Kas notiek Latgalē

Sidla, viens copmanis stāstīja kā asarus atvilcies no 200 un augšu gramiem 40 gabalu vienā darbadienā šonedēļ vai pagājušo nedēļ.... runāja kaut ko par Rēzeknes upi - vai zapretku vai ko viņš bij domājis, to nezinu....
pēc 2 dienām aizbraucis vēl 20 gab smukus asarus dabūjis.... Tikai pats enzin kāpēc no Aiviekstes puses skraidīja pa niedrēm ruduļus meklēdams :DDD
1.marts 2015, 10:28 | links

Vakardienas Lubančiks pārsteidza ar skaistām zuvēm.Skaisti āšuki(lielākais ar dzelzi ap400),tiešām jau tīrāmas raudas.Karodziņš klusēja, ruduļi zālēs lusēja.
1.marts 2015, 09:56 | links

Nēesmu redzējis tārpus ne līdakām,ne asariem.visbižāk redzēts ir pličiem .

aivrs777, 28.februāris 2015, 07:01

Pličiem, brekšiem, raudām ir lenteņi, kas cilvēkam nav kaitīgi, ja apēdīsi, viņš cilvēka kuņģī nosprāgs. Tārpu cilvēks var noķert no plēsīgajām zivīm. Tajās tas briesmonis ir kāpura formā, pavisam neliels ap 2 mm muskuļos. Ja to jēlu cilvēks apēd, tad gan puncī var izaugt 10 m garš.Bet kurš gan ēd jēlu līdaku.
28.februāris 2015, 21:20 | links

Rāznā pabijām, Strodos. Kad migla drusku izklīda, ieraudzīju cilvēkus 100 pie paša krasta vienā vietā. Laikam žors bij, mēs iegājām no vasarnīcām. Drusku pacopēja no rīta līdz 10, tad 14-16. Pa kg 2-5 ielasījām, tādi plaudēni līdz 400g, uz 2 kompaškām 1 začots, ap 2kg. Būs laikam jāliek mierā lielā peļķe, vai nu nevaru riktīgi atkost vai rokas līkas, bet kaut kā neiet :(((( Plaužu vietā asari ķērās :)))))))))))) Uz sēkļiem augšā - lejā, izmērs nekāds...........
28.februāris 2015, 21:12 | links

šodien lubāns.. apaļa nulle.. iebraucām kilometru iekš, baigā migla bija tālāk nedevāmies.. ar auto laikam vairs nebraukšu.. ledus niedrēs tāds, nutāds :D:D:D:D
28.februāris 2015, 20:54 | links

Vides faktos rādija Lubančiku.... Tik man tā interesants likās viedoklis ar transportlīdzekļiem pa ledu atļaut braukt zvejniekiem, kuriem tīkli ezerā un kādu tūrismu cipa organizēt kā Peipusā.... Tik jautājums ar ko zvejnieks no makšķernieka atšķirās???? ja lielākoties zvejnieku tīkli atrodās tur pat, kur arī amkšķernieki makšķerē? - Ja nedrīkst tad neviens nedrīkst un basta! Vispār jau tā braukšana ar mašīnu pa ledu bieži vien ir reāla izlaidība, kā paskatos copē līdz 500 metriem, nu maksimums 1km no krasta un vajag aizbraukt un mašīnu pie dirsas atstāt.... Darba dienās darbos jau nosēdēts, vismaz prieks izkustināt kaulus pa ezeru pastaigājoties.... Ir jau daži vecāki cilvēki vai ar invaliditāti, tad vēl neko nesaku, jo pamakšķerēt ta gribās.... Kā šogad ledus tā nekāds biezais nebija, bet cilvēkiem prātiņš bik aptrūkās un rezultāts ir tieši tāds kā bija paredzams.... ( Tas par izpeldinātām mašīnām) !
Lai arī esmu sīkais un bieži vien nedomāju ar galvu braucot ar auto, bet līdz šim pie stūres pats ne reizi neesmu pa ezera ledu braucis !
Tad jau redzēs kas un kā būs nākotnē, par cik mani tas neskar, es tikai priecātos, ja aizliegtu pārvietoties pa ezera ledu ar jebkādiem transporta līdzekļiem, vienīgais, kam manuprāt jāatļauj pa ledu pārvietoties būtu -inspektoriem, jo viņi nav roboti tos kilometrus izstaigāt un tas prasītu pārāk daudz laika......
28.februāris 2015, 19:52 | links

Šodien pabiju lubāna itkā neko pavilkt vareja. Dažas raudinas pavisam prāvas finierīši ari trapijas. Nu kopumā normāla atputa!
28.februāris 2015, 18:42 | links

;Sodien tika izbraukts ar merkji paris stundas veltiit viena apgabala izpetei Raaznaa ... uz majam atbraucu bez nevienas zives .. ne jau tapec ka zive nekjeras .. bhet visus amnestejamos amnesteeju iznjemot kadis 8 kjishus kas tik atstati vaarnaam bariibai. tas kurhs buutu vedams uz majam aizpeledeja augt vel lielaaks ( Plakanais) kaadu pusotru metru pacelu un aizgaja ... rezultati citiem ... kam nekaa kam paris ppusplaudiishi .. kam viens kam 2 kam 3 lielie plakanie.. Stridos kadam makjsrer tika aizstiepta prom . vardu sakot zife kust un lielais plakanis ariii vajag tikai meklet un rakt
28.februāris 2015, 16:46 | links

Visvairāk "svešo" man trāpījās Burtnieka plēsoņās, Latgalē tik Višķos 2 līdakās un vienā asarī Preiļu rajona ezeriņā bija...

Vnk vienmēr interesē, ko ēd tajā brīdī, tapēc ķidājot sanāk nopētīt uzmanīgāk...brr
28.februāris 2015, 12:53 | links

Lenteni vajag sacept kopā ar kartupeļiem un tik ammā iekšā :))
Olbaltums vien ir!
28.februāris 2015, 07:08 | links

Nēesmu redzējis tārpus ne līdakām,ne asariem.visbižāk redzēts ir pličiem .
28.februāris 2015, 07:01 | links

Manam tie "Svešie" bija-līdakas, asari, brekši, raudas,pliči, un vienreiz vīķei viens torčīja.. Ēst, nu nē, pa taisno iznīcināt, lai neatkārto ciklu. brrr

Starp citu, līdakām un asariem bija trāpījies diezgan bieži. Brekšiem-visvairāk, tos vairs neķeru.
28.februāris 2015, 03:28 | links

Ko jūs iespringstiet ar tiem lenteņiem. Nav viņi cilvēkiem kaitīgi. Krievijas ziemeļu tautām sskaitās delikqtese :-D
27.februāris 2015, 22:38 | links

Shad tad Burtnieka liidakaam ir redzeets lentenis punciitii
27.februāris 2015, 22:19 | links

Vajag kā nākas termiski apstrādāt un ok.

Domaataajs, 27.februāris 2015, 20:19

nē paldies es atteikšos tādus ēst vai citus cienāt bet tam es varētu piekkist ka tos var ēst pareizi pagatavojot jo plēsīgās zivis neškiro kuram ir tārps vēderā un kuram nav bet plēsigajām zivīm tadi nav redzēti esmu redzējis tikai 3 zivju sugām plaudis'plicis un rauda

Lacky, 27.februāris 2015, 21:33[/quote]

Cits pacienās :)
Protams, ka tārpi ēdienā apetīti tikai ķīniešiem varētu veicināt.
27.februāris 2015, 21:53 | links

Man 1x pa visu laiku līdakai cērmes zarnās bij. Tā drusku riebīgāk jau bij tīrīt tās kiškas, bet pēc izmazgāšanas tas viss aizmirsās :))))
27.februāris 2015, 21:40 | links

Domaataajs, 27.februāris 2015, 20:19[/quote]

nē paldies es atteikšos tādus ēst vai citus cienāt bet tam es varētu piekkist ka tos var ēst pareizi pagatavojot jo plēsīgās zivis neškiro kuram ir tārps vēderā un kuram nav bet plēsigajām zivīm tadi nav redzēti esmu redzējis tikai 3 zivju sugām plaudis'plicis un rauda
27.februāris 2015, 21:33 | links

Nu Šuņkā ir ielaisti gan sami, gan karpas,trāpās gan vieni, gan otri, bet vasarā. Šestakoviči vai ļoti līdzīgs uzvārds, viņi paši arī motili mazgā, bet šogad kaut kā neredzējās.
Rīt uz Rāznu, mēģināsim Petrovičam pa muti iedod, citādi pēdējā laikā jau kājslauķi viņam esam palikuši. Nu kaut kad tam slotas kātam arī jāizšauj!!!!!!!!!!!!!!
27.februāris 2015, 21:28 | links

it kā nekādas kaites cilvēkam nav bet es gan tādas zivis usturā nelietoju esmu dzirdējis ka daži to zivi kautkā pagatavo un apēd un nekas nav noticis es gan labāk nerisķēju

Lacky, 27.februāris 2015, 15:31

27.februāris 2015, 20:19 | links

es gan pēdējo reizi mēģināšu 7dien Lubančiku borozditj, tad, ja mīnusu nebūs, sākšu Dubnu bombardēt, bet ja mīnusi vēl - varbūt..
27.februāris 2015, 20:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager