Pievienojos apsveikumam! :)
Šodien onlainā gaidāms Orbits :))))
Šodien onlainā gaidāms Orbits :))))
8.aprīlis 2015, 08:40 | links
preteja krasta vareja dzirdet tiri labi ka nu asari labaki neka berzupee :D svetdien necope 5 asari viens 400 g. citi asari jau iznarstojusi ta ka brauciet vel uz x vietu...
Piektdien un sestdien Berezaukas baseinā ļoti labi asaru lomi :) ... šodien vnk atpūtos mājās, sievastēvs neizturēja un skrēja vēl, bet petrovičs to tik gaidīja :))))) ...
eduks, 5.aprīlis 2015, 21:12
seafish89, 6.aprīlis 2015, 17:29
Nē, paldies, pavasara asaru sezona līdz šo būs galā :) ... Raudas negribu, pusmužu šīs esmu vilcis :), ja gribētu, tad man ir vietas, kur točna ne mazākas, kā Bērzupē :). Vēl varbūt kādu glumāku zivi uz jūsu pusi atbraukšu patramdīt, kad siltāks būs :)...
eduks, 6.aprīlis 2015, 20:40
preteja krasta vareja dzirdet tiri labi ka nu asari labaki neka berzupee :D svetdien necope 5 asari viens 400 g. citi asari jau iznarstojusi ta ka brauciet vel uz x vietu...
Piektdien un sestdien Berezaukas baseinā ļoti labi asaru lomi :) ... šodien vnk atpūtos mājās, sievastēvs neizturēja un skrēja vēl, bet petrovičs to tik gaidīja :))))) ...
seafish89, 6.aprīlis 2015, 17:29
edukam
Ir labi tur, kur mūsu nav :D
Copmann, 5.aprīlis 2015, 21:46
Nu kāpēc nav :)) !? Es ar biju starp tiem "vilcējiem" :DDD...
Interesanti, ko Tontons ar Orbītu darīja ;)))!?
eduks, 6.aprīlis 2015, 16:59
edukam
Ir labi tur, kur mūsu nav :D
Copmann, 5.aprīlis 2015, 21:46