Kas notiek Latgalē

Jonius
Tu džigoji vai velcēji? Tak vējš bij paliels, diezgan reti labi rezultāti....
28.septembris 2015, 23:00 | links

Par to licenzi aizmirsu pajautāt tam vīram kurš iekasē par stāvvietu būšu Rušonā tešdien tad pajautāšu!
28.septembris 2015, 20:27 | links

Sveiki! Svētdien biju Rušonu ezerā no agra rīta lidz saulrietam gandrīzvai, noķerti 19 zandarti paņemti 5, pārējie lai aug! Asari kādi 30, tik 6 normāla izmēra 250... 300gr! Aktīva cope bija no rīta un kamēr bija apmācies, saule izlīda un copes gandrīzvai pārstāja un aktivizēties sāka tik pēc pieciem! Tas vis uz diviem protams!!
28.septembris 2015, 20:25 | links

Jazra
Man šodien draugs šito pašu stāstīja, značit drauga čoma paziņas kaut kur krustojas ar mana čoma kolēģiem :))))
28.septembris 2015, 19:57 | links

*katram kukanam
28.septembris 2015, 18:44 | links

Tagad katra, kukanam pa papildus trojņikam jāliek :)
28.septembris 2015, 18:44 | links

šitās emocijas...:D
28.septembris 2015, 18:16 | links

Parasti šeit īsti neko nerakstu, bet džeki.. es vienk nevaru nepadalīties... Neesmu no tiem, kurš pi..dit, man pat tiešais grammu skaits ir principiāls, un nu šoreiz... tas bija pilnīgs piz..ec, goda vārds, es otvečaju! Es vienk ox..el, ka tā vispār mēdz notikt.

Koroče..
Vakar pabiju Daugavā. Bijam ar tēvu divatā, svideteļs ir ja nu kas).. Uzreiz paveicās noķērt līdaciņu, ap 2 kilo. Pirmais prikols bija tāds, ka viņai no mutes bija redzama aste, izrādījās, samiņš, puse jau pārvārīta, puse jēla, tāds ap gramiem 500. Kā tā taisījās rīt vēl vienu zivtiņu, noslēpums. Žadnostj frajera sgubila))
Ķeram tālāk, bet nekā nav, copes arī īsti nebija todien. Tad paiet jau kādas stundas trīs, mēs piebraucam viena smuka līcīti, bez straumes, 2.5m dziļš. Mētājam, mētājam, skatos pa malām. Tad dzirdu, mans ''kukans''raustās, nu tas,pie kura līdaka piesieta pie laivas. Man uzreiz ieslēdzās smadzenes, un es saprotu, ka pēc trim stundām tā dvuška tā sisties nevar, tur riktīgi rāva bortu nost. Bļatj! es skatos, tur titaniks manu srano dvušu rij! Tas krokodils pāri 10 kilo, var būt lielāks, es īsti nesapratu, no virspuses grūti spriest, lielākas arī īsti neesmu redzējis.. Kliedzu tēvam, mūsu sčuku žrut! ;D tas skatās un nevar noticēt savām acīm! kamēr rāvos pakaļ sačokam, tā bija jau nost ;/
Tāds lūk stāst... Prieks, ka paveicās pabūt tādā situācijā, atmiņas uz visu mūžu, būs ko bērniem stāstīt)) Novēlu jums arī līdzīgo!
28.septembris 2015, 17:57 | links

Copman, toties pēc tam no trīslitru burkas iekabināju:)))))
28.septembris 2015, 15:20 | links

runājot par Rušonu, licence vajadzīga no 01.10.2015., vismaz es tā sapratu no "Novadniekā" rakstītā.
ja uz rokām ir derīga licence uz citiem Riebiņu novada ezeriem, tad tā der arī uz Rušona...
labojiet, ja kļūdos
28.septembris 2015, 13:20 | links

Nu tas ir taa ka man 3x braukt 3 galvas - kāds cits brauc 3 reizes i copi neredz , bet vinja kompanjons pa 3 reizem 10 galvas izvelk..... vardu sakot nekur ta neiet ka pie uudenjiem.... nebrauksi, ta i neuzzinasi kas un kaa
28.septembris 2015, 10:11 | links

Copē nebiju, bet pie Višķu ezera pirtsdrupām piebraucu vakardienas pēcpusdienā palūkot kas notiekas. Bij 2 kompānijas ar fīderiem un gruntenēm uz dzīvo. Neko dižu nemanīju - pa kādai raudiņai, un ašuki bij tik rīta pusē. Satiku arī velcētāju krastā meklējot sēnes...
Izbrīnīja grunteņotāju/gumijotāju neesamība. Zivs aizgāja laikam.
28.septembris 2015, 10:08 | links

Šodien ar junioru bijām Daugavā, ap pusdienlaiku tik izbraucām, tā sanāca :( Uz diviem 2 zaļās atlaidām, vēl pa pārs copēm, pa pārim nokratījās un viss.....
27.septembris 2015, 19:37 | links

Nu, bet galvenais, kas priecē, ir tas, ka Copmann turpina sevi uzturēt formā vicinot ķeseli :) Pēc div nedēļām var noderēt :)
27.septembris 2015, 18:47 | links

laikam Raznas butes aizgajushas talak no krasta 0 jau 3 rezes pie raznas i katru reizi pa vienai copei un vienam krastaa i citiem arii ne labak
27.septembris 2015, 18:37 | links

Vīri kāds ir ūdens līmenis Lubāna? Savādāk pirms 2 nedēļām bijām motors vairāk pa dūņām gāja ne kā pa ūdeni.

musejais77, 27.septembris 2015, 17:24

99% bez izmaiņām domājams....
27.septembris 2015, 18:09 | links

Vīri kāds ir ūdens līmenis Lubāna? Savādāk pirms 2 nedēļām bijām motors vairāk pa dūņām gāja ne kā pa ūdeni.
27.septembris 2015, 17:24 | links

Beidzot Tontons atradis pārinieku kuru var appķert:))), jo izklausās ka būs piemirsis iepriekšējo gadu rūgto pieredzi, it īpaši trīspadsmitos datumus:)))))

modrais13, 27.septembris 2015, 13:02

Diez vai apķert, a mums ar Tevi vispār neizšķirts, ja atceries :DDD
27.septembris 2015, 13:35 | links

Beidzot Tontons atradis pārinieku kuru var appķert:))), jo izklausās ka būs piemirsis iepriekšējo gadu rūgto pieredzi, it īpaši trīspadsmitos datumus:)))))
27.septembris 2015, 13:02 | links

Copmannam LIELO laiks sākas tad, kad ūdenim lediņu velk virsā, a tad vairs nevar iemest.. vot i atkal laba otmazka, kāpēc trofeju nava :)))))

martins_, 27.septembris 2015, 10:09

4-tā šogad
27.septembris 2015, 11:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager