Jonss, man jau agrāk viņas nepatika, bet kad vienā jaukā reizē sēžot uz krasta ar sencīti runājot viena nāca virsū..... paldies, to kanālu vasarā neapmeklēju vienkārši.... pavasarī kādu reizi gadās.... ta dažas zivju sačokā ielien ta vēl visādi piedzīvojumi.....Paldies, tas nav priekš manis.....
Vienreiz bija tā, uz trešā līkuma pie vienas no dīķa trubām sēžu arī krasta, nu redzēju ka kaut kāds gumijas šlangs mētājās ūdenī.... atbrauc džeks no Rēzeknes uz nakts copi vakarpusē un tādu komentāru norunā, ōō jau čūskas pazudušas, ka uz zemes jau cilvēks sēž..... - es tā neiebraucu..... - apnika copēt, aizgāju pie sencīša tāpat krastā sēžu, atskrūvēju sprite limnādi, gāzes iet, iziet, tik dzirdu ka šņāc joprojām kaut kas, fiksi paskatos pa labi, nāk virsū čūska šņākdama...... a kā i vasarā kaut kādas krosenes kājās, ne gumijas zābīši nekas tajā karstajā saulē.... pielecu kājās, čūska joprojām šņāca, tas džeks ieraudzīja, atnāca nosita ar koku, iemeta upē un sāk stāstīt, ka tagad viņu baigi maz, saka vot pirms nedēļas pāri simtam manījis to čūsku.... a čuvaks bez emocijām, tikko čūska bija, nosita, uzēda salātiņus un copēja tālāk :DDD Bet man pēc tās reizes, vienkārši nevelk turp vasarā.... un ja nu aizbraucu rudenī vai pavasarī vienmēr kājās gumijnieki....
2.marts 2015, 20:36 |
links