par 1kg.(tikai strīpainie) un labi ka tā, kā saka - otskočil :) .
Izmēģināju visu: viens sīcis paņēma uz vertikālo bļitku, divi uz balansierīti, bet pārējie un lielākie uz mormenes.
10.janvāris 2017, 21:35 |
links