Vides faktos rādija Lubančiku.... Tik man tā interesants likās viedoklis ar transportlīdzekļiem pa ledu atļaut braukt zvejniekiem, kuriem tīkli ezerā un kādu tūrismu cipa organizēt kā Peipusā.... Tik jautājums ar ko zvejnieks no makšķernieka atšķirās???? ja lielākoties zvejnieku tīkli atrodās tur pat, kur arī amkšķernieki makšķerē? - Ja nedrīkst tad neviens nedrīkst un basta! Vispār jau tā braukšana ar mašīnu pa ledu bieži vien ir reāla izlaidība, kā paskatos copē līdz 500 metriem, nu maksimums 1km no krasta un vajag aizbraukt un mašīnu pie dirsas atstāt.... Darba dienās darbos jau nosēdēts, vismaz prieks izkustināt kaulus pa ezeru pastaigājoties.... Ir jau daži vecāki cilvēki vai ar invaliditāti, tad vēl neko nesaku, jo pamakšķerēt ta gribās.... Kā šogad ledus tā nekāds biezais nebija, bet cilvēkiem prātiņš bik aptrūkās un rezultāts ir tieši tāds kā bija paredzams.... ( Tas par izpeldinātām mašīnām) !
Lai arī esmu sīkais un bieži vien nedomāju ar galvu braucot ar auto, bet līdz šim pie stūres pats ne reizi neesmu pa ezera ledu braucis !
Tad jau redzēs kas un kā būs nākotnē, par cik mani tas neskar, es tikai priecātos, ja aizliegtu pārvietoties pa ezera ledu ar jebkādiem transporta līdzekļiem, vienīgais, kam manuprāt jāatļauj pa ledu pārvietoties būtu -inspektoriem, jo viņi nav roboti tos kilometrus izstaigāt un tas prasītu pārāk daudz laika......
28.februāris 2015, 19:52 |
links