Kas notiek Latgalē

rolix1970, pagaidi kādu nedēļu, lai kļūst siltāks ūdens, gan jau ņems - kur nu liksies.
Vēl ir variants, ka zivis ziemā ir izslāpušas - protams, tas vien tad, ja ezers ir dikti sekls.
6.maijs 2013, 20:18 | links

shur tur raudinja jau naarsto:)
6.maijs 2013, 19:40 | links

Man čoms pie Nīcgales arī mēģināja raudu piemānīt, nikuja, ar asti pa pludiņu sit, a muti vaļā never. Ūdins duļķains laikam.
Rolix
Domāju, ūdens temp. par zemu, tāpēc arī nejem, nu i druski tomēr nārsts arī aizkavējiessssss. Toties šodien laukos nosauļojos, jāgaida vokors, kas būs ?:)
6.maijs 2013, 19:38 | links

Šodien Daugava vajāžs ar pludiņmakšķeri no lielindricas līdz poligonam aiz Krāslavas. Dīvaini, bet Totāla necope, ja neskaita dažas zivteles kaķim.
6.maijs 2013, 19:01 | links

Man ta sanāca kā tajā dziesmā,sēžu,raudu,skaitu naudu,
Es laivā skatos savā kastītē uz tiem blekīšiem,nevaru saprast ko uzlikt,pa brīvdienām vairākas copju reizes,un neviena piesitiena.Un tas tajā ezerā,kur standarts katrā 3metienā pa mazai haizivei ir,šoks tāds maziņš ir gan.
Ne ko pēc likuma nepārkāpu,ja kas ķēru lasi un taimiņu butes un t.tk,vienam dabas mīlim,kas centās mani nobildēt,parādīju sestdien tīri izpucētu pēc pirts gados vecu dupsi,ne asakas...
6.maijs 2013, 18:34 | links

Kaads zina Latgalee jau saaka nemt liinis uz ezeriem?
6.maijs 2013, 17:51 | links

Viltnieki kauj ārzemēs!
5.maijs 2013, 23:13 | links

Viltnieki kauj ārzemēs!
5.maijs 2013, 23:13 | links

Nu atklājām špinnerēšanas sezonu ar "biedu" ne mājās, bet pie kaimiņiem, pa 2 uzsitieniem sajutām. Man 1,0 kg jau iztīrīta uz virtuvi, otra pieņemas svarā, Možajam tik copes vien, toties daudz, daudz, daudz lielāku līdaku :), tā viņam vismaz likās... un vēl visādus tautas ticējumus man bāza ausīs atpakaļceļā par pirmo copi.... Ūdens temp. 6,4C.
5.maijs 2013, 22:11 | links

To Malikis
Ja to visu zinātu - kur, kas, kad un kā...
5.maijs 2013, 14:45 | links

Šodien kopā ar zemūdens mednieku kluba "Poseidons" biedriem kas saņēmuši pilnvaru kontrolei novadā, veicām kontroli uz Drīdža ezera izņemti 6 tīkli ar kopējo garumu 230m un atlaistas atpakaļ ezerā vairāk par 50 nārstojošu līdaku.

Malikis2011, 5.maijs 2013, 12:33

Priecīga informācija,vairāk tā.
5.maijs 2013, 13:54 | links

Šodien kopā ar zemūdens mednieku kluba "Poseidons" biedriem kas saņēmuši pilnvaru kontrolei novadā, veicām kontroli uz Drīdža ezera izņemti 6 tīkli ar kopējo garumu 230m un atlaistas atpakaļ ezerā vairāk par 50 nārstojošu līdaku.

Malikis2011, 5.maijs 2013, 12:33

Lai Tev veicas, prieks ka darbojaties;)
5.maijs 2013, 13:38 | links

5.maijs 2013, 12:33 | links

spiningists- atradi kur meklēt, es biju uz Sīvera aizvakar visas baltās zivis ko redzēju aiz niedrēm uz krasta pusi vai niedrēs, sēkļos tikai līdakas un asarēni mazie,lielās baltās vēl nav parādījušās krasta zonā un sēkļos, laikam ar ledu būs sadzītas atkal dziļāk.
5.maijs 2013, 12:28 | links

Vakar mēģināts no laivas Sīverā balto zivi izdabūt. Vasaras kāti, sēkļu kantis, sēkļi, krasta līnija - uz 3jiem 0. Paākstījamies beigās ar spini - uz visiem pārs uzsitienu... Laiks jauks, cepums gards :).
5.maijs 2013, 12:14 | links

tontonam

Aha, ta ackaiti studijaa;)!

Nekas, mans sezonu atklaas laikaa;)tik kameer veel uz Daugavmaamulju neesmu apraudziijies, tikmeer domu leerums shaudaas par vietaam;)
5.maijs 2013, 11:45 | links

Copmann
Dafai adresi studijā, aizsūtīsim pa pastu kādu plaukstošu zaru :)
Rīt ar Možo taisam piegājienu Nr2, vajag tak mēģināt iegriezt šim, kamēr naf atguvies no grandiozā tusiņa, kurš aizgāja man gar degunu :( Mauksim braļuku virzienā....
4.maijs 2013, 22:49 | links

Copmann
Kādas ievas??? Tu arā biji izgājis?

tontons7, 3.maijs 2013, 14:21

tonton, es LV kopsh marta nav bijis:)
4.maijs 2013, 19:15 | links

Aakki, tieši tā arī ir.....
4.maijs 2013, 16:02 | links

... pie krasta seklumā visas lielās raudas.... - laikam negrib uz gultni dziļumā, aukstajā ūdenī līst lielās raudas....
Viņas nārstam gatavojās,tad viņas visas ir seklumā.Pat ir tā,..kad uzspīd siltāka saule -necopē,visas trinās!No mācās,..pārtrauc nārstot un atsākās cope!
4.maijs 2013, 09:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager