Kas notiek Latgalē

Šodien Bērzupē centos ašukus padzenāt, sanāca otrādi :) Vējš savu netīro darbu paveica teicami, tomēr 2 strīpaiņus piemānīju gan, abi ēdamie. Zaudējumus cietu arī es, 2 tvisterīši neēdamie palika upes dzīlēs..... Jau iedomājos Copmaņa priecīgo feisu :((((((((((((
17.marts 2016, 22:00 | links

Šodien puslīdz vēl ok laiciņš copei, bet ibitīt matos- darbā jābūt, bet varbūt......
17.marts 2016, 09:04 | links

Nedēļas nogalē naktīs sola -7 un dienā sniegu..Ja par karti,tad man ir kopā ar visiem mašīnas doķiem un vienmēr visur līdzi..
17.marts 2016, 06:56 | links

Tuvojās nedēļas nogale- jautājums kā parasti- moš kāds ir bijis Rēzeknes upē - kas notiekās ar copi? Aiviekstē ūdens līmenis moš jau nokrities, vai tik ātri nekrīt?
16.marts 2016, 19:52 | links

Kā viens no variantiem ir - ielīmēt nelielu sava feisa foto (otrajā pusē, kur rakstīti noteikumi) un ielaminēt. Ar nekādu problēmu un citu doku līdzi, ne samirks, ne salūzīs...
16.marts 2016, 18:17 | links

Senci, karti ielaminē un aizmirsti par karti :))
16.marts 2016, 14:27 | links

Es tikai vienu nesaprotu - kur jums izdodas satikt tos inspektorus? :)
16.marts 2016, 14:23 | links

... bet makšķerēšanas kartēm diemžēl nav DB kur numurs un īpašnieka vārds, uzvārds un datums..

ilmarsvs, 15.marts 2016, 09:07

Nezinu, es jau gadus trīs makšķerēšanas karti līdzi nenēsāju :). Man visās iespējamās kabatās, liberiņu kastēs un telefonā līdzi ir elektroniski iegādātās MK numurs, kuru nosaucu inspektoram, bet viņš datu bāzē pārbauda, vai tiešām es esmu iegādājies karti ar konkrēto numuru. Laukā 21. gadsimts, a jūs krāmējaties ar kartona gabaliņiem, kuri var samirkt, saplīst, pazust u.t.t.
16.marts 2016, 11:23 | links

Vakar paņēmu garo picku, paarliku pludinju , izdomaaju ka japaskatas kaaa pludinjsh straume peld - nu i rezultaataa 2 smukas raudas. tie4sa 2 copes tikai ariii bija ....
16.marts 2016, 09:35 | links

:) ok, labāk iešu kādu filmu noskatīties un gulēt, a to rīt darbs ar personu apliecinošiem dokumentiem DD
15.marts 2016, 21:09 | links

Ilmār skolniekus utt. piemirsi :))
15.marts 2016, 21:04 | links

ashukaini, es gribēju pateikt, ka noteikumiem lielāks spēks, un pietiek ar tiesībām vai invalīda apliecību vai tamlīdzīgi kā rakstīts - dokuments, kas ļauj identificēt personu un tās vecumu (fotogrāfija, vārds, uzvārds un personas kods), bet personām ar invaliditāti vecumā no 16 līdz 65 gadiem – invaliditātes apliecība
15.marts 2016, 20:57 | links

Hotentot, a huļiš, tā tam būt, nemaksā pase 10 centi takš, jābūt kvalitatīvam papīram :))
15.marts 2016, 20:54 | links

Personu apliecinošu dokumentu likums -
http://likumi.lv/doc.php?id=243484

un žēl, ka daudzas iestādes neievēro, tādējādi personas nokavē dokumentu mainīšanas termiņu un iedzīvojas -
Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā noteiktajā:
186.pants. Dzīvošana bez personu apliecinoša dokumenta un dzīvesvietas nedeklarēšana
Par dzīvošanu bez derīga personu apliecinoša dokumenta —
uzliek naudas sodu personām, kurām jābūt personu apliecinošam dokumentam, līdz trīsdesmit pieciem euro.

dokumentam jābūt obligāti no 15 gadu vecuma

tas tā starpsezonu necopes laika nosišanai:)
15.marts 2016, 20:53 | links

lai gan būtu noiets labāks pasēm, vai nu izmirkusi, vai izpeldējusies pase :((

ashukainis, 15.marts 2016, 20:44

Ne velna. Kamerādam pase satecēja ar kaut kādu smērvielu un izskatījās nu ļoti sūdīgi. Nolika žūt, lai vismaz kaut kāds skats, kad ies mainīt. Pagāja kāds laiks un pasei jau pilnīgi cits skats. Patīrīja un nomainīja tad, kad termiņš pienāca. Papīrs tur kā naudai - diezgan kvalitatīvs.
15.marts 2016, 20:48 | links

Par to personu apliecinošu dokumentu arī interesanti. Tagad daudz kur autovadītāja apliecību brāķē, jo tā neesot atbilstoša kaut kādam likumam (ko parasti klāt arī pieraksta, vien atmiņā nav palicis).
Tai pašā laikā CSDD vari 100k vērtu auto piereģistrēt, ar šo dokumentu ir iespējas vadīt auto, kas tomēr ir ļoti liela atbildība u.t.t.
Bet pie daktera spiedienu izmērīt - nikā... labi, daudz kur jau acis piever uz šo lietu, bet nu fakts kā fakts - mazliet savdabīgi tas ir.
15.marts 2016, 20:47 | links

Ilmār tieši tā! Autovadītāja apliecība arī bankās vairs neskaitās kā personu apliecinošs dokuments tikai pase vai ID! :))
BEt nu kam nav ID, uz copi līdzi pasi ņemt tā īsti forši nebūtu.... - lai gan būtu noiets labāks pasēm, vai nu izmirkusi, vai izpeldējusies pase :((
15.marts 2016, 20:44 | links

Alex, pasta zīmogam ir datums, bet makšķernieku veikalā tāda nav... ir veikala zīmogs bez datuma, un kā obligātu to neparedz "kartes formāts"
15.marts 2016, 20:40 | links

"peronu apliecinošam" :) dokumentam nav jābūt līdzi.. jau ne pirmo reizi saku, makšķerēšanas noteikumi to neparedz...., tikai lai varētu identificēt personu - šajā gadījumā pietiek ar tiesībām, bet ko raksta uz kartes ir pretrunā ar noteikumiem..
lai izlasa, kas ir personu apliecinoši dokumenti - pase un/vai personas apliecība.. un tikai
15.marts 2016, 20:38 | links

30 eur, ja nav kartes.
Ar ceļu policiju iegrābos, kad viss kā vajag, viņu nav, kad nevajag, tieši tai sekundē patrāpās maitas. :D
15.marts 2016, 20:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager