Man jau arī pofig par to ar mašīnu braukšanu pa ledu, es vienkārši par vienlīdzību uz ledus -ja var ta visi var braukt, ja nevar, tad nevar neviens!!! Nevis kā tā kundze ierosināja pa ledu atļaut braukt tikai zvejniekiem, kam tīkli ir uz ezera un tūrismu organizēt..... Pietiek jau ar Bāku -tūristiem uzcēla, ar savu kuteri mauc kur pagadās, vēl ezera maz, arī pa Rēzeknes upi ar pilnu švunku ņirgādamies par makšķerniekiem, tur nekādas eļlas utt nenoplūst, tikai pleķi ūdenī paliek..... Es par to! Hotentots pareizi saka, ja ir riktīga ziema, lūdzu mauc, kas vēlās, bet ja tāda ziema kā šī, tad labāk ar likumu tādā gadā aizliegt i miers! Jo mums jau cilvēciņi arī drīz pa ledu mauks, kurš ir 1 cm biezumā.... JA smadzeņu nav, tak lai slīcina cik uziet tās mašīnas un jo biezākas jo labāk :DDD - Varbūt vismaz kādam pieleks, jo ja vecu grabažiņu noslīcini, a kāda tur mācība izvelc ārā tolmetā nodod, pērc nākamo i brauc nākamajā dienā atkal pa ezeru.... LAi pamācās kaut vai no Peipusa piemēra... ir kad atļauts, ir kad aizliegts ar auto pa ledu pārvietoties.... Bet Lv vēl tāls ceļs līdz tādai sakārtotībai ejams, ja pat makšķernieka kartes sistēmu nevar sakārtot kā Igaunijā arī pie mums....
2.marts 2015, 10:01 |
links