Naktī no pirmdienas Sīverā ņēma tikai plaužu jaunēkļi, lielo nebija. Ūdens vēl ļoti silts, tā kā šiem vēl nevajadzētu iet uz dziļumu.
6.septembris 2023, 07:20 | links
Overkirils [Vakar]: kurjers6 [24m]: Šodien Rušons. Pārsteidza tikai negatīvā nozīmē. Uz diviem no 6 līdz 15, no viena pointa 3 siļķes un 1 mēra līdaciņa. Panoptix meistari lamājās savā starpā, cik zandarts izvēlīgs un lidoja tik turpu šurpu. Ar ko parunājāmies - pa nulle copju.
Un pats bēdīgakais, kautkāds dandālis nolēma nolaist man riepu :(
gincchs, 3.septembris 2023, 18:35
hmm...parasti jau neviens tāpat vien riepām gaisu nelaiž:)Ja laiž, tad jau parasti visas. Ja viena, tad drīzāk kāda skrūve pie vainas, man domāt.Mož pažēloja
Nez, riepa tika piepumpēta un vairs nelaida gaisu.
gincchs, 3.septembris 2023, 20:36
Overkirils [03.09.23]: kurjers6 [24m]: Šodien Rušons. Pārsteidza tikai negatīvā nozīmē. Uz diviem no 6 līdz 15, no viena pointa 3 siļķes un 1 mēra līdaciņa. Panoptix meistari lamājās savā starpā, cik zandarts izvēlīgs un lidoja tik turpu šurpu. Ar ko parunājāmies - pa nulle copju.Mož pažēloja
hmm...parasti jau neviens tāpat vien riepām gaisu nelaiž:)Ja laiž, tad jau parasti visas. Ja viena, tad drīzāk kāda skrūve pie vainas, man domāt.
kurjers6 [03.09.23]: Šodien Rušons. Pārsteidza tikai negatīvā nozīmē. Uz diviem no 6 līdz 15, no viena pointa 3 siļķes un 1 mēra līdaciņa. Panoptix meistari lamājās savā starpā, cik zandarts izvēlīgs un lidoja tik turpu šurpu. Ar ko parunājāmies - pa nulle copju.Kautkad pie Rušona tā bij aktuāla tēma, cik ir dzirdēts...
hmm...parasti jau neviens tāpat vien riepām gaisu nelaiž:)
kurjers6 [03.09.23]: Šodien Rušons. Pārsteidza tikai negatīvā nozīmē. Uz diviem no 6 līdz 15, no viena pointa 3 siļķes un 1 mēra līdaciņa. Panoptix meistari lamājās savā starpā, cik zandarts izvēlīgs un lidoja tik turpu šurpu. Ar ko parunājāmies - pa nulle copju.Ja laiž, tad jau parasti visas. Ja viena, tad drīzāk kāda skrūve pie vainas, man domāt.
hmm...parasti jau neviens tāpat vien riepām gaisu nelaiž:)
Šodien Rušons. Pārsteidza tikai negatīvā nozīmē. Uz diviem no 6 līdz 15, no viena pointa 3 siļķes un 1 mēra līdaciņa. Panoptix meistari lamājās savā starpā, cik zandarts izvēlīgs un lidoja tik turpu šurpu. Ar ko parunājāmies - pa nulle copju.
spiningists [28.08.23]: Vakar pēcpusdienā uz 3 stundām iebraucām Sīverā ar mērķi apskatīt kas un kā, pie reizes pārbaudot asara apetīti.Žors izskatās, ka iet uz beigām. Mēnesi (jūlija vidus - augusta vidus), slānīja visi un uz visu ne pa jokam. Tagad, kas aizbrauc, jau ar grūtībām tiek pie 10 zivtiņām :(
2-tā līdz 19:20 saķērām veselus 7 gb. Izmērs nekāds. Izskatās ka šamie pilnīgā zālē tusē. Mailīšu bari ar pazuduši.
Vertukšnes ezera konteinerā šodien 16.26 šī meitene izmeta sadzīves atkritumus. Mašīnai ir nauda, bet samaksāt par atkritumu izvešanu nav?
Tie turīgie bieži ir skopāki par nabagiem, kuri cenšas visu darīt pēc iespējas labāk. Lai tauta zina savus varoņus!
Arī jūs filmējat stulbības!
Alex, 27.augusts 2023, 18:46
Alex [27.08.23]: Vertukšnes ezera konteinerā šodien 16.26 šī meitene izmeta sadzīves atkritumus. Mašīnai ir nauda, bet samaksāt par atkritumu izvešanu nav?Labāk ,lai met šādā sabiedriskajā konteinerā kā krūmos.
Tie turīgie bieži ir skopāki par nabagiem, kuri cenšas visu darīt pēc iespējas labāk. Lai tauta zina savus varoņus!
Arī jūs filmējat stulbības!