Sveiki kolegi.
Vai kāds jau ir bijis šogad bērzupē, un ja bijis, tad kādi rezultāti. Var rakstīt privāti.
Vai kāds jau ir bijis šogad bērzupē, un ja bijis, tad kādi rezultāti. Var rakstīt privāti.
15.oktobris 2022, 08:26 | links
egilss [13.10.22]: Vai kāds var nokomentēt kā ar apstākļiem un copi Aksenovas ezerā, škeltovas pag., Krāslavas novadā.Čomam tur ir privātīpašums pie paša ezera un arī ir azartīgs copmanis. Vasarā ir smuki paskaldījis asarus uz atvadas sistēmu , tagad pieklusums. Trāpās arī smuki plauži, līņi. Līdaku ezerā dzīvo arī diezgan daudz, tikai izmērs nav baigi liels.
Izlasīju visu ko piedāvā internets, bet reāli jau dzīvē viss ir savādāk.
Var gadīties, ka dzīve liks tur nedaudz padzīvot.
Šodien Daugava zem Daugavpils 53 54 59 līdakas,vēl viena maziņa un viena norāvās neko tāda arī, no krasta uz gumiju, tas vis 3 stundās!
Jonius, 6.oktobris 2022, 18:08
Sīvers no 8 līdz 15:30. No rīta 8-9 laivas, pēc 13 redzēju tikai vienu. Tādu štangu pēdējo reizi maijā redzēju. Nevienas copes - ne ašuks, ne līdaks. Dziļums mēģināts no 4 līdz 16 metriem. Laiks
copei izcils, kas tai zivij nepatika, hvz.
gincchs, 2.oktobris 2022, 17:13
Nesen 2 brīvdienas centāmies patramdīt ašuku. 1majā dienā vēl atsaucās pa retam, 2 dienā nini... Sajūta mani vajajā ka šamie mazumā gājuši salīdzinoši ar gadiem 3-4 atpakaļ. Tas pēc devēju signāliem.
Un tīrais ūdens dara savu - daudzas vietas - rakušņiki - apsūno un beidz būt interesanti zivij. Apaugums ezerā attīstās empīriski. Vajag Dridža dziļumus apskatīt kaut kā....
spiningists, 3.oktobris 2022, 07:45
Sīvers no 8 līdz 15:30. No rīta 8-9 laivas, pēc 13 redzēju tikai vienu. Tādu štangu pēdējo reizi maijā redzēju. Nevienas copes - ne ašuks, ne līdaks. Dziļums mēģināts no 4 līdz 16 metriem. Laiks
Nesen 2 brīvdienas centāmies patramdīt ašuku. 1majā dienā vēl atsaucās pa retam, 2 dienā nini... Sajūta mani vajajā ka šamie mazumā gājuši salīdzinoši ar gadiem 3-4 atpakaļ. Tas pēc devēju signāliem.
Un tīrais ūdens dara savu - daudzas vietas - rakušņiki - apsūno un beidz būt interesanti zivij. Apaugums ezerā attīstās empīriski. Vajag Dridža dziļumus apskatīt kaut kā....
spiningists, 3.oktobris 2022, 07:45
Dzeki bija divataa no 9 lidz 15:00 . es no 11 lidz 17:00 .aLabakais copes laikis bija tieshi ap 2 dienā.Jo pusstundas laikaa mums uz trijiem bija kadas padsmit copes, laikam bars bija piegajis. bet nu tas ir .. veixmes staasts.... jo var 5 stundas nebuut nevienas copes . un tad 20 min laikaa 5 zives krastaa..Galvenais noteikums - ir jaabuut krastaa un piickaam jaabuus samestaam DDD tad varbuut
zivotaajs, 29.septembris 2022, 11:16
Par gari laiki, biju izvēdināt mozgus pie Rāznas... 5 copes, 4 plakanie.. Viens duplets, bet tie taadi, par abiem bik pari kg..2 copes garaam, un divi smukulji... 1,960 un 2,120... Blakus kompanijai tika laikam toli 11 toli 12... Izmeraa no 600 gr lidz gandriz 2 kg.. Tā ka brekšuks kust, un var nokjert... Ar piebildi,... ja paveicas
zivotaajs, 25.septembris 2022, 21:31
badapiicka [17.sep]: Vai kāds bija šodien Dagdas ezera sačos? Kādas sekmes? Lomi?Biju. 20+ ekipāžas. Lomi kā kuram, dažiem barankas, pa ašukam. Pirmajām trīs vietām diezgan neko lomi. Lielākā līdaka 4+.
Man pašam 5 līdakas, bet diemžēl tikai 1 mērs (54), un visi 4 zemmēri bija ļoti tuvu mēram - 49.8, 49, 48.5, 47 .
Asaris šodien vismaz man pazudušais dēls - pa nullēm, neskatoties uz to, ka akcents tika likts uz viņu.
gincchs, 17.septembris 2022, 20:32