Kas notiek Latgalē

Aldēn, par sīkuļiem Tev taisnība..... bet nu karūsiņu pavilkt ir feini, tas, ka neizdodās atvilkties tā nopietnāk viņas kaut reizīti kā citiem gadās ibitīt matos.....
Karpa? - žāveta Nagļos - jāāāāāāāāā'!!!! Svaiga- bijusi- nebijusi :DDD
17.aprīlis 2016, 20:09 | links

Es domāju kamēr nepaliks silti ne tikai dienā bet arī naktīs, tikmēr zivis pašvaķi ņemsies. Pat karūsa nevēlas ņemts kur to mudž pa pilnam. Auksti gan naktī gan dienā.
17.aprīlis 2016, 20:06 | links

Aldēn, galvenais ir atpūta.... itsevišķi pie ūdens, svaigs gaiss, kāda tur degviela, barības, tārpi utt. izmaksas..... -copē to neskaitam.... :)) ja tā parēķinu, varētu lašus rīt katru otro dienu veikalā nopirktos, bet vai no tā būsi atpūties no ikdienas ??? ....

ashukainis, 17.aprīlis 2016, 19:08

Nu lasis nebūtu pirmais,ko es rītu.Tad jau labāk Nagļos pirktu karpu..Atpūsties aizbraukt var arī dienas vidū..Te celies piecos no rīta,uz kaut ko ceri un nekā..Tik sīkas kā šogad,vēl nevienu gadu nav ķērušās..Laikam ezerā līdakas,zandartus un lielos asarus izķer tīklinieki un šitos mikroelementus nav kas izēd..
17.aprīlis 2016, 20:02 | links

Rāznā ķer visādas raudas, bet vajag šitiku vai, vēl labāk, mizgraužus. Pats paniekojos ar rudulīšiem un kāda raudiņa arī trāpījās. Tas uz baltajiem.
17.aprīlis 2016, 19:18 | links

Aldēn, galvenais ir atpūta.... itsevišķi pie ūdens, svaigs gaiss, kāda tur degviela, barības, tārpi utt. izmaksas..... -copē to neskaitam.... :)) ja tā parēķinu, varētu lašus rīt katru otro dienu veikalā nopirktos, bet vai no tā būsi atpūties no ikdienas ??? ....
17.aprīlis 2016, 19:08 | links

Rēzeknes upe,Žogoti..Plicīši,raudiņas,rudulīši,asarīši..Svars 30-80 gr.Paņēma arī viena karūsa,bet pie krasta attrūka..Laikam jātaisa pāris nedēļu pauze,nav jēgas benzīnu tērēt..
17.aprīlis 2016, 18:41 | links

aiviexte pina ūdens līdz malām un pāri (pie Lubāna)
17.aprīlis 2016, 15:48 | links

3 karūsiņas noķēru, ceturtā atāķējās un visss.... turpmāk tikai sīkuļi, noriebās.....
17.aprīlis 2016, 14:12 | links

2 karūsiņas izmociju, pārējie sīkuļi....... Rēzeknes upe
16.aprīlis 2016, 20:35 | links

Ir kāds makšķerējis Svātiunes ezerā?Kā tur ir ar līdakām?
15.aprīlis 2016, 18:22 | links

Šodien Līvānos sanāca pabūt, aiztecēju arī Dubnas vagotājus palūkoties. Kā parasti, vakar bij labāk, bet arī šodien copēja plicīši, raudiņas, plaudēni. Īsstais kļofs vēl nav bijis, bet man abstonofka patika, nav tik biezs kā Bērzupē, upīte platāka, bet tukšo pudeļi arī gona pa krastiem.
13.aprīlis 2016, 22:21 | links

Televik, pa brīvdienām diezgan daudz bija zem zīmes iebraukušo :DDD es to skaitā, kas darījās uz sūknenes un Īdeņas pusi, nezinu...... varbūt uz vasaras pusi copmaņi darbiņus sameklējuši un darba dienā cītīgi strādā.... :))))

ashukainis, 12.aprīlis 2016, 08:31

Zem kādas zīmes jābrauc,lai tiktu pie tām karūsām?
12.aprīlis 2016, 12:32 | links

12.aprīlis 2016, 11:19 | links

A ko tiur parsteigities - wel tikai ka shiuto atstaj uudenii - esmu lasijis ka tada veidaa aarus pievilina ziemaa... asariic zivi redz, a dabuut ta nevar bet vienaa vietaa tuse
12.aprīlis 2016, 09:41 | links

vakar piebraucu pie feimaņu ezera pie pludmales,un no laipas nolaidu kameru.biju pārsteigts ar redzēto!
https://youtu.be/wMOKmN7iTpI
12.aprīlis 2016, 08:52 | links

Televik, pa brīvdienām diezgan daudz bija zem zīmes iebraukušo :DDD es to skaitā, kas darījās uz sūknenes un Īdeņas pusi, nezinu...... varbūt uz vasaras pusi copmaņi darbiņus sameklējuši un darba dienā cītīgi strādā.... :))))
12.aprīlis 2016, 08:31 | links

Vakar pabūts Rēzeknes upē, no 14:00 līdz 16:30....
Rezultatā 4 karusas un viena rauda. Karūsas, mazāka 220gr, lielāka 270gr. Nez kāpēc nevienu copmani neredzēju...
12.aprīlis 2016, 07:26 | links

Viens dzelzceļnieks esot darbā brīvu dienu dabūjis, jo sastiepis muguru stiepdams murdos dabūto lomu - 19 līdakas un visādastur raudas!!! Rāznā, protams.
11.aprīlis 2016, 15:31 | links

aizbraucat nagļos pie treša likuma služas tur labi keras ptas visu laiku pats esu no tureines zinu
swordfish216 tu gribeji zinat ka tur ir
11.aprīlis 2016, 11:40 | links

tak nē vnk pa teluku saka ka tur vel dzila ziema!

zakitis123, 10.aprīlis 2016, 21:32
pa teluku saka ka inspektori labi strādā! bet lasam 3 dienas par tikliem rāzna///
11.aprīlis 2016, 11:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager