Kas notiek Latgalē

Kad izvilku to 68 cm luici - redzeeju ka ir uz muguras kautkaada reeta - nodomaju ka weberklinieki vainiigi, bet maajas tiirot .... mammiit miiljo, taas tak zobu reeetas...pamatiigas liidakas zobu reetas - joka pec jemu cm -meeru un izmeriiju - 13,8 cm starp maleejaam zobu peedaam. Ja klat pierekjina veel woklja izliekumu kur zobu nav - visi savi 15 cm wokliiwi. Tajaa ezerinja ir dzideets pa 4-5-6 kg lidaksiem bet reti - parsvara tadas līdz 1.5 -2. kg. man pa visu laiku bet braukaju diezgan sen , 2.8, 2,3 un 2,2 kg ko izvilku, vienu ko aciim redzeeju vareja buut ap 4kg .. 2 gadi atpaklaj venu novaldiit nevareeju - kaa gaja taa i aizgaaja...
7.februāris 2016, 23:16 | links

pldies /bet vienalga ne sanaak?!
7.februāris 2016, 23:15 | links

Atkal biju zolvas ezeraa/ ledus biistams -sogad laikam beidzamaa cope uz ledus'
https://youtu.be/hXnfRwOMtP4

preilietis, 7.februāris 2016, 22:08

Vasals! Izlasi apakšā: "Noformē savu tekstu, ievieto video, bildes, linkus! Kā to izdarīt? Skaties šeit!"
7.februāris 2016, 22:56 | links

Preilietis
Noķēri ko arī vai tikai acis mieloji?
Šodien akal aizšāvām uz Bērzeni, prafda Copmanns nepietiekami piepelnīja plusiņus, drāts galā situeišenu kontrolēja :) Šodien cope drusku cimperlīgāka, bet kā vēlāk izrādījas, ņefig bij sēdēt vakardienas vietās, citur raudas bij lielākas un aktīvākas, satiktajiem korišiem pa 5-6kg točna, grami līdz 350 tādas, man 15 raudas, 2 ķīši, 2 pliči un ašuks, kopā 1,8kg, raudas smukas, lielākā 180g, pārējās ar pāri sotaciņam, bet kapēc kopsvaru sadalot uz deguniem sanāk ap 100g, naf ne poņas........ Plaudēniem šodien haļava, kādus 4-6 atlaidu, ap 100g ar varēja būt. Nu un kā parasti saldajā gardēdienā Redīsiem: zivīgo mormeni zarā noslīkušā atstāju, pēc tam kādu laiku čortu kacināju, pārs ziftiņas tik, nu šitā apmēram. Ļadus vēl normāls, bija....... :) Nākamreiz no krasta vai pat laivas būs jāpamēģina. Ziemas sezons aizvērts, vismaz uz doto brīdi tā izskatāssssss.....
7.februāris 2016, 22:47 | links

Atkal biju zolvas ezeraa/ ledus biistams -sogad laikam beidzamaa cope uz ledus'
https://youtu.be/hXnfRwOMtP4
7.februāris 2016, 22:08 | links

Wodien biju uz ljadus -- un arii pusljaduu ((( nu ta ir ka praata nav DDD labi ka tikai zabakus piesmelu bet ne ko vairaak nesameerceeju. Atkal ar esmas ziviiteem naprewonka, bet nu kautka kautkaa vismaz plikjenus samangoju - un wodienas rezultaataa 11 stojaki (2 izspljava, 3 atlaidu ,1 noraavas, 1 noraava ziviiti, 1 aizgajaar visu aakji , ko smuki izceela no cilpas, un 3 atnesu maajas. Viena tieshi 50 cm viena 52 un viena 68cm. Ledus - uzieshana drosha tikai pa laipu, urbjot veel naak balts..
7.februāris 2016, 20:59 | links

Alex, 7.februāris 2016, 09:53

PALDIES ALEX/-man ne sanaaca ielikt video/
7.februāris 2016, 18:48 | links

7.februāris 2016, 09:53 | links

Visi nogura no copes?! kur atskaites?!!
luuk kas darijas ZOLVAS EZERA/
https://youtu.be/5SkzncMBcok
https://youtu.be/4_78-Z6jV8A
7.februāris 2016, 00:47 | links

Nu jā, pabijām upē, tagad zifis jātīra, 2,7kg man - 30gab., 95% raudas, daži ašuki, pliči un pusbrekši. Kā parasti, ķera bij pa nedēļu,daudzi uz strautenieku mauca, mēs uz balto. Copmanns jau par visu atvainojās, :), vienīgi nepieminēja, ka 8 žuves kulē iebāza. A es iestādīju 1 mormeni, rīt, iespējams, būs jāatkārto izbrauciens, apmēram tā.
6.februāris 2016, 19:55 | links

Šodien ar , khm, nu sapratāt, ar biedru Tontonu apmeklējām vienu izslavētu upi-Daugavas pieteku ;)

Pēdējoreiz ķēru tur pirms 5 gadiem ar cienījamo, khm, martins_.

Kamēr atcerējos bananēšanas mākslas knifus, tas redīss pamanījās izvilkt tik zivju, ka mūsu mazajai sacensībiņai gals bija klāt vēl pirms 10.00 :D. Respektīvi savu pirmo zivi paņēmu ar pacietību pēc 2.5 st pēc copes sākuma :D. Tad tā lieta aizgāja pamazām, ne kvantums, bet izmērs-rupjš, loms jau uzcepts uz 2 pannām. Jammīga upes zivs.patīkami un prieks par redīsu, kas dabūja šosezon labāko lomu-laikam ļoti gribēja apķert mani...ledus 12-15 cm. augšā jau vaļā. pašā lejā pie ietekas-arī.

Sargiet sevi

P.S. Tonton, es Tevi ar lielo T pieminēju, iedomājies??!!nepaliec tik lepns :)
6.februāris 2016, 19:21 | links

Diena super, cope super!!! Līdz pusdienlaikam pielasiju 6 kg raudu, lielākā 300g bet vidēju ņēma tadas 100-150g. Rīt jābrauc turpināt. Tas Lubānā
6.februāris 2016, 18:21 | links

Šodien ledus vēl bija. Staigāt varēja droši, biezums - kādi 15 cm +-. Jautājums - cik ilgi? Pāris kilo zivju arī pielasīju. Viens bonuss 0.7 kg asara izskatā. Līdakas negribēja. Vēl daži asari un tādi kaltējami plaudīši ap 200 g katrs, bet diena lieliska - kā marta beigās.:) Nosacīti "lielais" pagrāba balansieri, pārējais uz mormiškas. Tas ap 50 ha lielā (mazā) ezeriņā.
6.februāris 2016, 17:00 | links

Zhirtēn, noķerams ir, tik to vietu no krasta kļūst arvien mazāk :((
6.februāris 2016, 13:29 | links

Ashuk velc laukā ziemas shtrumus gradusnjiks rada -5 ;)
6.februāris 2016, 09:46 | links

Aiviekstes iztekā ķeras asari un asarīši, vismaz piektdien tā bija, bet teica, ka ūdens līmenis upē pamazām ceļas.
6.februāris 2016, 05:20 | links

Sveiki, biedri!

Varbūt kāds zin, kāda situācija Aiviekstē šobrīd? Ir kaut kas noķerams?
6.februāris 2016, 00:59 | links

Tas gan :( pedejos gadus ziema tada ne tada palikusi....
5.februāris 2016, 23:15 | links

Man agrāk arī ziemā likās interesantāk, bet ja nav normālas ziemas, tad nafig tādu ziemas copi vajag vispar....
5.februāris 2016, 23:02 | links

Ashuk paga paga vel uz ledus kartiga japasez,marta breksi un citas zivis gaida ;)protams ja normalu minusa nabuus tad lai labak pluss un var no krasta,bet ja ir iespejams labak ljads ;)
5.februāris 2016, 22:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager