Kas notiek Latgalē

To es saprotu, tāpēc ja braukt, tad uz dīķi, kur dziļums gar krastiem līdz metram, bet pārsvarā 50-70cm. Tāpēc jau arī jautāju par to vai ledus ir caurspīdīgs vai nē :)
12.februāris 2016, 18:49 | links

Šodien pie piektdienas uzēd labāk kādu ķilavu ar aļāku, liec mierā līdakas, ka nesanāk vēdzeles pabarot :) Ledus sevišķi švaks gar niedrēm, domāju, visurrrr...
12.februāris 2016, 18:34 | links

VASALI BIEDRI! Ir tādas kārdinošas domas rīt aiziet ar balansieri gar niedrēm līdakas patrenkāt, bet zinu, ka ledus jau.... khmm.... sūdīgs. Vai var kāds pateikt, kāds apmērais ledus biezums un vai viņš ir caurspīdīgs?
12.februāris 2016, 18:20 | links

Hmm, kādā sakarā skopumu pieminēji???? :((((((
12.februāris 2016, 09:19 | links

Slinkums ar skopumu ne pie kaa laba nenoved,ta ka ko tur briiniities :D
11.februāris 2016, 17:41 | links

Copmann
Šodien švaki redzu, nevaru izlasīt to rindiņu :)
Čoms atvēra acis, izrādās tas auklas gals pie makšķeres, viss apdriskāts kā no d---s izvilkts, tika apgriezts pret aso āliņģa ledus malu, vot tā ir, ka ar kāju izsit veco, a ne jaunu urb :((((( Kstatji, mūžā tas man 2.x, pirms pārs gadiem ĻOŠČ Rāznā ļoti smuka izmēra šitā notināssss....
11.februāris 2016, 11:24 | links

Es ceru tonton,ka arii atklaatos uudenjos Tu turpinaasi statistiku uzlabot :)

Cik sapratu man pienaakas Dienas zivs balva?!:)
11.februāris 2016, 11:02 | links

sestdien gan Lubāns labi no rīta dārdēja...
10.februāris 2016, 14:15 | links

Aizvērām, vai tikai pievērām, tad jau manīs :) Daudz neizplūdīšu, šodien bij smukas raudas, kādas 5-7 pa 200g, lielāku nebij, plaudēns ar uz 210g pavilka, uz Copmanna 5 sugām atbildēju ar 6, varbūt 7 mormenīti pašā finālā iepīrsingoju, kā saka atbildēju Redīsam uz viņa auklas mučkulīti kabatā :), bet murmuli svoločs paspēja ar auklas galu noķert :( Nu man kopsvarā 3,2kg, Copmannam akal savu kilogramiņu nesanāca savākt, pietrūka 2 ķīšu, šie šodien bij aktīvi. Ak jā, tomēr biedru nebiju velti līdzi paņēmis, viņa atsitējs manai copīgai mormenei uz kādām 2 stundām dzīvi paildzināja :), bet eiriks savu cenu atsita :))))))))))))) Sa ripalku!!!!
9.februāris 2016, 22:07 | links

Copmann, tur jau nav kam īsti skanēt :DDD - kas tur no tā cietā ūdens agregātstāvokļa palicies.... ))
9.februāris 2016, 21:16 | links

Zivotaaj,labs bonusss :)
9.februāris 2016, 21:04 | links

Nu jāsāk vien cerēt ka to ledu nokausēs un varēs pilnvērtīgi ar garo pīcku copēt,apnika šitā ziemā...
9.februāris 2016, 20:36 | links

Wodien chalji veel pa ezeriem gaaja .. ledus caurzpiizdiigs cope ni ohti .. teica ka nu paris dienas un tad jau tikai ar Karlsona palidziibu - kursh pietur no augshas. Vienam lidaksim puncii 2 liinja beerni - ta ka tas ruksiic arii saak mosties
9.februāris 2016, 20:16 | links

Ašuk, runa ir par skanēšanu, aurošanu-kad ledus sēžās vai ceļās, upē ir spalgi trokšņi, tāpat ezerā. Nevis par to, kas notiek, kad ledus zem ..irsas pazūd :)
9.februāris 2016, 19:36 | links

Copmann, pēdējais ledus jau nekādu brīdinājuma skaņu neizdveš :DDDDDDDDDD Uz pēdejā viss notiek ar gaismas ātrumu, tikko esi uz ledus un sauss, tā vienā mirklī esi slapjš, ledū, vai zem ledus :((
9.februāris 2016, 19:21 | links

Bijām ar Tontonu-ledus sezonas noslēgumā-Bērzupē protams. Izbraucām ap 8, bij abiem darīšanas. Protams visam īpašu ironiju deva tas, ka manis sagādātie motiļi un baltie tārpi palika mājās-steigā atstāju uz grīdas. ļoti pacilāti pie mašīnas sadalījām pie biedra palikušos 37(meloju-vairāk ;))) baltos no vecas, smirdīgas kastītes. Ar cirka mākslinieku cienīgu skillu uzrāpāmies pa baļķiem uz ledus un gājām tur, kur zivis IR! Ir ilga apmēram stundas 3, kad abu lomi papildinājās ar dažādu sugu zivīm, izbrīnīja palielu ķīšu apetīte, dažs labs ielīda arī pannā. Raudas smukas, breksīši, ķīši, pliči, asari, kāda apakšmute-tas viss nāca ārā līdz 12.30, pēc tam tika nospeista poga-"Stop cope" un sākās riņķu mešana, lai izvilktu jau tikai pa kādai. Lielākā rauda man 240 gr, komrāds vēl gan ziņos, kas šim svarā padevies. Protams, ar mani viņš pamanās to ķērīgāko mormeni iestādīt kādam ķīsītim, par ko prieksss!!! :DDD. Pašam man viens kuilis iedeva paelpot sekundes 5-6, tad izdomāja atbrīvoties, bija ĻĒLS!!! ;)

Visiem ikri sabrieduši, ķīši daudz palaisti ar resniem vēderiem, kas incanti, viens atdeva ap 2 cm garu mailīti, šamo tīrot-hišņiks, odnako!

Straume paātrinās, nes zarus, zāli daudz, uzkāpšana švaka, bet vēl ir, ledus vēl īpaši nebrakšķ, bet laikam maksimums dienu divas nostāvēs, tālāk bīstami...

Diena izdevusies, biedram virs 3 kg, man 1, divas pannas gardumu ;)

Sezons noslēgts, var putekļus no spiņa nopūst.

Sargiet sevi
9.februāris 2016, 19:00 | links

Šodien tiem, kas sēdēja pirms ietekas kreisajā pusē vairāk, bij plaudēni pārsvarā, mēs pa labo pusi ņēmāmies, krastā mierīgi izgājām, vairākās vietās koki nolikti, diezgan sakarīga uzkāpšana, nokāpšana, vienīgi ledus kļuva caurspīdīgāks šodien, rīt vēl točna varēs, a 2dien skatīsimies. Tie, kas copē seklākā, zivju izmēri bij mazāki. Mormene ne liela, ne maza, straume šodien drusku mazāka kā vakar bij. Mašinas šodien kādas 25-30, bet daļa jau ar pīckām pa krastu staigāja. Špiningotājus gan neredzējām, tie nedēļas vidu uzpeldēs :) .......
8.februāris 2016, 00:16 | links

Nedelas atskaite par berzupi... 3dien 3kg parsvara visi plakanie 2vas raudas un smuks asaris. 4dien arii 3kg visi plakanie un 2vi smuki asari uz udas viens zemers peld talak... un 6dien laikam sitam ledum noslegts 4 kg parsvara plakanie un kadas 12 raudas toties smukas visas ap (150-200g) pars asari. visas dienas keru uz balona esma baltais, bet setdienas cope rauda nolauza otro aki un cope uzreiz cita svaka, uz udas 2vas nerealizetas copes, bet loti biezi zivtinjas saskrambatas nevareja saprast vai nu asari plukaja tos mazos plicus vai lidacens... Tonton ka svetdien vareja vel krasta tikt? aa un ja nav noslepums ar cik lielu mormeni straume darbojies? Ar manu balonu nav iespejams pakert straumee par vieglu, parsti cik esmu redzejis raudu izmeri man ir mazaki neka citiem kas straumee copee.
7.februāris 2016, 23:29 | links

Zifotaajs
A nevarēja būt, ka 2 uzreiz šo gribāja saņammāt? :)
7.februāris 2016, 23:28 | links

pldies /bet vienalga ne sanaak?!

preilietis, 7.februāris 2016, 23:15

Jāliek augšējais links no jutubes nevis apakšējais īsais.
7.februāris 2016, 23:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager