Kas notiek Latgalē

http://www.delfi.lv/novados/kraslavas-novads/zinas/ardava-ezera-atklatas-18-retas-un-aizsargajamas-sugas.d?id=43836550

Beigsies ar to, ka zināmi cilvēki iežogos teritoriju, lai ganīt lopus īpaši aizsargājamā teritorijā, par to saņemot īpašus atbalsta maksājumus...
21.novembris 2013, 16:13 | links

Hotentot, nu, katram savs, bet tomēr šķiet, ka tie acīs ietriektie pirksti nepiešķir bildei nekādu estētiskumu un skaistumu.
Tā kā lielākoties copēju viens tādā veidā smuku bildi uztaisīt ir grūti, tad bilžu no copēm man vispār ir gaužām maz, jo kautķermeņu bildēšanu copes beigās arī neatbalstu :)
bet runa vairāk gāja par to - ja rādi kaut ko citiem, tad rādi skaisti, nevis kak popalo. :)
21.novembris 2013, 15:25 | links

martins_, nav jau runas par līdakām ar dubļu peļķes vai sūdu kaudzes "sveicieniem" uz sāniem. Kāpēc visi cepas aiz tām acīm? Kas tur neestētiskāks par citiem turēšanas paņēmieniem? Tikai tas, ka daži uzskata, ka tā nav pareizi. Lasi aiz astes tur un tas ir gluži OK, bet līdaku aiz acīm neesot labi.
Ja cilvēkiem nav problēmu, viņi tās sāk izdomāt...

Tāpēc no manis te arī bilžu pienesuma nav nekāda - pagrūti savu prasto gaumi estētiem pielāgot...
21.novembris 2013, 14:59 | links

Un par bildēm arī - nu beigtai līdakai jau po, ja šo aiz acīm tura, bet kāds tādai bildei ir estētiskais līmenis? nekāds. Bildes tomēr taisam, lai tās būtu forši apskatīties arī vēlāk, līdz ar to, tās izspiestās acis, asiņainie un sūdiem nolipušie kautķermeņi izskatās nedaudz stulbi, vienīgi kā veids, lai palielītos ar to, cik ir izdevies noskalpēt. Tai pat laikā par smuki nobildētu tīru un, ideālā gaījumā, dzīvu zivi, prieks būs vēl ilgi.
21.novembris 2013, 14:02 | links

hetch, bez najezdov, bet vai esi provējis kādu vismaz 3+ kilo atlaist? Pirmās reizes var būt jocīgi, tam pārkāpt, bet tā i viena feina sajūta.
Negrasos nekad audzināt cilvēkus, kas vismaz normas un mērus ievēro, bet negausīgiem tomēr aŗī nevajadzētu būt..
21.novembris 2013, 13:54 | links

latgalietiss mnu piemēram par sevi atklāti saka ka es biju/esu un būšu gaļenieks, C&R man galīgi garām- labāk vispār tad nelienu uz ūdens ja to zivi nevajag, ķeru sev, radiem draugiem utml. kas ar copi nenodarbojas bet zivis garšo...zivis ēdu daudz un regulāri, pagatavotas visos iespējamajos veidos.... šogad esu nobriedis kūpinātavai :D tanī pašā laikā- katru vasaru pēc situācijas postu nedaudz bebra dambi- kas par skatu kad pēc procedūras mazie līdacēni kas nevar atpakaļ uz ezeru savādāk tikt iet melnā mākonī- savu izņemto no aprites artavu cenšos atlīdzināt kā protu
21.novembris 2013, 13:18 | links

Latgalietiss. Par Iču paskaidroju - melnais jumors:D Par bildēm - vai tu liec vai neliec bildes - tova ģela. Es ieliku veikala voblas bildi (baigi laba bija - i ņiko, visi saprata). Par gaļeniekiem - zivs nav gaļa.
21.novembris 2013, 09:25 | links

To Rolix, Malikis
Haljava ES naudās akvakultūras jomā jau labu laiku beigusies... Atbalsts saimniecībām ar reālu ražošanu, paredzot veselu kaudzi ierobežojumu un nosacījumu uz jauniegādājamo aprīkojumu. Zemers stumšana jau labu laiku nav atbalstāma, tāpat kā stādāmais materiāls (fish), jo nav pamatlīdzeklis. Un dīķis pat paliels savam priekam, +duriku maksas izklaidēm bez ES naudām būs vismaz 2x lētāk...
21.novembris 2013, 08:21 | links

edijs, šeit bildes nevar likt.. uzreiz sāk stulbi runāt..nosaukt vēl par galiņieku :D
21.novembris 2013, 02:33 | links

valnān,dzīvoju ičas krastā, Tur vairs nebūs nedz zivju 5 gadi, nedz kā.. paldies VUGD.. un pēdejā laikā izskatās ka lubančiks ir no kanāla ūdeni ievilcis sevī :D:D
21.novembris 2013, 02:32 | links

Maliķi,
kā saprast?
Asmu jaunībā i
to dzimteņīti ietrennējis, i jūsu bobeiņas dancinājis,kū ta vēl? :))
20.novembris 2013, 22:25 | links

Jaa Ichaaa smukas liidakas
20.novembris 2013, 22:18 | links

Vēl Ičā smukas vietas.
20.novembris 2013, 22:03 | links

Tonis- pirms brauc uz šo galu makšķerēt, jātrenējās kāds gads vietējo paražās:D
20.novembris 2013, 21:59 | links

Toni. Sen neesam copējuši Abrenes novadā, kādam jāaizbrauc izlūkos.
20.novembris 2013, 21:57 | links

Atvainojos par iespraukšanos,bet dārgie broļeiši ,...kā man jūsu pusē jaunībā gribējās uz copi aizlaist...I daba faina,i bobas šarpas ,i žuves pa pillnam...:))
Tagadiņ arī it kā gribētos,par to bobu šerpumu nešaubos,bet par žuvēm gan...
Uz kuru golu labāk ieteiksit? :)
20.novembris 2013, 21:47 | links

ilmarsvs- pirmais paskaties šoziem vai ūdens nesāks smirdēt pēc puvušām olām,jāredz kāds ūdens un kas apkārt, ja purvs tad vari meiģināt līni, karūsas, ja kaut kāds ūdens nāk klāt strauteļa tad vari karpu. Cik saprotu kaut kur pie Preiļiem, zinot ka apkārt daudz smilšainu augšņu jāskatās kā ar ūdeni.
20.novembris 2013, 21:18 | links

maliķi, kā pieredzējis, pasaki, ko ielaist pēc kāda 1,5 gada..
šogad tapa bedre 15*25m 4m dziļumā + komplektā grāvis - ~70 m garš, 6m virsma platumā, dziļums grāvim ~2 m, kādas žuvis ielaist? īpaši netiks pieskatīs, ja nu brīvdienās kāda aerācija...
20.novembris 2013, 21:10 | links

jā Riebiņu novadā ir izveidotas 3 zivju fermas, bet pēc lomiem diez cik vairāk nejūtas (vienīgi ja nu licenzētā cope, vairāk pieskatīts, bet ... vienalga viss turpinās)
20.novembris 2013, 21:05 | links

btw, Elgasts no Feimaņa šodien itkā 7,150 kg ļeidaku izcēla...
20.novembris 2013, 21:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager