Kas notiek Latgalē

Sirsenji protams:)
8.maijs 2013, 14:41 | links

Paturpinaasim.

Aklie dunduri-nudien jauka padariishana, bet veel kaada jautriiba naak galvaa-sisenji.

Ainava-brienu pa Salacas krastu, izskalojums zem krasta, kur miil straujtecee asari ar liidakaam mediit. Krasts-vieni traki kruumi, uudenii pie krasta liels akmens un dziljums sastaada uzreiz ap 1.5 metru, bedres lielaakais dziljums tai vietaa ap 3.5 metri, kas Salacas augshtecei ok.Upes platums-ap 20 metri. Izlauzhos cauri brikshnjiem, nostaajos poziicijaa, dzirdu draudiigi dz-dz-dz-dzz aizmugureee-mamma mia, shiem pereeklis karaajas man virs galvas un lauzhoties cauri, laikam ar kaadu zaru to aizkjeeru-koleegji, mans tik daudz vienkopus tos moshkjus nav redzeejis-vnk panikaa ielecu uudenii un pret straumi daudziidams celjus un visu paareeejo liidz kruutezhai gaazu virzienaa liidz seeklim metrus 30 lejup bez brienambikseem ar visiem iisajiem zaabakiem.:)))

Copmann, 8.maijs 2013, 14:22

Vismaz uzzināji cik ātri var pabrist pret straumi :):)

Aklie ta ir pupu mizas. Vel normāli var atsisties :D
8.maijs 2013, 14:28 | links

Siseņi vai sirseņi? No pirmajiem tik ļoti tā kā nebūtu jābaidās :)
8.maijs 2013, 14:28 | links

Paturpinaasim.

Aklie dunduri-nudien jauka padariishana, bet veel kaada jautriiba naak galvaa-sisenji.

Ainava-brienu pa Salacas krastu, izskalojums zem krasta, kur miil straujtecee asari ar liidakaam mediit. Krasts-vieni traki kruumi, uudenii pie krasta liels akmens un dziljums sastaada uzreiz ap 1.5 metru, bedres lielaakais dziljums tai vietaa ap 3.5 metri, kas Salacas augshtecei ok.Upes platums-ap 20 metri. Izlauzhos cauri brikshnjiem, nostaajos poziicijaa, dzirdu draudiigi dz-dz-dz-dzz aizmugureee-mamma mia, shiem pereeklis karaajas man virs galvas un lauzhoties cauri, laikam ar kaadu zaru to aizkjeeru-koleegji, mans tik daudz vienkopus tos moshkjus nav redzeejis-vnk panikaa ielecu uudenii un pret straumi daudziidams celjus un visu paareeejo liidz kruutezhai gaazu virzienaa liidz seeklim metrus 30 lejup bez brienambikseem ar visiem iisajiem zaabakiem.:)))
8.maijs 2013, 14:22 | links

Par tiem čūskiem un ērčiem nezinu,bet...reiz garāmbraucot samaksājot simbolisku cenu nodomāju pārnakšņot pie Lubānas,kur kā saimnieks teica, Ķirsons uz savu galvu uzcēlis ,,višku"!Viena dambja pusē dīķi(arī laikam paliekas no Nagļiem),otrā pusē ezers.Ja atmiņa neviļ tas bija jūlija beigās...vot tur bij ,,aklie"(dunduri)...nu ko tādu savos četrdesmit un nebiju pieredzējis!Nu tas bij pisec,no piseciem!:)Tā arī negulējuši un nokosti,ka maz neliekas aizbraucām tālāk!!!:)))
8.maijs 2013, 11:45 | links

Līmenis liels, visis krasti...pļavas zem ūdens
8.maijs 2013, 11:39 | links

Sveiki kungi! Ir kādam infa, kāds ūdens līmenis ir Aiviekstē pie slūžām ar Lubānas ezeru?
8.maijs 2013, 11:06 | links

Man pilsētas centrā pie ezera dzīvojot pagalm'azalktēns sildījās uz trepēm:DDD pabildēju un šis aizrāpoja
8.maijs 2013, 10:06 | links

zmeji jau naak uz siltumu;)
8.maijs 2013, 10:04 | links

Ar chuuski var sarunaat - ar eercem gan pasuudiigak(((.... es no tiem shnjacoshajiem nu die nebaidos - labak katram iet savu celju, bet kad es vienu gadu aizbraucu uz naglju kanala ieiteku Rezeknee ( prieksha viens dzheks) sakam runaties - vinjs pateica ka jaabuut pa nakti uzmaniigi ka chuuski raapo,, nu ok raapo tak lai raapo.... taisos piickot 0 grunteni pus uspee.. un pludinjnieci metu zem kruuma ... un.. iekjeras zaros.. nu jaiet pestiit valjaa - a tur krasta kantiite... minu - zaabaks sliid... izradas uzminu uz odzeeena ( nu cm 20- 23) taa i ieslideja Rezeknee.... un nogrima laikam saminu pavisam .. bet nu sajuuta diez ko laba nebija -= sevishkji naktii sezhot kad apkart kruumi un sausa zale chaukst((
8.maijs 2013, 10:03 | links

No chuuskaam ljaunuma mazaak nekaa no eerceem...

Pats veel zalkshus kjeeru-triks-aiz astes un jaapacelj augshaa kaa zuti, bet ar galvu uz leju;)))
8.maijs 2013, 08:11 | links

Ilmār, man deļ viņām ar Nagļos nepatīk....... vienreiz kopš viena virsū sāka nākt, kamēr sēdēju uz zemes, nu i nafig.... + vēl ērču miljons....
7.maijs 2013, 22:49 | links

Nagļos zalkšu ka biezs. Saulainās dienās var satikt pat diezgan lielus eksemplārus kuri sauļojas uz nogāztajiem kokiem
7.maijs 2013, 21:03 | links

otro reizi dziivee chuusku redzeeju...
7.maijs 2013, 20:41 | links

es gan vairs Nagljos Rezeknes-Maltas kanaalaa neraadiishos... chuusku daudz, a 1na man psihi bojaa uz nedeelju....
7.maijs 2013, 20:41 | links

Paarfraazejot teiciuenu par darbu un copi --- nahren tadu darbu kas trauce copei.. mow ka i taalaka taa var turpinat DDDD...
7.maijs 2013, 19:31 | links

Aivar, kur tev vecenēm laiks paliek, ja caurām naktīm pa copēm vien dzīvoji un dzīvo.
7.maijs 2013, 17:29 | links

Ee Valnaan neeee!! tagad es vairs nav manijaks.. vot gadi 7= 8 atpakalj tad gan... vasaraa atvalinajuma laikaa no 21 vakara lidz 8 riita copee tad lidz 13 parukaa . no 13 lidz 17 paguli .. atkalj paruka un atkal uz copi ... guleju tikai katru 3- nakti... tagad es jau meiriigs - vecss un mieriigs DDD Bet tas ka pa nakti patiik pasedet - tas ir fakts!!! Ne tik daudz zives cik process. Shonakt bebri bliiksjhkjina, zakji svilto .. putnu tukshtoshblasiigs koncerts- stirnas par upi peld .. mezhacuukas purkaa pleeshas un kviec... nu dabas idille..
7.maijs 2013, 11:15 | links

Zivotāj! Tu esi manjaks!!! Diena šim par īsu, nu vēl nakti pieķer klāt!
7.maijs 2013, 09:30 | links

pa nakti biju Rezeknenkaa cope no 11 lidz 1:30 un tad no 4 lidz 6 riita pec tam tikai sikaljas grabinaja .. izvilku 13 labas raudas ( 200 - 250g) . lielaka 1 ap puskg ar garantiju - ljidaks nokoda vienu aakji.... raudas njema tikai pasha upes viduu uz gruntes, pie krasta totals 0 kopuma kadi 4,5-5 kg balto ziviishu
7.maijs 2013, 09:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager