24.jūlijs 2022, 07:16 | links
Ja kāds izceptu oglēs līņus...:D
23.jūlijs 2022, 07:34 | links
Vienā vārdā maucība. Dirsa, un sūdi lieli. Un bankrots. 2 makšķeres par dienu salauzu. Atkal maucība. 100 eiro šodien aizgāja. Citi nevar to atļauties, pat ja strādā algotu darbu. Ja es kaut ko gribu , to es panāku! Nu sama nebija, toties labi samaksāju.
Alex, 11.jūlijs 2022, 20:20
Alex [11.07.22]: Vienā vārdā maucība. Dirsa, un sūdi lieli. Un bankrots. 2 makšķeres par dienu salauzu. Atkal maucība. 100 eiro šodien aizgāja. Citi nevar to atļauties, pat ja strādā algotu darbu. Ja es kaut ko gribu , to es panāku! Nu sama nebija, toties labi samaksāju.Neķer kreņķi vecīt, ja taisies zivis ķert tad jāpērk labs inventārs. Ar lētiem tikai raudas un ruduļi jāķer. Bet tas jau nav tik dārgi 100€ par dienu mierīgi var atsist un nopelnīt!
Alex [11.07.22]: Vienā vārdā maucība. Dirsa, un sūdi lieli. Un bankrots. 2 makšķeres par dienu salauzu. Atkal maucība. 100 eiro šodien aizgāja. Citi nevar to atļauties, pat ja strādā algotu darbu. Ja es kaut ko gribu , to es panāku! Nu sama nebija, toties labi samaksāju.Vainu inventārs sūC, vai arī paša kļūda. Man šķiet, ka otrais. Velkot tādus ,,monstrus,, salauzt pat depiķī pirktu kātu vēl stipri jāpacenšās.
Alex [11.07.22]: Vienā vārdā maucība. Dirsa, un sūdi lieli. Un bankrots. 2 makšķeres par dienu salauzu. Atkal maucība. 100 eiro šodien aizgāja. Citi nevar to atļauties, pat ja strādā algotu darbu. Ja es kaut ko gribu , to es panāku! Nu sama nebija, toties labi samaksāju.Tu gribēji salauzt kātus ar nelielām zivīm? Vai kāds bija mērķis?