Kas notiek Latgalē

Ja kads grib braukt copet uz lubānu no naglu puses labak. Nē pirms dambja uzlikta aizlieguma zime un gruzaviku vaditaji visai neapmierinati!

Ainisss, 24.februāris 2015, 11:18

Ainisss, kā tad braukt? No Nagļu puses vai citas? Un starp citu tev profilā karikatūra no mana bloga. Hi. Lieto vesels, man nav žēl.
24.februāris 2015, 18:27 | links

Aini, jāpriecājās, ka gruzaviku vadītāji ir tikai neapmierināti, bij dzirdēts pa ausu galam, ja kāds atstās auto uz dambja, copējot, tikšot saukta policija utt :((
Cik esmu dzirdējis laikam tik svētdienā viņi nebraucot....
24.februāris 2015, 18:25 | links

Vakar ,plaudi meklēdams nostaigāju pa Dagdas ezeru entos kilometrus.rezultāti izpalika.Tie kas palika uz bedres vēl kaut ko izkratīja.

Šodien meklējām plaudi uz Ežezera.Veiksmīgākie līdz 14.00 savilka pa 4.kg.
Plaudis stav pusūdenī ,grūti pierunājams.
24.februāris 2015, 17:50 | links

Ja kads grib braukt copet uz lubānu no naglu puses labak. Nē pirms dambja uzlikta aizlieguma zime un gruzaviku vaditaji visai neapmierinati!
24.februāris 2015, 11:18 | links

Bišk 2 bildes iemetu albumā: Višķu kuilis skaidrs, bet Sventē vai nu sīga vai repsis ap 30cm, trakoja kā negudrs, nofočējās un aizpeldēja.

tontons7, 23.februāris 2015, 21:48

Repsis...
23.februāris 2015, 23:04 | links

Bišk 2 bildes iemetu albumā: Višķu kuilis skaidrs, bet Sventē vai nu sīga vai repsis ap 30cm, trakoja kā negudrs, nofočējās un aizpeldēja.
23.februāris 2015, 21:48 | links

Nu, pirmkārt, apsveiciens visiem vīriešiem, kuri 2-3 gados daudz ko redzēja un piedzīvoja.
Otrkārt, arī šodien copēju, Sventes ezerā, rezultāts pavisam švaks, pareizāk viņa naf :) Ašuks copēja no rīta, kamēr manis tur nebija un vakarā, kad es jau tur nebiju :) Za ripalku!!!!!!!!!!!!!
23.februāris 2015, 20:04 | links

It kā ziemā lieli mīnusi nav bijuši, bet tik daudz copmaņu, kas pa ezeru kā atsaldēti ar automašīnām braukā neskatoties uz plaisām utt..... Var tikai pabrīnīties.... JA vien tā viņi var gūt mācību, tad lai jau, cerams vismaz pēc tāda notikuma nāks pie prāta......
23.februāris 2015, 19:51 | links

Pirms 3.gadi ,kad biju Peipusā tad vilkām tādas ap = - 300 gr.Nu tad laikam vēl dzīvoju vecajos laikos:)
23.februāris 2015, 18:39 | links

Aizmirsu: šodien, ezerā, Lubāns, vēl viens auto noslīka.........
23.februāris 2015, 18:35 | links

to sidla5: nemaz jau tās raudas tik mazās, kā Peipusnieces nebija.......... Peipusa vidēja rauda ir ap 100-150gr.
23.februāris 2015, 18:34 | links

diezgan maz info par rāznu,varbūt var kāds padalīties :) alūksnes ezers abloms konkrētais!gribētos uz rāznu aizbraukt,nekad nav būts,no kurienes labāk braukt?Ja runā par balvu motili tad tā arī ir,ka rēzeknē labāks,jo uz balviem ved no rīgas un nevis labo,bet gan smalko piebarojamo :(
23.februāris 2015, 18:16 | links

Sidla, tā viš i :)) Man kaut kā neērti braukt ar garo vasaras bada pātagu, ja vēl ir ledus, jo ledus tik 2-3 mēneši, kad var droši copēt, bet ja izdosies sarakt sliekas pa nedēļu, ta būs jāaizbrauc ar laimi izmēģināt, ja vēl nebūs visas zivis izķertas :D
23.februāris 2015, 17:36 | links

Līmenis ideāls,ne par zemu,ne par augstu.Paldies dievam ,vēl liela daļa presingo Lubančiku uz ļedus,tā kā pārsvarā pagaidām dzirdu Latviešu valodu.:)
23.februāris 2015, 17:22 | links

Sidla, ar to mācēšanu šobrīd tur ir kā ir.... , ja 99% copmaņu velk, ja ir zivis un viņām ir ņemamais brīdis, jeb žors, tad jau arī iesācējs vilks :)) Tas tā.... copmaņu pilns kolhozs kā parasti pa turieni, citi cik dzirdēju jau 3!!!!! naktī pie upes bijuši sestdien, lai tik tiktu pie vietas.... Tas man tā neliekās pavisam normāli.... lai nokūst sasalušais ceļš pa pļavu , pārādās dubļi un kad nevarēs vairs aizbraukt pat ar zemām vieglajām mašīnām kā tas ir tagad, tad arī varēs turp ar bobiku rāpot, jo daudziem slinkums kājām iet to gabaliņu līdz bedrēm no slūžām.... ( Man tai skaitā :DDDDD ) - vismaz viens otram uz galvas nekāps.... :))
Man patīk Aiviekstē makšķerēt, bet ne šajā brīdī, kad sūdīgi normālā vietā tikt...
Ja biji arī vakardien, kas ar ūdens līmeni notikās, jo info ienāca, ka sestdien ūdens līmenis esot cēlies, jo slūžas atvērtas bijušas... - moš jau viss zem ūdens?
23.februāris 2015, 09:22 | links

Brīvdienas pavadītas pie Aiviekstes upes ar feederiem.Ko lai saka,upe dzīvo.Pacietīgākie un skraidelīgākie velk gan uz mailītēm,gan uz smarzīgajām gumijām ašukus,izmērs dažāds,bet pārsvarā cepamie un ēdamie.Velk uz dzīvajām līdakas,gan ielas,gan mazākas.Es vilku to,kas ķērās.Asari neatradu,bet pavasarīgā rauda arī mani iepriecināja un lika sajusties kā makšķerniekam,kas arī kaut ko prot izvilkt.Svētdien patraucēja lielās vēja brāzmas,bet toties copes un izmērs bija solīti lielāks kā sestdienā.Ņēma sliekas un gaļenieka kokteili,iebarojamais mikslis ziemas sausais motilis +kaut kāda plaužu sausā barība+trušu graužamās granulas.Cope dienas garumā nevienmēŗiga ,ar viļņošanos un starplaikaim, ik pa stundai,pusotrai.Ja sestdien tikai meklējoties izmērs bija normāls,tad jau svētdien pārsvarā Aiviekste Peipusnieces.Bet protams ne jau 10 kg.Lai vai kā,pasakaini pavadītas divas brīvdienas pie Aiviekstes māmulītes.Ne asakas tiem kas grib,kas var ,kas prot!!!
23.februāris 2015, 08:41 | links

:D
22.februāris 2015, 22:12 | links

Lubānā ruduļi un lielas raudas šodien ņēma labi. Sistēmu gan nesapratu, tad barotajos caurumos, tad vecajos, tad uz grunts, tad pusūdenī...interesanti, ka zālēs nebija mazo raudu, tik lielās pa retam un ruduļi.

Garkalniets, 21.februāris 2015, 22:56

Paldies, uzjautrināji! Lubānā un pusūdenis, nu tas forši izklausās :D ...
22.februāris 2015, 22:03 | links

šodien Dagdas ezers ar zivīm nelutināja.Sākās viss daudzsološi;pirmajā alīņģī uzreiz cope,kaut kas ap 400.gr -pavilku paris metrus un viss,tad raudiņa tāda ap 100/gr pieteicās,tad sīcene.Uz plaužu bedres nosēdēju stundu,rezultāta vienu au 150.gr. izmānīju.Asaris neatsaucās,karogo nešāva.Retie makšķernieki sāka tīties prom ap 12.30.
22.februāris 2015, 19:14 | links

Šodien ar kājām apcilpoju pāris ezeru, nekur nekas prātīgs neķērās, citos ledus plaisāja ka copi varēja negaidīt un piegriezās vienreiz tie kam kartes nav cik var, 5 nopelnījās.
22.februāris 2015, 19:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager