Kas notiek Latgalē

Šodien Rēzeknes upē blakus pilsētai ar precīzu metienu nocēlu no zaru kāda atstātu vobleru (visai interesants), blakus zarā, viņa vietā, ar citu, ne tik precīzu, metienu, iekāru melnu mepsiņu. Ja pareizi aprakstīs zaudēto vobleru, atdošu īpašniekam.
1.oktobris 2013, 20:35 | links

Kaads varbuut var ieteikt kaadu laivu baazi pie Raaznas ezera, kur var noiireet laivu - ir doma aizbraukt paspiningot!
1.oktobris 2013, 17:27 | links

Hotentots
Nobraucot pirmos 300m iekšā ievērojām, ka bendža mašīnā palika, negribējās atgiezties, tāpat pēdējie iebraucām :)
Pirmajā vietā vietējie 2 broļi ielika visiem ar 7 līdakam ar kopsvaru 10,6kg, laikam daži ašuki ar bija, lielākas par 1,5kg vrodji nebija. Tie, kas meklēja šīs gar niedrēm, pa tukšo. Dzīvojās zaļsvārces pa 4-8m dziļumu, tā vismaz viņi stāstīja.
1.oktobris 2013, 10:16 | links

Lai mani vairāk pamocītu - bija kas ievērības cienīgs ar, ko pieminēt? Kāda liela zuve, jebšu dižlomi?
30.septembris 2013, 22:23 | links

Vareni. 2 gadus braucu un faktiski totāla līdaku necope šajos mačos. Kā nepiedalos tā līdakas sāk ņemt - nu vai nav neraža?

Par benzīnu - vienu gadu arī gadījās cirks. Visu ezeru sanāca novagot, bet 100 m pirms finiša motors izdvesa pēdējo sēcienu un nācās uzpildīt :)
30.septembris 2013, 22:23 | links

Nekā nesanāca ieklabināt par sestdienas neražu. Viss sākās ar to rižo purnu Stropos, apstājās ceļmalā un vēl nolūrēja, kamēr arī Možais šo ieraudzīja. Tad pirms Špoģiem stirna balto pakaļu parādīja, nu jau bij skaidrs :) Bet cīnījāmies kā zvēri, līdz eholots nosprāga, tad sačoks salūza, koļega ievēlās :), tad mans loms izbira apakaļ ezerā un beigās uz finišu braucot bendža beidzās :((((( Nu pa 1-1,5kg saķērām ašukus, bet šoreiz vietējie bij stipri, līdaksus pavilka un tie kas mācēja arī ašukus ievilka, 1 ekipāža. Nu apmēram šitā.
Tanī pašā dienā 2 ekipāžas Siverā uz ašukiem copi neredzēja, vieniem bij 2 knapmēri līdaksi, otriem 0.
30.septembris 2013, 22:18 | links

Šodien Rāznā paliku tukšā, kolēģim 2 plauži - 1.3 un 1.4 kg. vērtībā. Jāsāk spiningot!
30.septembris 2013, 18:37 | links

Vakar kaut kā jauna meklējumos aizkūlāmies līdz Plisūnam, atradām kur var lab piebraukt un ielaisties. Strādājām visos spiningošanas veidos, arī velcējām. It kā pa vienai copei katram velcē bija, bet varbūt... Galu galā totāls 0. Vietējie ar rūtainiem pēcpusdienā salīdzinoši aktīvi palika :(. Kaimiņs bij cituviet un ar bij pārsteigts ar apaļu 0, kur parasti kaut kas copēja. Sestdien šis bija Izvaltas ezerā un kopsummā 3 kg atveda līdaksu. (4). Moš Lubāns reiz jāapciemo?
30.septembris 2013, 10:38 | links

Sestdien ar koļegu bijām Rāznā pēc līdakiem. Cope sākās ar katram no mums atlaistai malomerkai. Kā vēlāk izrādījās, man tā arī bija vienīgā izvilktā, bet koļegam gāja labāk - viena aizbēga pie pašas laivas, bet divas iecēla laivā, tikai tādas pasmalkas - nedaudz pāri mēram... Šoruden spraunāka līdaka vēl nav manīta.
30.septembris 2013, 09:45 | links

Nu, Tonton, kā tad Cirītī labi gāja?
30.septembris 2013, 09:08 | links

šodien ar kolēgi biju Rāznas ezerā un rezultātā katram ap 1,5kg plakanais un kolēgim vēl viens ap 0,6kg plakanais
29.septembris 2013, 23:15 | links

pusdienlaikā ap 12 izlīdu uz ezera, mērķis - lidaks, sākotnēji klusums, cope sākās ap 3 dienā līdz ar lietutiņu, 4 lidakus paņēmu, 2 nost pie pašas laivas, 1 cope nerealizēta 16:30 metu mieru bleķis klusē, ņēma uz gumiju, pa zālēm, ūdens skaidrojas, laikam sākas sezona pēc salnām.....
29.septembris 2013, 20:12 | links

Nea nav Eldorado tikai Raazna DDD, starp citu shodien zvanija pazinja ..tieshgi taja vieta kur vakar 3 stundas citigi gaidiiju un ni copes.... vinjah 20 minushu laika 3 gabalus izvilcis. Secinajums ... kas kam tuvaak .. vai nu samest un gaidiit veiksmi .. vai kaatus rokas un meklet pa krasta joslu. Gadaas i taa .. i taa vienvaardsakot ka teica Rudulju Juris - nelur ta neiet ka pie uudenjiem un katram veiksme sava!
29.septembris 2013, 11:42 | links

ELDORADO.......
29.septembris 2013, 11:24 | links

Vakar viens bija, šķiet, no Rīgas. Mocījās ar fīderi un baltajiem. Paklausīja padomu, noņēma barotavu, lai var iemest, uzsprauda vairākus cien. tārpus un uzreiz izvilka divnieku (aptuveni). Acis mirdzēja un rokas drebēja. Vēlāk šim viens notrūka, jo pasteidzās ar piecirt., kumoss ta liels. Čoms apmierināts, es tā domāju. Es sāku 7 no rīta. Uzreiz izvilku. Tad pagāja 5 minūtes - nekā, pagāja vēl 7 stundas - arī nekā. Tā gadās. Netrāpīju uz sirojuma maršruta.
29.septembris 2013, 11:06 | links

incigas atskaites no tevis zivotaj...liekas ka jus uz turieni ka uz tirgu braucat pec portfeliem.tupa atbrauc iemet 5-6 no kg uz augsu izvelk i miers.a ja ar laivu,iebarotu vietu,kur tu no krasta damest nevari,ar smalkakiem rikiem,tad jau vispar vajadzetu but super copei....ne nu brauksu ,ne ka ,bet siekala gara notek jus lasot..........
29.septembris 2013, 09:14 | links

Kur tie laiki, kad šamais bij par cilvāku uzskatāms... :DDDD

martins_, 27.septembris 2013, 19:33

No taada dzirdu! :)))
28.septembris 2013, 17:57 | links

Laikam mani Raznas plauzhi izdomaja augt lielaki ... a ne copes!!! jeb arii nimaku kjert jo parejiem vismaz pa vienam bija ...vienai dailjavai pat 3!!!
28.septembris 2013, 17:07 | links

Kur tie laiki, kad šamais bij par cilvāku uzskatāms... :DDDD
27.septembris 2013, 19:33 | links

Nu cilvāks var būt i Copmann, ja zin ko es prasu :)
27.septembris 2013, 16:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager